Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dünden beri aşırı baş ağrısı var
Duphaston yan etkilerinde baş ağrısı olursa doktora danışın diyor emin değilim napsam diye
Sen kullandın mı oldu mı bmyle birşey
Yok canım kullanmadım farklı bişey vermişti bana bir defa iğne olarak uygulandı. Su içiyomusun yeteri kadar günde 3lt su içmen lazım. Aspirinde kullanıyosan eğer dediğin gibi ilaçtan olabilir. Önceki gebeliğimde benimde çok baş ağrım oluyordu hormonlardan dolayı olabiliyomuş. Dr una bir söyle istersen birde yastık değiştirdin annende kalınca eğer yüksekse o da yapar başağrısı

Atlattım canım çok şükür ilaç kullandım. Sanmıyorum kuzum keşke öylr birşey olsa :) senin bat ne zaman?

Hadi uyu dinlen bakalım. Allah hayırlısını versin ..
Benim bat 09 daha çok var . Neyseki atlatmışsın en azından olmazsa üzülme ilaç kullandin onlara sayarsın bi daha ki ay daha sağlıklı şekilde olur

Daha önceki günlerde de bakmış mıydın canım?Belki de ilaç etkisi bitince negatife döndü ve artık döllenmeden ötürü yükselişe geçecek.Sabredip bekleyeceğiz.Heyecanlı zor bekleyişler..
Evet bakmıstım yok biliyorum ama yine de korkuyor insan. Yıne aynı şeyle yüzleşmekten

Aşkım daha öncede yazmıştım yumurtlama günü değil 2 gün önce ilişki olunca hamile ihtimali çok yükseliyo. Benim ilk hamileliğim öyle oldu. Ovülasyondan 2 gün önce ilişkiye girmiştik. Spermin rahim ağzından geçip rahim içine ulaşması ordanda tüpün yarısına kadar gelip yumurtayı orda yakalaması gerekiyormuş. Benim dr um bunun olması için yaklaşık 16-18 saate ihtiyacı var spermin demişti 🙄
Bu yazını gorunce bana umut oldu ben dün pik gördüm ondan önceki gün ilişkim olmuştu dün bugünü değerlendiremedim eşim görevde yarın gelecek çok şükür LaRisaCca LaRisaCca Bu konu da bana çok bilgi verdi ovulasyon konusunda çok bi bilgim yok sayenizde yavaş yavaş oluyor 😁

Günaydınn ❤️❤️ Sabah yine sinir oldum adetime 2-3 gün kaldı sabah ilk idrarla bi güzel test yaptım saatlerdir incecik bir kuruma çizgisi bir tüy gibi çizgi bile mi çıkmaz ya ömrümde çift çizgi göremedim bebek hasretinin yanında çift çizgi görme hasreti de oldu resmen çok sinirliyim 🙄😂
Bende hep öyle söylerim milletin testi bozuk olur çift çizgi yok ilaç etkisi geçmez çift çizgi yok kuruma çizgisi ben de hic görmedim arkadaşım 😁

Gözümüz gibi bakarız 🤗

3 ay ... offhhh 🤬

Günaydın canım :KK43: inşallah yeni ayda bebeğin sana gelir

Canım inşallah bu tedavinle hamile kalırsın ❤️

Çok moralim bozuk çok
Üzme kendini canım. Geçecek bu günlerde. Canımız sağ oldukça yorulsak da yıpranmak da çabalayacağız. Baktik kocalar akıllanmıyor kapıya atarız, kol kola girip dünya turuna çıkarız 😂

Üzme kendini canım. Geçecek bu günlerde. Canımız sağ oldukça yorulsak da yıpranmak da çabalayacağız. Baktik kocalar akıllanmıyor kapıya atarız, kol kola girip dünya turuna çıkarız 😂
Bu konu da ben çok şanslıyım 😁😁 benim koca çok evhamlı üşüdü mu hemen kendisi gider corap giyer ise giderken içlik giyer 2 dk arabaya inecekse aşağıya hemen montu alır 😁😁 kendine iyi bakar da işi gereği hep hasta olur 🤧 dün giderken olurda ben donarsam herşeyi sen hallet diye gitti o derece evhamlı 😁😁

Benim bat 09 daha çok var . Neyseki atlatmışsın en azından olmazsa üzülme ilaç kullandin onlara sayarsın bi daha ki ay daha sağlıklı şekilde olur
İnşallah kuzucumm
Bize de bu yakışır 😂

Bu yazını gorunce bana umut oldu ben dün pik gördüm ondan önceki gün ilişkim olmuştu dün bugünü değerlendiremedim eşim görevde yarın gelecek çok şükür LaRisaCca LaRisaCca Bu konu da bana çok bilgi verdi ovulasyon konusunda çok bi bilgim yok sayenizde yavaş yavaş oluyor 😁
Hiç birimizin yoktu canım araştıra araştıra deneyimleye deneyimleye öğrendik bizde zamanla 🤗 Rabbim hayırlı gebelikler nasip etsin herkese

İnşallah bu ay bebeğin sana gelmiştir canım benim 🤗🌸

Ohhoo senin 2-3 gün kaldı benim 5 gün geçti ve negatif 😂

Canım aylarca kullandığım oldu duphastonu bende yapmamıştı az su tüketimi de baş ağrısı yapar ❤️
Bol su içiyorum canım 1er lt şişeden 2 tane içiyorum günde

Evet cok haklısın ama işte rabbim cok bekletmeden hayırlıısı ile nasip etsin istiyorum bende, herkes gibi
Hepimiz öyleyiz. Ben ne kadar sabret desemde sana kendim aynı şeyleri yapıyorum senin gibi. İnsan işte yapacak bişey yok. Zamanla bizde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.

Yok canım kullanmadım farklı bişey vermişti bana bir defa iğne olarak uygulandı. Su içiyomusun yeteri kadar günde 3lt su içmen lazım. Aspirinde kullanıyosan eğer dediğin gibi ilaçtan olabilir. Önceki gebeliğimde benimde çok baş ağrım oluyordu hormonlardan dolayı olabiliyomuş. Dr una bir söyle istersen birde yastık değiştirdin annende kalınca eğer yüksekse o da yapar başağrısı
Duphaston bitiyordu bu akşam tanış ebeyi aradım doktora sordu baş ağrısı yapabilir duphaston bel kasık ağrısı devam ediyorsa duphaston değil progesteron yazalım vajinal alsın dedi. Şimdi doktor reçete yazacak eşim alacak..

Doktor değişecek diye ona birşey sormak istemiyorum acıkcası.

Yüksekte yatamam zaten. Başıma dikkat ettim ama oda olanlir tabi.
Su da en az 2 lt içiyorum zaten

Duphaston bitiyordu bu akşam tanış ebeyi aradım doktora sordu baş ağrısı yapabilir duphaston bel kasık ağrısı devam ediyorsa duphaston değil progesteron yazalım vajinal alsın dedi. Şimdi doktor reçete yazacak eşim alacak..

ILACLARINIZ: 2 ADET PROGESTAN 200 MG 30 YUMUSAK KAPSUL

Gece gece çok sinirlendim uyumadan önce eşim wc ye gitti geldi “idrarım yanıyo “dedi “aferin dedim sen daha pencereyi aç , atletle otur, ayağına çorap giy dediğimde giyme mont al dediğimde alma.. çünkü sen supermansin” monurol verdim sabaha kadar wc ye çıkma dedim az önce wc ye gitti yapamıyorum filan dedi. Sanırım yine prostatit oldu eğer öyle olduysa hiç iyi olmadı. Hem korona hem prostatit spermlerimizin ağzına tükürüp oturacak. Biraz söylenince de “şuan bunları konuşmanın ne faydası var” diyor boğacam elimde kalacak 🤬 yok ya yok.. anne olmak benim kaderimde yok. Bu kadar mı dikkatsiz olur bir insan. Annesi gibi herşeyde peşindeyim ve zorla uygulatabildiklerimin bir kısmını uygulatabiliyorum o da başında bekleyerek.. sonra da bunları konuşmanın ne faydası var..
Bizde sperm sorunu yok bildiğimiz kadarıyla çünkü gidip sperm dna analizi bile yaptırmadı.. keçi boynuzu falan iç dediğimde küfretmişim gibi bakıyor 🤦‍♀️ sanki kendime çocuk yapıyorum. Sadece e vitamini kullanıyor bu ara ballı bi şeyler yemeye başladı. Siz de keçi boynuzu e vitamini falan takılın. Kür falan çok abartma öyle şeyler de idrarı zorlar

Vajinal tablet daha etkili ve yan etkisi daha az. Sadece akıntı yapıyor kullanınca yat dinlen

Başıma bi şey gelmeyecekse dün şey düşündüm embriyo dondururken biraz da tek yumurta mı dondursam 😂🙈 kocayı kapıya koyma ihtimaline binaen

Back
X