Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MelodiminEsi MelodiminEsi Canım senin için yaptım ovülasyon testi.
Dünden daha silik.
20201218_135621.webp

Bu testlerdede sonuncusu dünki yaptığım
20201217_221233.webp

amin canım sağlıkla gelsinler . endişelenmek için bence erken 😂 şimdi dikkat edicez huzurla geçiricez inşallah şu dönemleri.
Ben şu panik halimi atlatırsam inşallah 😂😂
Canım diyet yapıyomusun şeker için? Yemekten kaç saat sonra ölçüyosun birdee kaç sonra kaç çıkıyo en fazla?
Canım 1,5 saat sonra örç dedi doktor 295 i gördüm en son. Ama yarım saat sonra tekrar ölçtüğümde 50ye falan düşmüş oluyor. O yüzden daha önce gittiğimde insülin verememişti.

Ben şu panik halimi atlatırsam inşallah 😂😂

Canım 1,5 saat sonra örç dedi doktor 295 i gördüm en son. Ama yarım saat sonra tekrar ölçtüğümde 50ye falan düşmüş oluyor. O yüzden daha önce gittiğimde insülin verememişti.
Hipoglisemi var demekki daha önce seninle mi konuşmuştuk bunu hatırlayamadım canım konusu geçmişti. Bana hamur, şekerli şeylerfalan komple yasak sadece et balık hindi eti ve sebze (patates, bezelye, havuç haftada 1 gün en fazla) var. Arada kaçak yapıyorum ama mantı yediğimde 278 e çıktı bikere korktum bende dikkat ediyorum artık.

Çatlamış kız kaçırma bugünü 🤭 gebelik testi yapmadın demi?
Sabah gebelik testi yaptım cnm ama kıyafetimi giydim 10.15. Dk baktım bişey çıkmamıştı evden çıktım daha eve gitmedim, belki sonradan yine çizgi çıkarmıştır. Eve gidince ilk işim ona bakmak olacak1🤭
Ovülasyon testini öylesine yapıyorum canım, çatladıysa çatlatlasın isterse parlasın🤣son ilişkim 7 gün önce, başkada ilişki olmadı, adet gününe kadarda ilişkiye girmeyeceğim.

Back
X