Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiç gonal f kullanmadınız değil mi daha önce? ben 900lüğü raporlu 500 tlye aldım. sanki önceki sorularda o da vardı.
bir de hiç çift çizgi görmedim yani hamile kalamadım bir türlü iki yıl oldu
Hiç kullanmadım canım..sen iyi almışsın fiyatı bende yarın sorucam doktora.. inşallah daha fazla beklemeyiz bu süreçler çok yıpratıcı

Kaç yaşındasın canım kaç yıllık evlisin
25 yaşındayım iki yıllık evliyim. zaten en basından beri de deniyoruz sayılır.
yani hiç düzenli korunmadım. ama doktora devamlı gitmemiz etmemiz 1 sene olmuştur. annem ve anneannemin 10 yıl cocuğu olmamıs o yüzden erken anne olmak istiyordum biraz acele ettim. olmayınca da iyi ki erken başlamışım diyorum

yani hiç düzenli korunmadım. ama doktora devamlı gitmemiz etmemiz 1 sene olmuştur. annem ve anneannemin 10 yıl cocuğu olmamıs o yüzden erken anne olmak istiyordum biraz acele ettim. olmayınca da iyi ki erken başlamışım diyorum
Çok iyi yapmışsın canım yaşın çok avantaj sana illaki vakti zamanı var diyorız ya gerçekten çok doğru geliceği olucağı saatleri belli ama biz vesile arıyoruz ben 30 yaşındayım bebeğim yaşasa bir yaşında olcaktı:(

Çok iyi yapmışsın canım yaşın çok avantaj sana illaki vakti zamanı var diyorız ya gerçekten çok doğru geliceği olucağı saatleri belli ama biz vesile arıyoruz ben 30 yaşındayım bebeğim yaşasa bir yaşında olcaktı:KK43:
olsun canım benim üzülme. dediğin gibi ne zaman olacağı zaten belli. biz sadece elimizden geleni yapıp geri kalanı Allaha bırakıyoruz :dua:

Kızlar ben de birşey sorayım. Benim yumurtlama dönemi hemen hemen. Sağ tarafımda ağrı var. Muhtemelen sağ tarafta oluştu. Ama benim sağ tüpüm yok. Bu durumda denemeler işe yaramaz mı demek olur? Ben aşılama ve tüp bebek olmayınca normal yolla olma umudu taşımıyorum zaten. Ama takviye kullandığımız için en azından boş geçmesin diye değerlendirelim dedik.

Kızlar ben de birşey sorayım. Benim yumurtlama dönemi hemen hemen. Sağ tarafımda ağrı var. Muhtemelen sağ tarafta oluştu. Ama benim sağ tüpüm yok. Bu durumda denemeler işe yaramaz mı demek olur? Ben aşılama ve tüp bebek olmayınca normal yolla olma umudu taşımıyorum zaten. Ama takviye kullandığımız için en azından boş geçmesin diye değerlendirelim dedik.
Agriyla yuzde yuz orantili degil canimmm yumurtlama yerii
Yani benim icin oylee
Gecen ay solda agri vardi ama doktor vajinal muanede sagda gelistigini soyledi .

Agriyla yuzde yuz orantili degil canimmm yumurtlama yerii
Yani benim icin oylee
Gecen ay solda agri vardi ama doktor vajinal muanede sagda gelistigini soyledi .
Aslında yazdıktan sonra benim de kafam karıştı. Tüp alındıktan sonra yumurtlama zamanı sağ tarafımda hep ağrı oluyor galiba. Dediğin gibi yanıltıcı olabilir. Sabah ovu testi de yaparım

Aslında yazdıktan sonra benim de kafam karıştı. Tüp alındıktan sonra yumurtlama zamanı sağ tarafımda hep ağrı oluyor galiba. Dediğin gibi yanıltıcı olabilir. Sabah ovu testi de yaparım
Bende acaba yonunu yanlismi soyledi diye suphelenmistimm
3.ay gittimde ozellikle takip ettimm
Baski yapiyor sanirim rahimee
Gecen aydan kalan ovu testini degrlendir🌸

Benimde sağ tarafım çok ağrımıştı ama doktor soldaki çatlamış dedi

Eklentiler

• IMG_20201010_230016.webp
    IMG_20201010_230016.webp
    96,8 KB · Görüntüleme: 33
Teocum genelde yansima agrisi oluyormus. Yani aslinda solda yumurta oluyor ama agrisini sagda hissediyorsun.denemekten zarar gelmez bence bis gecme. Kismette varsa nerden ne zaman olacagi belli olmaz.

Dayanamadım yarım saat önce tekrar test yaptım 😑 Ama yaklaşık 50 dk önce sıvı alımını kestim fakat internetten araştırdığım kadarıyla sanırım sıvı alımı kesimi LH hormonu gözüksün diye önemliymiş, buna rağmen bu şekilde çıktı test Kontrol çizgisi ile aynı koyuluk🐥
Canım L h hormonu anlık yükselen bir hormondur ve sanırım senin de yükselmiş pik olmuş ama bu testler akşam saat 21:00’dan sonra yapılmamalı sabah 10 ile akşam 20’de en geç yapılmış olmalı İstersen yarın tekrar yap ve bir kontrol et
Ah keşke 2 kişi olsan keşkeeeeeee❤️
Keşke iki kişi olsak keşke 🌸🤗
Haha bende bi de arada darlayan koca kisisi var 😁
Yarin calisiyor zannettimm amaa evdeymis
😁😁
Sorma bak bu saat oldu tepemde fatı fatı ve duş derken bu saat oldu ha birde manikürümü yaptım tabii ki 😂
Kuzum be özrü teşekkğr ederim yarın doktora detaylı sorayım napıcaz ne edicez raporu falan hiçbilgi vermedi busefer iğnede pahalıymış baya bakalım
Canım eğer rapor çıkarırsa gayet uygun fiyata gelir merak etme
Trendyol dan indirim kuponumlaa
Passiflora aldimm 😁
Bu ayy sut gibi gecicekk hahahhaha😁
Toplasaydın kız neyse parası veririz 😂
Bebekler bn uyuyorm sizi öpüyorum ayaklarım agrıdan geberiyo anck dinlenirim yarın görüşürüz 😍❣️🌸
İyi geceler duyguş Allah rahatlık versin
canim üç aydır filan gonal fle büyütüp çatlatma yapıyoruz ama şöyle bir ay 35 mm olmuş yumurtam yani cok büyümüş o ay zaten tutmadı, geçen aylar da üç dört yumurtam vardı olmadı. zaten çatlatmayı bir dominant yumurta için yapıyor hepsinin büyümesini beklemyor çoğul gebelik ihtimaline karşı. bu ayda erken büyümüş adetmin 8. günü 20 mm olmuş ama çatlatma yaptık ve rahim filmi cekildi. insallah gelir bu ay olmasa da:dua: amh değerim 5 benim sorun orada sanırım

Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay bebişin sana tutunur ve hasretim diner annen ve anne annen de de problem olduğu için soruyorum on yıl olmamasının sebebi bir rahim anomalisi olmuş olabilir mi sen bununla ilgili bir rahim filmi çektirdin mi bence bu senin için önemli bir kriter olabilir
Canım aksine Sağ çatlayacak anda sol sol çatlayacak anda da sağ ağrırmış ağrısı çapraz yansırmış derler ve ilişkiden sonra yüzüstü uzanmaya özen göster tüpün ne taraftaysa o tarafa doğru ya da dönmeye özen göster

Back
X