Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napıyosunuz gençler? Benim canım ! Kaynanam gelecek yemek hazırlığına başlıyorum:) evi topla filan derken anca bu saat oldu. Aynı cadde üzerinde oturuyoruz bu yasaklarda fırsat buldu 😁
Otursun evinde ya 😂de ki hala pozitifim🤣ben de kanepeye yapışmış duruyorum öyle 😂

Napıyosunuz gençler? Benim canım ! Kaynanam gelecek yemek hazırlığına başlıyorum:) evi topla filan derken anca bu saat oldu. Aynı cadde üzerinde oturuyoruz bu yasaklarda fırsat buldu 😁
Evde uzun oturup,ayaklarımı ayak ısıtıcı tulumunun içine koydum, kahvemi yudumlayıp kkya bakıyordum😚
Yemek derdim yok dün anneme gittim herzamanki gibi doldurup 3-5 çeşit yemek verdi🤭

Ayaklarımın huzuru:KK48:
20201126_131252.webp

Bu lambadaki cin çocuktan bahsetmemiş, bu fal bakmayı bilmiyor ya bidaha göndermem. Bide aşkolsun uzun zamandır gelmedin yazmış :KK48:
Cevap butonu yok mu bunun? "Yalancılarla işim olmaz birdaha görüşmeyelim"yazacamda:KK70:
Hiç bahsetmiyor ya. Temizlik robotunu bile söyleyip çocukla ilgili en ufak bir şey demiyor. Hiç olmayacak dese bile bir cevap :KK70: bence de görüşmeyelim:KK70:

Memnuniyetle takdim ediyorum. Gel buraya bakiiim Ayşem 😂bu kutlu hizmetlerinden dolayı tişikkür ederiz :sampiyon::sampiyon:
Ahahaha 😂😂😂
Bu lambadaki cin çocuktan bahsetmemiş, bu fal bakmayı bilmiyor ya bidaha göndermem. Bide aşkolsun uzun zamandır gelmedin yazmış :KK48:
Cevap butonu yok mu bunun? "Yalancılarla işim olmaz birdaha görüşmeyelim"yazacamda:KK70:
Ahahaha ona biz de çok baktık da yok malesef 😂😂

Back
X