Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa şaka gibi bugün yaptım bunu🤣 bira gibi köpürdü ama ona da inanmıyorum 😁 nöbetçi eczane uzak diye eşim gitmedi. Polis durdursa test almaya gidiyorum desem yemezler diyor🤣
Hahahah kız ben de yapıcam bak çok heveslendim nasıl yapılıyor 😂
Kuzu bakma benim canım çok çekti 😂hatta eşime dedim hamile olursam havuç dilimi aşereceğim🤣🤣
Ya en güzel o görünüyordu 😍 ben olsam ondan yerdim kesin
O testi de yanına alsan inanırlardı, köpürük köpürük 🤣🤣
Yaa buna koptum 😂😂😂

Hahahah kız ben de yapıcam bak çok heveslendim nasıl yapılıyor 😂

Ya en güzel o görünüyordu 😍 ben olsam ondan yerdim kesin

Yaa buna koptum 😂😂😂
Valla pet bardağa çiş yapıp üzerine 1 yemek kaşığı kadar domestos dökülüyor dipten ve çok yoğun bir köpürmeyse poztif. Yabancılar da yapıyor ama bi arkadaşım negatifken yaptı taştı ortalık battı 😃

Valla pet bardağa çiş yapıp üzerine 1 yemek kaşığı kadar domestos dökülüyor dipten ve çok yoğun bir köpürmeyse poztif. Yabancılar da yapıyor ama bi arkadaşım negatifken yaptı taştı ortalık battı 😃
Onun çişi asitli testte hata yok 😂😂😂

Ooo gerçekten taşınabilir 😂😂bundan sonra o testlerin resimleri de atılacak sayfaya, tiiiizz gidip test yapın ve de resmini yükleyin 😂😂

Anam bacım özlüyorum ben seni ya çekmiyo da orda

Aşko sen üşütmüşsündür ama ovülasyon dönemi standar olmayabiliyor bazen daha erken bazen daha geç de olabilir o yüzden ovü varsa yapsan iyi olabilir bence. İdrar yaparken yanıyosa çok akıntı varsa ülütmüş olabilirsin

Ben de masterchef bakıyorum baklava yapıyolar 😋 bugün eleme olacak mı?
Yok kuzu bugun eleme yok. Eleme yarin son ikiye kalanla olacak. Valla baklavada guzel yani. 😋

Back
X