Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Paralarım gidecek diye çok üzgünüm 🤣🤣tabi şaka biryana biraz ne yağıcağımı düşünmicem zamana bırakıcam bakalım ☺️
Canım benim maddi kısmını tabiki düşünüyoruz bilsek kesin olacak ne kadarsa verelim diyoruz. Ama garantisi yok işte. 2. Deneme olursa diye planları ona göre yapıyoruz mecburen. Kendini ne iyi hissettirecekse onu yap ❤️

🤬🤬🤬 En az %60 artması yeterli artışların gayet güzel

Canım başka dr a sorsan olmaz mı

Kafasına sık bu adamın

İnşallah bebeğim duam bu yönde senin için ❤️

Ahahahah kabull 🤗 yeğenine geldim

Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun canım zaten yumurta günde ort 2 mm büyüyor 36 saat sonra 19 mm lerde olacak ve çatlatma iğnesi de biraz olgunlaştırıyor inşallah bebişin tutunup gelir

Canım ovün epey koyu keşke gebelik olsa bu inşallah gebelik başlıyordur ☺️

Bu doktoru bir köşede ölü bulursanız benden bulmayın 😑 bu bir itiraf değildir

Ayşoş çok dikkatli bakıyorum ama daha önceki çizgilerin daha barizdi sanki burda göremiyor gibiyim 😑

Canım akıntı belirleyici değil onu baz alma belirti arama kendinde inşallah bebişin seninledir ❤️
İnşallah canım dr çatlamayadabilir dedi. Umarım çatlar ☺️

Canım benim maddi kısmını tabiki düşünüyoruz bilsek kesin olacak ne kadarsa verelim diyoruz. Ama garantisi yok işte. 2. Deneme olursa diye planları ona göre yapıyoruz mecburen. Kendini ne iyi hissettirecekse onu yap ❤️
Kesinlikle canım yoksa inan hiç düşünmicem illaki bir şekilde verilir ama olmamma ihtimali insanı düşündürüyor 😏

Selam kızlaaar 😍😍😍 adetime 7 gün kaldı göğüslerime bastırıyorum azcık acısında şüpheleneyim diye tık yok 😅 sadece belim ağrıyor o da bütün gün sandalyede oturup ders anlatmaktandır. Size sorum şu ki sizce yine de her şeye rağmen kan vermeye ne zaman gideyim 🤷🏻‍♀️😅
Bu konu Ayseee1987 Ayseee1987 nin uzmanlık alanı. Ayşem koş aydınlat arkadaşı 😂

İnşallah canım dr çatlamayadabilir dedi. Umarım çatlar ☺️
Canım doktorlar hep en kötü ihtimali söylüyorlar evet bütün yumurtaların çatlamama ihtimali var ama iğne vurmuşsun %95 çatlayacaktır ve zaten çok ideal bir büyüklükte iken vurmussun yani kiste dönmesi çok düşük bir ihtimal
Sahil kasabasında yaşamanın azizliği 😅
Oraların tadı da başkadır ya🤗🤗
Selam kızlaaar 😍😍😍 adetime 7 gün kaldı göğüslerime bastırıyorum azcık acısında şüpheleneyim diye tık yok 😅 sadece belim ağrıyor o da bütün gün sandalyede oturup ders anlatmaktandır. Size sorum şu ki sizce yine de her şeye rağmen kan vermeye ne zaman gideyim 🤷🏻‍♀️😅
Canım adeti iki gün kala git çokta vücudunda belirti arama herkezde belirti olacak diye bir şey yok inşallah gebe kalırsın bu ay ☺️🌸

Canım doktorlar hep en kötü ihtimali söylüyorlar evet bütün yumurtaların çatlamama ihtimali var ama iğne vurmuşsun %95 çatlayacaktır ve zaten çok ideal bir büyüklükte iken vurmussun yani kiste dönmesi çok düşük bir ihtimal

Oraların tadı da başkadır ya🤗🤗

Canım adeti iki gün kala git çokta vücudunda belirti arama herkezde belirti olacak diye bir şey yok inşallah gebe kalırsın bu ay ☺️🌸
Bu ay femaradan sonra çat iğnesi bile yaptırmadım önceki ay daha ümitliydim aslında ama bu ay durduk yere kurtlandım yine 😅

Back
X