- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.301

Dünden daha silik.

Bu testlerdede sonuncusu dünki yaptığım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım hergün aynı saatte mi yapıyorsun ?MelodiminEsi Canım senin için yaptım ovülasyon testi.
Dünden daha silik.
Eki Görüntüle 2742898
Eki Görüntüle 2742899
Yok canım henüz bişey yok, gebelik testlerim sonradan koyulaşıyor. Daha 1 hafta var bata. Umudum az olsada Allah büyük canımcnm naptın ne çıktı teste çok okuyamadım yazdıklarınızı
Ben şu panik halimi atlatırsam inşallahamin canım sağlıkla gelsinler . endişelenmek için bence erkenşimdi dikkat edicez huzurla geçiricez inşallah şu dönemleri.
Canım 1,5 saat sonra örç dedi doktor 295 i gördüm en son. Ama yarım saat sonra tekrar ölçtüğümde 50ye falan düşmüş oluyor. O yüzden daha önce gittiğimde insülin verememişti.Canım diyet yapıyomusun şeker için? Yemekten kaç saat sonra ölçüyosun birdee kaç sonra kaç çıkıyo en fazla?
Oyy sende fatmanin canisin bebeğimOyyy canısın sen simgenin
Afiyet olsunn balımm
Şimdi söyle bakalım archi hatun ben ne zaman anne olacam![]()
Ay hadi inşallah güzel haberleri ver canım bize... tüyoların işe yarra inşallahYok canım henüz bişey yok, gebelik testlerim sonradan koyulaşıyor. Daha 1 hafta var bata. Umudum az olsada Allah büyük canım![]()
![]()
Çatlamış kız kaçırma bugünüMelodiminEsi Canım senin için yaptım ovülasyon testi.
Dünden daha silik.
Eki Görüntüle 2742898
Eki Görüntüle 2742899
kız benim hiç öyle bir hayalim yokshlls benim en büyük hayallerimden biri normal doğum yapmaktı ama ameliyat olduğum için sezaryan yapmak zorundayım mesela
![]()
Hafta sonu geldi dinlenme zamanı diyeceğim ama ev işi yemek derken yine dinlenmiyor insanYogundu bugunn kafamm patates oldu yaa
Beynime beynimee sesler giriyor![]()
Hipoglisemi var demekki daha önce seninle mi konuşmuştuk bunu hatırlayamadım canım konusu geçmişti. Bana hamur, şekerli şeylerfalan komple yasak sadece et balık hindi eti ve sebze (patates, bezelye, havuç haftada 1 gün en fazla) var. Arada kaçak yapıyorum ama mantı yediğimde 278 e çıktı bikere korktum bende dikkat ediyorum artık.Ben şu panik halimi atlatırsam inşallah
Canım 1,5 saat sonra örç dedi doktor 295 i gördüm en son. Ama yarım saat sonra tekrar ölçtüğümde 50ye falan düşmüş oluyor. O yüzden daha önce gittiğimde insülin verememişti.
Aynen oylee bu hafta esimle ayni izne denk geldikHafta sonu geldi dinlenme zamanı diyeceğim ama ev işi yemek derken yine dinlenmiyor insan
Biraz da o yapsın canımAynen oylee bu hafta esimle ayni izne denk geldik
Bu deemkki daaa fazlaa yemeeek![]()
Aynen oylee bu hafta esimle ayni izne denk geldik
Bu deemkki daaa fazlaa yemeeek![]()
Öf yemek dediniz yine acıktımBiraz da o yapsın canım![]()
Iyiyim canım sen nasılsın arada bakıyorum ama yazacak çok vaktim olmuyo
Supururken heryere carpiyoo sinirlerim tavan yapiyo daha cokBiraz da o yapsın canım![]()
Yumurta kirdim benn bi guzel cay koydum yaninadaa domates biber yarasin tonbikimeÖf yemek dediniz yine acıktımkalkıp bi irmik helvası yapayım
![]()
Ohhh yarasınnnYumurta kirdim benn bi guzel cay koydum yaninadaa domates biber yarasin tonbikime![]()
Sabah gebelik testi yaptım cnm ama kıyafetimi giydim 10.15. Dk baktım bişey çıkmamıştı evden çıktım daha eve gitmedim, belki sonradan yine çizgi çıkarmıştır. Eve gidince ilk işim ona bakmak olacak1Çatlamış kız kaçırma bugünügebelik testi yapmadın demi?