Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bizde de sperm sorunu yok hatta bizden sperm tahlili bile istemedi çünkü daha önceden doğal gebeliklerin var ama prostatit oldu ise eşim, Bu ateşli geçirilen bir hastalık olduğundan spermler zarar görür muhakkak diye korktuk daha önce bunu yaşadık çünkü ve üç ayda normal eski SPeRm değerlerimizi dönebildik

Canım diyor ki “herhalde kum dökmüş olabilirim çünkü bugün öyle sıkıntılarım yok” Ama pazartesi günü Üroloğa gidip tüm tahlillerini spermiyogram dahil hepsini yaptıracak

Kız ben seni özlerim nereye gidiyon beni bırakıp 😂

Canım sen zaten en verimli olan bir gün öncesini değerlendirmişsin en kıymetli gün o gün zaten pik ve sonrasındaki iki gün senin değerlendirdiğin gün kadar şanslı günler Değil zaten

Bugün kırmızı oda var ondan dolayı herkes kayıp herhalde 😂 Vallahi bugün cuma diye önce mezarlığa gittim yiğenime tulumu almıştım onu götürdüm gezmeye gittiler bugün yani Yengem annesigile götürdü çocuğu oradan da bana geldiler bütün gün ev temizledim bana gelince de yemeye kaldılar gelmişken yemek hazırla topla çay koy yolcu et derken bu saat oldu🥰
Lariş çok geçmiş olsun kuzum :( ben de eşime çok sinirliyim sigarayı bırak diyorum bana herseyi söyle istediğin her şeyi yerim içerim ama sigarayı bırakmamı isteme diyor ve ben tabi cıldırıp kavga ediyorum her seferinde sonuç aynı . Konuşmuyorum su an onunla 😡

İnşallah canım umarım hepimiz gebeyizdir. Ay ne güzel olurdu. Off off 🥰🥰
Ahhh dua olsun kabul olsun diyelim buna 🤗
Valla canım ben Bilecikte yaşıyorum burada malesef özel hastane yok. Eskişehirde birkaç tane duydum ama bilemiyorum henüz rahim filmi falan da çekinmedim bu ay onları yaptırıcam hem bu arada karar vermiş olurum doktora
Hadi güzel haberlerle inşallah.. gelişmeleri yaz muhakkak seni merak ediyorum
Aynen aynen bende sarımsaklı yoğurt döküp yiyorum 😍 benim koca ete bayılıyo illa kokusu olucak kıyma koymazsam pek yemiyo sebzeleri kandırıyorum öyle 😅
Hepsi mi aynı olur mübarek.. et yemeyince doymuyorum diyor benimki de
Cağnım nasılsın ben bu ara kendimi çok yorgun hissediyorum galiba evde olmak karantinalar yordu beni hernekadar sabahları işte olsamda
Ahh bu karantina günleri var yaaa insanın bütün düzenini bozuyor gerçekten benim bütün uyku düzenim bozuldu mesela gece 3 ten önce uyuyamıyorum sabah da kalkamıyorum 😑
Kizlar merhaba ben daha oncede yazmistim buraya 🥰
Ovitrelle sonrasi 13.günümde betam 10.11
15.gün 16.37
17.gün yani bugun 37.35 cikti
Sizce iyimi cok endiseliyim progestan ve coraspin kullaniyorum doktor haftaya persembe gel dedi nasil gececek gunler hic bilmiyorum 🤦🏼‍♀️
Canım benim hoşgeldin gebe kalmana o kadar sevindim ki iyi ki bizimle paylaştın, umudumuz oluyorsunuz bizim için de dua et :) canım 2 güne bir en az %60 artmalı ve sen bu artışı sağlamışsın herşey güzel ilerleyecek inşallah ❤️ Haberdar et muhakkak
Larii belen tava nedir😁
Google ye yaz bakim nasıl birşey çıkacak görsel 😁
Lariş çok geçmiş olsun kuzum :KK43: ben de eşime çok sinirliyim sigarayı bırak diyorum bana herseyi söyle istediğin her şeyi yerim içerim ama sigarayı bırakmamı isteme diyor ve ben tabi cıldırıp kavga ediyorum her seferinde sonuç aynı . Konuşmuyorum su an onunla 😡
Bazen deli ediyorlar insanı yaa 🤬 gece çıldıracaktım
Balımmmm oturuyorum kös kös akşam yemeği bulaşıklarını bile yerleştiremedim daha makineye :KK43: siz neler yapıyorsunuz 🥰
Biz o kısımları geçtik diziyi bitiriyoruz şuan canım 😂

Ahh bu karantina günleri var yaaa insanın bütün düzenini bozuyor gerçekten benim bütün uyku düzenim bozuldu mesela gece 3 ten önce uyuyamıyorum sabah da kalkamıyorum 😑

Canım benim hoşgeldin gebe kalmana o kadar sevindim ki iyi ki bizimle paylaştın, umudumuz oluyorsunuz bizim için de dua et :) canım 2 güne bir en az %60 artmalı ve sen bu artışı sağlamışsın herşey güzel ilerleyecek inşallah ❤️ Haberdar et muhakkak

Ozaman ben geleyim hatayaa😁

Canim cok tesekkür ederim Rabbim bekleyen herkese bu müjdeli haberi en kisa zamanda verir insallah.
Bu benim 3. Denememdi aslinda
1. Ve 2. Ay tutmadi 3. Ay yumurtam gelismedi 4. Ay yani bu ay tutturduk galiba 🥰

Bu arada bende cok direncli bi pco var en son Amh 9.77ydi insulin direncimde var
İşte Allahtan umudu kesmemek gerekiyor zamanı gelen nasılsa gelecek 🥰 zorlamayla olmuyor bu işler 🥰
Ozaman ben geleyim hatayaa😁
Kız senin durduğun kabahat 😂 bekliyoruz seni gel

Evet umarim tutunur bebegim haftaya persembe test yap dedi doktor ama o zamana kadar kesin baktiririm dayanamayip. Hic umidinizi kesmeyin bende umidimi kesmistim ama bu ay nedense cok hissettim herkesede soyledim benim is bu ay kesin dedim gülüstük falan gercekten degerler yukselmeye baslayinca arkadaslar bile sasirdi😂

Aynen valla o an boşayıp sinirim geçince yada bi işim düşünce tekrar evlenesim geliyor 😂😂 sevgiliyken böyle değildi ya sinirlenince küsüyordum üç dört gün içim soğuyordu sonra affediyodum. Şimdi öyle mi küstüm mü hep bi ayağıma dolanıyor yada bi isim düşüyor bisey aldıracak yaptıracak oluyorum mecburen konuşuyorum 😂😂

Evet umarim tutunur bebegim haftaya persembe test yap dedi doktor ama o zamana kadar kesin baktiririm dayanamayip. Hic umidinizi kesmeyin bende umidimi kesmistim ama bu ay nedense cok hissettim herkesede soyledim benim is bu ay kesin dedim gülüstük falan gercekten degerler yukselmeye baslayinca arkadaslar bile sasirdi😂
Tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende ovitrelle 9. Günümdeyim merakla bekliyorım :) ne gibi belirtiler yaşadın bu süreçte ?

Tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende ovitrelle 9. Günümdeyim merakla bekliyorım :) ne gibi belirtiler yaşadın bu süreçte ?

Tesekkur ederim canim benim Rabbim sana da nasip eder insallah . Benim hicbir belirtim olmadi desem. Hala da yok. Göğüslerde agri yok aci yok ama sanki kendimi dinlersem ara ara kasigimda batma oluyo ama hemen geciyor. Sadeceee hep cok uykum var🥰

Tesekkur ederim canim benim Rabbim sana da nasip eder insallah . Benim hicbir belirtim olmadi desem. Hala da yok. Göğüslerde agri yok aci yok ama sanki kendimi dinlersem ara ara kasigimda batma oluyo ama hemen geciyor. Sadeceee hep cok uykum var🥰
ben sanırım kendimi çok dinliyorum ilk denemem üstelik :) sürekli bel ve arada kasık ağrım oluyor. 2yumurtam oluşmuştu umarım çatlamışlardır.

Ahahah bak edaecoo edaecoo bizim totemin işe yaradığı biri çıktı :))) tekrar teste gerek yok haftaya cum.tesi inşallah keseyi görmüş olursun
Haha toplanak sizin otelde😁
Kız otelde değil bizim evde ben otelde kalmam virüs varken 😂
Aynen valla o an boşayıp sinirim geçince yada bi işim düşünce tekrar evlenesim geliyor 😂😂 sevgiliyken böyle değildi ya sinirlenince küsüyordum üç dört gün içim soğuyordu sonra affediyodum. Şimdi öyle mi küstüm mü hep bi ayağıma dolanıyor yada bi isim düşüyor bisey aldıracak yaptıracak oluyorum mecburen konuşuyorum 😂😂
😂😂😂 bazen evlenince kapının önüne koyası gelmiyo değil yani insanın 😂😂

Back
X