Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman tanrım ne kadar yüksek fiyatııı 😳😳 durumunuz elveriyorsa seçeneğinin olması da iyi tabi canım iyi yanından bakmak lazım
Ya zar zor da olsa veriliyor ama maalesef doğum için ödenecek rakam da çok yüksek. Dolap derdi vs de çıkınca maalesef çok zorlayacak. Allahım herkesin yardımcısı olsun elden gelen bişeyde yok.

Kızlar size fotoğraf atıcam şimdi bugün iğnenin 15. Günü bi bakın test yapmıcam dedim bişey dürttü beni eşime test aldırdım bi bakın ben yanlıs mı görüyorum yoksa çizgi mi var silikte olsa
Bekliyoruzzz

Ayy heyacanlandım allahım 3.senemiz oldu allahım tutunsun nolur ilk iğne klomen denememdi kalbim küt küt atıyor yarın sabah emin olmak için ilk idrarla bi daha yapacağım

Eklentiler

• IMG_20201218_222213.webp
    IMG_20201218_222213.webp
    8 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20201218_222212.webp
    IMG_20201218_222212.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20201218_222211.webp
    IMG_20201218_222211.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 40
Ayy heyacanlandım allahım 3.senemiz oldu allahım tutunsun nolur ilk iğne klomen denememdi kalbim küt küt atıyor yarın sabah emin olmak için ilk idrarla bi daha yapacağım
Canım evet gerçekten çizgi var sabah tekrar yaparsın teyit etmiş olursun. Kaçıncı dakikada çıktı ?

Baya belirgin. Sonucun pozitif olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin ❤️

Şu çatlatma iğnesinin belirtileri bende hiç olmadı 🤷🏼‍♀️ hatta ben de kızlara sordum acaba çatlamadı mı diye
Peki sonuç ne canım? Herkes diyo kasıklarım ağrıdı göğüslerim ağrıdı falan bende hiç ama hiç birşey yok önceden hep akıntım olurdu aşılamadan bu yana oda yok neden ya nedennn😔😔

Bende aşılama yaptım. Ama inşallah yumurtalığım çatlamaşıtır. Hakkımızda hayırlısı off😑
Canım sen bunu daha önce de söyledin. Senin doktorun aşılama yaparken ultrasondan spermleri nereye bıraktığına bakmadı mı? Yumurta çatlamış mı görmedi mi? Ya da aşılamadan sonra çağırmadı mı?

Back
X