- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #54.081
Tamam çok teşekkür ederim inşallah yanılmıştır eşim yok diğerini hep degerlendirdim çünküCanım sıvı alma 2. İdrarla tekrar yap bu yanıltır seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam çok teşekkür ederim inşallah yanılmıştır eşim yok diğerini hep degerlendirdim çünküCanım sıvı alma 2. İdrarla tekrar yap bu yanıltır seni
Son birliktelik ne zamandı kuzumTamam çok teşekkür ederim inşallah yanılmıştır eşim yok diğerini hep degerlendirdim çünkü
Canım o Bebekten dolayı gecikme olmasın? Kan testi verdin mi?Benim de 29. Günüm canım.. günüm geçti sanırım koronadan ötürü gecikme yaşıyorum![]()
Yiyince de kalkıp dans yapacaksın canım, yiyip oturmak yokKeşşke benim de olsaaaa
Ayy hiçbilmediğim yerden sordun
Kız yok yemek konusunda senden korkuyorum yapma değil
Acile gitmedin mihayatım kovid geçirdik kalbe zarar veriyor beni rahatlatan konu kan sulandırıcı alıyor olman fakat kardiyoloğa görünmeni öneririm rabbim korusun canım benim çok üzgünüm şuan
Evet canım 2. İdrar ve saat 10 dan sonra olmalı
Biz iyiyiz canım sen nasılsın? Bekliyoruz bir haber @Magnifiaque den daha gelmedi
DündüSon birliktelik ne zamandı kuzum
İdrar testi negatif canım :) hastaneye kadar gidip yorulmama gerek yokCanım o Bebekten dolayı gecikme olmasın? Kan testi verdin mi?
Dans ederken yesem olur muYiyince de kalkıp dans yapacaksın canım, yiyip oturmak yok![]()
Umut olmazsa olur mu hiçBen dün kan testinde negatif görmeme rağmen....
Ve artıııı yumurtlama zamanımı bilmeme rağmennn....erken mi kan testi verdim kafasındayım
benim bu halim ne olacak![]()
Korona olduğu ay hamile olan çok duydum bebeğim belki de bebiş vardır test yapsana kızBenim de 29. Günüm canım.. günüm geçti sanırım koronadan ötürü gecikme yaşıyorum![]()
Spermler uygun koşullarda 5 güne kadar yaşar canım diyelimki yumurtlama gördün dünkü birliktelik bile gebe kalmanı sağlayabilir
olmaz boğulursun öyleİdrar testi negatif canım :) hastaneye kadar gidip yorulmama gerek yok
Dans ederken yesem olur mu![]()
İlk idrarla yaptım negatif :)) kız ben gebe olsam topiği ayağa kaldırırımKorona olduğu ay hamile olan çok duydum bebeğim belki de bebiş vardır test yapsana kız![]()
Ayy ağzından bal damliyor her zaman ki gibiSpermler uygun koşullarda 5 güne kadar yaşar canım diyelimki yumurtlama gördün dünkü birliktelik bile gebe kalmanı sağlayabilir
Ozaman oturarak yiyim sonra oynarımolmaz boğulursun öylebir de sallandıkça midende yer açılır daha çok yersin
![]()
Korona olduğu ay hamile olan çok duydum bebeğim belki de bebiş vardır test yapsana kız![]()
Canım iyilik güzellik sende ne var ne yok nasılsın hergün yazışmalarınızı okuyorum kimler be yaptı diye
Ne demek canım benim inşallah bu ay gebe kalırsınAyy ağzından bal damliyor her zaman ki gibiçok teşekkür ederim yaa
❤
Yani hiç yemiyeyim şıkkı yok zihnindeOzaman oturarak yiyim sonra oynarım![]()
Ahahah
Ben de iyiyim tatlım ne olsun işte :) iyi oku bak C Capanin Gururu Teyom ile ilgili soru sorcamCanım iyilik güzellik sende ne var ne yok nasılsın hergün yazışmalarınızı okuyorum kimler be yaptı diye![]()
AhahahhaahYani hiç yemiyeyim şıkkı yok zihnindeoturarak, yatarak, zıplayarak yiyeceksin her halükarda
![]()