- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.401
Amin canımmAmin canım hepimiz bir ömür eşlerimizle mutlu mesut yaşarız inşallah
Ciddi misin kız çok güzel pamukk gibiiBenim hiç kar görmememe kaç puan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımmAmin canım hepimiz bir ömür eşlerimizle mutlu mesut yaşarız inşallah
Ciddi misin kız çok güzel pamukk gibiiBenim hiç kar görmememe kaç puan![]()
Adres ver kargolayayımBenim hiç kar görmememe kaç puan![]()
Canım benim maddi kısmını tabiki düşünüyoruz bilsek kesin olacak ne kadarsa verelim diyoruz. Ama garantisi yok işte. 2. Deneme olursa diye planları ona göre yapıyoruz mecburen. Kendini ne iyi hissettirecekse onu yapParalarım gidecek diye çok üzgünümtabi şaka biryana biraz ne yağıcağımı düşünmicem zamana bırakıcam bakalım
![]()
İnşallah canım dr çatlamayadabilir dedi. Umarım çatlarEn az %60 artması yeterli artışların gayet güzel
Canım başka dr a sorsan olmaz mı
Kafasına sık bu adamın
İnşallah bebeğim duam bu yönde senin için
Ahahahah kabullyeğenine geldim
Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun canım zaten yumurta günde ort 2 mm büyüyor 36 saat sonra 19 mm lerde olacak ve çatlatma iğnesi de biraz olgunlaştırıyor inşallah bebişin tutunup gelir
Canım ovün epey koyu keşke gebelik olsa bu inşallah gebelik başlıyordur
Bu doktoru bir köşede ölü bulursanız benden bulmayınbu bir itiraf değildir
Ayşoş çok dikkatli bakıyorum ama daha önceki çizgilerin daha barizdi sanki burda göremiyor gibiyim
Canım akıntı belirleyici değil onu baz alma belirti arama kendinde inşallah bebişin seninledir![]()
Sahil kasabasında yaşamanın azizliğiAmin canımm
Ciddi misin kız çok güzel pamukk gibii
Ayy orası da çok güzeldir ya. Ne güzel kitap okunur ordaSahil kasabasında yaşamanın azizliği![]()
Kesinlikle canım yoksa inan hiç düşünmicem illaki bir şekilde verilir ama olmamma ihtimali insanı düşündürüyorCanım benim maddi kısmını tabiki düşünüyoruz bilsek kesin olacak ne kadarsa verelim diyoruz. Ama garantisi yok işte. 2. Deneme olursa diye planları ona göre yapıyoruz mecburen. Kendini ne iyi hissettirecekse onu yap![]()
Ayyyy benim yerime doya doya bakHehhehee kuzum işte ben Erzurum da oluncaama yine de çok severim. Kar yağınca perdeyi açıp kitap okumak çok huzur verir bana
![]()
Yolla kız.. bu arada babam karslı :) saolsun kimse yollamıyor kar falan anca peynir kaşar balAdres ver kargolayayımburda ganiii
Kız kar eriyip gidiyor ne yapacaksınYolla kız.. bu arada babam karslı :) saolsun kimse yollamıyor kar falan anca peynir kaşar bal![]()
Çok güzelAyy orası da çok güzeldir ya. Ne güzel kitap okunur orda![]()
Bu konuSelam kızlaaaradetime 7 gün kaldı göğüslerime bastırıyorum azcık acısında şüpheleneyim diye tık yok
sadece belim ağrıyor o da bütün gün sandalyede oturup ders anlatmaktandır. Size sorum şu ki sizce yine de her şeye rağmen kan vermeye ne zaman gideyim
![]()
PekisiiiAyyyy benim yerime doya doya bakarada kar fotografı at bari
![]()
Hahhaha kuzum ya güldürdünYolla kız.. bu arada babam karslı :) saolsun kimse yollamıyor kar falan anca peynir kaşar bal![]()
Canım doktorlar hep en kötü ihtimali söylüyorlar evet bütün yumurtaların çatlamama ihtimali var ama iğne vurmuşsun %95 çatlayacaktır ve zaten çok ideal bir büyüklükte iken vurmussun yani kiste dönmesi çok düşük bir ihtimalİnşallah canım dr çatlamayadabilir dedi. Umarım çatlar![]()
Oraların tadı da başkadır yaSahil kasabasında yaşamanın azizliği![]()
Canım adeti iki gün kala git çokta vücudunda belirti arama herkezde belirti olacak diye bir şey yok inşallah gebe kalırsın bu aySelam kızlaaaradetime 7 gün kaldı göğüslerime bastırıyorum azcık acısında şüpheleneyim diye tık yok
sadece belim ağrıyor o da bütün gün sandalyede oturup ders anlatmaktandır. Size sorum şu ki sizce yine de her şeye rağmen kan vermeye ne zaman gideyim
![]()
Sana özelden yazıyımAy kıyamamsen nerdesin
Bu ay femaradan sonra çat iğnesi bile yaptırmadım önceki ay daha ümitliydim aslında ama bu ay durduk yere kurtlandım yineCanım doktorlar hep en kötü ihtimali söylüyorlar evet bütün yumurtaların çatlamama ihtimali var ama iğne vurmuşsun %95 çatlayacaktır ve zaten çok ideal bir büyüklükte iken vurmussun yani kiste dönmesi çok düşük bir ihtimal
Oraların tadı da başkadır ya
Canım adeti iki gün kala git çokta vücudunda belirti arama herkezde belirti olacak diye bir şey yok inşallah gebe kalırsın bu ay![]()