Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bir daha yaşatmasın en güzel en hayırlı şekilde hamile kalıp kucağına alırsın inşallah en kısa zamanda

Hepimiz bir an önce hayırlısıyla pozitifleri görüp hayırlısıyla kucağımıza alalım, çok yorucu süreçler, bende de ne kimyasal ne bişey hiç bir gebelik oluşmadı, şimdi kürlere mi başlasam diyorum ondan da korktum yan etkisi olur mu acaba diye, dostinex kullanıyorum, gebelik oluşana kadar kullan dedi doktor
Aminn🤲🏻

Çatlama esnasında illa ağrı olacak diye birşey yokmuş bugün doktorum dedi
Benim bugün ikinci gün hiç ağrım olmadi kontrolde çatlama olmuş dedi doktor benimde tek yumurta var
Ben gitmedim çatlamış mı diye. Gün aşırı mı denediniz yoksa hergün mü? Birde eşinizde sorun var mı?

Ben gitmedim çatlamış mı diye. Gün aşırı mı denediniz yoksa hergün mü? Birde eşinizde sorun var mı?
Seninki gibi hız ve morfoloji bendede polikistik var iğneden sonra dün ilk ilişkiydi doktor bugünde olsun dedi sonraki günler gün asiri

Seninki gibi hız ve morfoloji bendede polikistik var iğneden sonra dün ilk ilişkiydi doktor bugünde olsun dedi sonraki günler gün asiri
Aynı şekilde dedi benim bugün 4. Günüm salı ilk ilişki çarşambada oldu bugünde yapalım dedik nolur nolmaz. Hız sorunu olunca ayaklarımı bile indiresim gelmiyor spermler dökülmesin diye. Bakalım biz 3 ay böyle deneyeceğiz. Eğer olmazsa mikroçiple tüp bebek deneyeceğiz. Şuan beklentimi düşük tutuyorum. Beklentiler üzüyor çünkü ☺️

Birde esin için takviye kullan mutlaka benim doktor promen k verdi birde Eşime arı sutu polen kullanıyorum
Proxeed plus kullanıyoduk dr o sadece sayıyı düzeltir dedi. Bizde sayıda problem olmadığından ımpryl hıza ve morfolojiye iyi geliyormuş onu önerdi. Sipariş verdik başlıycaz.

O niyeymiş ki? Covit Bidahamı yumurtlama yaptırıyomuş??? Ozmn denemeleri yap eğer öyleyse şimdi yumurtlama zamanındır. 🤓
😂😂😂
Allah iyilik versin kuzum. Bende adeti bekliyorum bakalım ne zamn olcam. Gözüme uyku girmiyo hiç başım ağrıyo düşünmekten..
Strese sokma kendini canım her şey olacağına varıyor zaten🤗
sana nerde cazip kıldım kız :KK70:Ayşem bize korona da fayda etmez sen harcama kendini :KK70:
Her gün bir yere yemeğe gidiyordun o dönemler bana da çok cazip gelmişti🤪
Kuzum nasıl olayım valla yine kırmızılar yine hayal kırıklığı 🥺 siz nasılsınız ❤️
Ben de kırmızıları bekliyorum 😔
Valla burda okudum hamile olup korona olanları 🙊🙊şans mı şanssızlık mı muamma orası 😐
Tam bir? Gerçekten
Henüz gelen giden yok bende. sürekli lavaboya gidiyorum acaba birşey var mı diye. test de yapamadım üzülürüm diye beklemedeyim canım
Test yapınca insan daha çok üzülüyor ya🥺
Yok daha sonuc cikmamis canim doktorumda Yazmis regl oldunmu diye regl olmadim insallah iyi sonuc cikar saat ikiden sonra cikar kesin
Kısmet kuzum😔
Kuzum beklediğim gün oldum ama kanamam o kadar cokki hiç böyle olmazdı covid kaynaklı olabileceğini düşünüyorum 🤨
Herkeste farklı tepkiyor demekki😍
dün biraz üşümüştüm ondan olabilir diye düşündüm ama covid sonrasıda olabiliyomuş. bugun devam ederse gidicem doktora. katlanılabilir bi durum değildi çünkü.

yok canım acile gitmedim sabaha karşı biraz rahatladım uyudum. sabah en azından düzgün bi doktor bakar diye, kendime biraz süre verdim. şuan daha iyiyim dediğin gibi kovid sonrası kalp sorunları olabiliyomuş. dün bide onunla ilgili makale okumuştum oda psikolojik etkilemiş olabilir diye düşündüm . bugün aynı şeyi yaşarsam muhakkak giderim doktora. inşallah tekrarlamaz ya gerçekten kalp krizi geçireceğimi düşündüm bi ara.
Allah korusun canım benim inşallah bir daha tekrarlamaz ama eğer öyle bir şey olursa hemen acile git lütfen❤️
canım iyiym çok şükür yoğun geçiyor bu hafta giremiyorum siteye... sizlerde iyiisiniz demi
Biz iyiyiz canım çok şükür seni merak ettim🥰
İYiyim canım benim bugün adet sancılarım kendini göstermeye başladı azcık içim buruk 😅 sen nasılsınn

bende ya offf 😂😂😂😂

ben ilişkiden sonra on saat amuda da kalksam ayağa kalktığım an vırt diye hep geri geliyo zaten az sperm var olanı da dışarda 🙄
Aynı durumdayız tatlım ben de de durumlar aynı 😁
Yok şuan dikkat ediyorum kilo vermem.gerekiyor ama gitmeyince ilaçlar yaparmı diye dusundum
Yapıyor canım biraz maalesef
iyiym çok şükür bbgm regl belirtilerim başladı skntıda vücudum sadece sen naptın regl olmamışsın hala
Olmadım canım hala testlerimde negatif bekliyorum 😑
Selammm beklemedeyim halaa

Ay bayılırımmm 😋😋😋

Kuzum geçmiş olsun 😔

Tatlım eşin daha iyice mi?
Senden Özendim tatlım😁
ellerine sağlık ballııımmmm :KK68:
Teşekkür ederim duyguş
kendime biraz trendyol dan alışveriş yaptım canım çok sıkkındııı kendime geldimm ahh biz şu kadınlar :KK70: :KK70: :KK70:
Ah biz kadınlarrr 😁. Hayırlı olsun canım güle güle kullan aldıklarını
Kizlar sonuc negatif
Canım çok üzüldüm inşallah bir sonraki ay bebeğini kavuşursun 😑
Ooooo Ellerine sağlık canım afiyet olsun nasıl beğendin mi tadını 😍😍😍❤️Harika görünüyor
Kızlar selam benim eşimde sperm hız ve morfoloji sorunu var. Bende pko var. Doktor ilaçla deneyelim dedi üç ay. Üç gün önce çatlatma iğnesi vuruldum. Ama hiç olacakmış gibi hissetmiyorum. Estrofem,coraspin ne varsa kullandırıyor doktorum. Bir yıldır evliyiz otrivelle kasık ağrısı yapıyor mu? Benim bu ikinci kullanışım ikisinde de yaptı.
Selam canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın evet çatlatma iğnesi kasık ağrısı yapıyor
Bu herkeste aynı mıdır ki kuzucum illa 14 gün sonra mı adet gelir
Standart hesaplaması böyle canım ama ovülasyon herkeste değişiyor bazen hemen adet bitiminde bazen reglle yakın bazen ortalarda ki bir dönemde o yüzden ovülasyon da takip etmek en iyisi

Standart hesaplaması böyle canım ama ovülasyon herkeste değişiyor bazen hemen adet bitiminde bazen reglle yakın bazen ortalarda ki bir dönemde o yüzden ovülasyon da takip etmek en iyisi
Baktım baya doktorlar hep 14 gün yazmış. Ovulasyon değil de zaten çatlatma iğnesi yapılıyor ya iki aydır kuzucum ondan sordum

Birde esin için takviye kullan mutlaka benim doktor promen k verdi birde Eşime arı sutu polen kullanıyorum

Proxeed plus kullanıyoduk dr o sadece sayıyı düzeltir dedi. Bizde sayıda problem olmadığından ımpryl hıza ve morfolojiye iyi geliyormuş onu önerdi. Sipariş verdik başlıycaz.

Hız ve morfoloji için soğuk pres keçi boynuzu pekmezi öneriliyor arkadaşlar bilginiz olsun, vitaminlere ek olarak her gün bir kaşık olacak şekilde tüketebilir eşleriniz

Hız ve morfoloji için soğuk pres keçi boynuzu pekmezi öneriliyor arkadaşlar bilginiz olsun, vitaminlere ek olarak her gün bir kaşık olacak şekilde tüketebilir eşleriniz
Benim dr umda keçiboynuzu pekmezi kullanmayın işe yaramıyo dedi 🙄 keçiboynuzunun çekirdeğini her gün 1 çay kaşığı öğütüp yesin eşin demişti morfoloji ve hız için. Ben her gün 500ml kaynayan suya 7 keçiboynuzunu ufacık kırıp attım 8dk kaynatıp kenarda 20 dk beklettikten sonra suyunu süzdüm. Yarısı akşam yarısı sabah açken tüketti eşim. Özellikleri çekirdeklerin kaynayıp yumuşamasını sağladım esas özü orda diye. İşede yaradı sanırım

Selammm beklemedeyim halaa

Ay bayılırımmm 😋😋😋

Kuzum geçmiş olsun 😔

Tatlım eşin daha iyice mi?
Sagol canim .
ayy kuzum geçmiş olsun neden oldu ki acabaaa bi görünebilseydn doktora keşke şimdi nasılsın
Con sukur suan iyiyim canim. Bu gecede benzer bi durum olursa muhakkak doktora gidicem.
E çok iyi. En azından bana göre çok iyi. 1in altına zor iniyor demekki bizim doktor biraz garantici. inşallah ilaçların faydası olur 🙏🏻🙏🏻❤️

Dahiliyeye gitmiştim ben canım ama haftaya genel cerrahiyede gidebilirim benim safra kesemde polip var bide göğsümde fibro kistler var onların kontrol edilmesi lazım aynı zamanda ama şimdi sen söyleyince baktım önceki tahlilimde 1.13 ike bunda 1.8 lere çıkmış 🙄 bi söyliyim dr uma
Kizlar tsh yuksekligi benimde gebelikte cikti. Ilk testte 3.4 gibi bisey cikmisti bizde euterox 50 kulanmaya basladik bi hafta sonra 2.6 ondan 10 gun sonrada 1.6 cikmisti. Ondan beridir hergun kullaniyorum ilaci. 2nin altinda olmasi isteniyor gebelikte. Ilacla dustugu surece sorun yok.
😂😂😂

Strese sokma kendini canım her şey olacağına varıyor zaten🤗

Her gün bir yere yemeğe gidiyordun o dönemler bana da çok cazip gelmişti🤪

Ben de kırmızıları bekliyorum 😔

Tam bir? Gerçekten

Test yapınca insan daha çok üzülüyor ya🥺

Kısmet kuzum😔

Herkeste farklı tepkiyor demekki😍

Allah korusun canım benim inşallah bir daha tekrarlamaz ama eğer öyle bir şey olursa hemen acile git lütfen❤️

Biz iyiyiz canım çok şükür seni merak ettim🥰

Aynı durumdayız tatlım ben de de durumlar aynı 😁

Yapıyor canım biraz maalesef

Olmadım canım hala testlerimde negatif bekliyorum 😑

Senden Özendim tatlım😁

Teşekkür ederim duyguş

Ah biz kadınlarrr 😁. Hayırlı olsun canım güle güle kullan aldıklarını

Canım çok üzüldüm inşallah bir sonraki ay bebeğini kavuşursun 😑

Ooooo Ellerine sağlık canım afiyet olsun nasıl beğendin mi tadını 😍😍😍❤️Harika görünüyor

Selam canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın evet çatlatma iğnesi kasık ağrısı yapıyor

Canim cok sagol suan cok daha iyiyim. Ama tekrar ederse muhakkak gidicem doktora.

Benim dr umda keçiboynuzu pekmezi kullanmayın işe yaramıyo dedi 🙄 keçiboynuzunun çekirdeğini her gün 1 çay kaşığı öğütüp yesin eşin demişti morfoloji ve hız için. Ben her gün 500ml kaynayan suya 7 keçiboynuzunu ufacık kırıp attım 8dk kaynatıp kenarda 20 dk beklettikten sonra suyunu süzdüm. Yarısı akşam yarısı sabah açken tüketti eşim. Özellikleri çekirdeklerin kaynayıp yumuşamasını sağladım esas özü orda diye. İşede yaradı sanırım
Ben hayıt tohumunu araştırırken denk gelmiştim bu bilgiye, saraçoğlu demiş tv programında, benim eşimde bir sorun çıkmadı morfoloji sınırda ama önemli değil sayısı iyi dediler, yinede pekmezi almayı düşünüyorum ben de, sizin dediğiniz yöntem de güzelmiş faydası olmuştur kesinlikle 👍🏻

reglim 3-4 gün gecikti test negatif kan vermedim bekliyorum :) salı da randevum var aslında adet sonrası gitmem gerekiyordu ama başlamadı, arayıp iptal ettireyim bari
Ahh ben de 3 gün geciktim hala bekliyorum testler negatif
Benim normalde döngüm 28 kuzucum ama 12.gün iğneyi vuruldum. 26 diye hesapladı doktor. Geçen ay da 10.gün iğneyi vuruldum 24. Gün geldi beklenmeyen :KK51: LaRisaCca LaRisaCca
HAyırlısı be canım 😔

Kullanıyoruz canim da nasip iste
Kimi kaç çeşit korunur yine çocuğu olur.sen hiç korunmadim üstüne birsürü ilaç tedavi olmaz olmaz

Back
X