Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A
Ben de 32 yaşımdayım canım evet zor olur ama kendilerini kurtarabildikten sonra ne güzel olurlar 😍
Aynen oyle bakalim neler olacak bende merak icerisindeyim doktor degerlerin duzenli devam edersw keseyi 4-5 ocak gibi gorebiliriz dedi🙏🏻

😁 ben görünce hemen ıyk diyorum

Evet beeybb

Kaynanam antepli yuvarlamanın ertesi günü çok sinirliydi rezil etti antebi diyo bi de kalkmış bize kadar gelmiş bunu söylemek için 😂 anne dedim sakin ol adam kendine göre yorumlamış yorumlamasın diyor 😂
Yok vaallaaa yapmadimm
Ben testi bile suraya uye olunca ustuste yaptimm😁
Gazaa geliyomm sizdenn yeminlen😁
Uslu uslu adeti beklerdim😁

Allah razı olsun canım benim ❤️ Ne güzel bir kadınsın sen yüreğinden öperim
Canim benim sende oylesin. Rabbim dualarini kabul etsin insallah.
Şeytan bayağı dürttü sobada ekmek ısıt da peynir arasına koy da ye diye. Ama uymadım ona 😂
Teo masallah sana cok azimli com dirayetlisin canim. Ama arada kacamaklar yapmanda bence sakinca yok. ( seytan durtuyo yine😂)

A

Aynen oyle bakalim neler olacak bende merak icerisindeyim doktor degerlerin duzenli devam edersw keseyi 4-5 ocak gibi gorebiliriz dedi🙏🏻
Yiaaa kese heyecanı bambaşkaaa ❤️ Sonra kalp atışı filan derken bir bakmışsın kucağında ❤️
Yok vaallaaa yapmadimm
Ben testi bile suraya uye olunca ustuste yaptimm😁
Gazaa geliyomm sizdenn yeminlen😁
Uslu uslu adeti beklerdim😁
😂biz de gaza geliyoruz kız mesela ben ayşenin sürekli test yapmasından acayip gaza geliyorum 😂

Yiaaa kese heyecanı bambaşkaaa ❤️ Sonra kalp atışı filan derken bir bakmışsın kucağında ❤️

😂biz de gaza geliyoruz kız mesela ben ayşenin sürekli test yapmasından acayip gaza geliyorum 😂
İnsallah canim benim Sag salim duyalim o kalp atisini. Sizedee Rabbimm nasip etsin biran önce insallah 🙏🏻🙏🏻

Ayseye hayranimmm bendee usenmiyodaq hec 😁
O kadar çok istiyor ki ve o kadar umutlu ki maşallah 🌸 rabbim bu azmini korusun onun

Bolovia Bolovia İnsallah canim benim Sag salim duyalim o kalp atisini. Sizedee Rabbimm nasip etsin biran önce insallah 🙏🏻🙏🏻
Amin canım hamilelerin duası tutarmış inşallah bize de nasip olur 🤩

Ahahahah o kocamın lafı 😂 pompiş.. biz balayındayken adamcağız bana utanırmış söylemeye . Aşkımmm sen pompiş mi yapmak istiyosun diyodu 😂😂😂 ilk söylediğinde çok gülüyodum sonra versiyonlarını türettik

😂😂 evde test olmayınca ben

Aşkım ocak 21 filan gibi adet olmam gerekiyordu olmadım hatta lekelenme gibi oldu sökülcem sandım adet olmadı. Tabi ben aralık ayında ikizleri düşürmüştüm adetim düzene girmedi diye düşünüyordum. Test yaptım yine de bat geçince negatif.3 şubatta doktora gittim yoğun akıntım vardı. Hcg negatif tarlusal yazdı gönderdi. Eşim dediki birkaç gün içme belki gebesindir, bekledik, bu sırada adet olcam diye fıtı fıtı da yapıyoruz 😂 sonra baktım olacağım yok test yaptım birkaç gün sonra, negatif.. içtim tarlusalı. Adet olmadım. Doktora gittim ve hcg 463 mü ne çıkmıştı.. böyle öğrendik :)

Öncelikle çok geçmiş olsun umarım semptomsuz ve hafif geçiriyorsundur acil şifa dilerim. Ben de aynı durumdayım. Ben iyileştim de adeti bekliyorum tüp için. Ama corona olanların spermleri zarar görüyor ve kadınların da yumurta kalitesi düşüyor diyorlar bu yüzden erteleniyormuş. Bana şuan öyle bir bilgi vermediler. Adet olunca arayacağım öğreneceğim durumu.
Cok tesekkurler canim sanada cok gecmis olsun. Sukur hafif geciyor neredeyse sifir semptonsuz. Sanmiyorum bir sorun olacagini insallah olmazda icimizi ferah tutalim biz.
Ahahahah o kocamın lafı 😂 pompiş.. biz balayındayken adamcağız bana utanırmış söylemeye . Aşkımmm sen pompiş mi yapmak istiyosun diyodu 😂😂😂 ilk söylediğinde çok gülüyodum sonra versiyonlarını türettik

😂😂 evde test olmayınca ben

Aşkım ocak 21 filan gibi adet olmam gerekiyordu olmadım hatta lekelenme gibi oldu sökülcem sandım adet olmadı. Tabi ben aralık ayında ikizleri düşürmüştüm adetim düzene girmedi diye düşünüyordum. Test yaptım yine de bat geçince negatif.3 şubatta doktora gittim yoğun akıntım vardı. Hcg negatif tarlusal yazdı gönderdi. Eşim dediki birkaç gün içme belki gebesindir, bekledik, bu sırada adet olcam diye fıtı fıtı da yapıyoruz 😂 sonra baktım olacağım yok test yaptım birkaç gün sonra, negatif.. içtim tarlusalı. Adet olmadım. Doktora gittim ve hcg 463 mü ne çıkmıştı.. böyle öğrendik :)

Öncelikle çok geçmiş olsun umarım semptomsuz ve hafif geçiriyorsundur acil şifa dilerim. Ben de aynı durumdayım. Ben iyileştim de adeti bekliyorum tüp için. Ama corona olanların spermleri zarar görüyor ve kadınların da yumurta kalitesi düşüyor diyorlar bu yüzden erteleniyormuş. Bana şuan öyle bir bilgi vermediler. Adet olunca arayacağım öğreneceğim durumu.
Cok tesekkurler canim sanada cok cok gecmis olsun. Hem esim hemde ben ayni anda yakalandik ama Sukur sifir semptonsuz atlatiyoruz neredeyse. Sanmiyprum korkulucak bir durum olacagini icimizi ferah tutalim biz .

Benim de ocak sonu başlama ihtimalim vardı. Ama şuan net değil canım. Benden ya da ilaçtan ziyade erkeklerde sperm hasarı ya da düşüklüğüne yol açma ihtimali sebebiyle doktorum eşimin test yaptırmasını istedi.
Simdiden hayirli olsun canim. Biz doktorla daha gorusmedik bu ay kendisi tatilde ocak ayinda baslayacagiz insallah bir durum yada bir sorun cikmaz. Sizde tup bebek yaptiricaksiniz anladigim kadariyla.

Cok tesekkurler canim sanada cok gecmis olsun. Sukur hafif geciyor neredeyse sifir semptonsuz. Sanmiyorum bir sorun olacagini insallah olmazda icimizi ferah tutalim biz.

Cok tesekkurler canim sanada cok cok gecmis olsun. Hem esim hemde ben ayni anda yakalandik ama Sukur sifir semptonsuz atlatiyoruz neredeyse. Sanmiyprum korkulucak bir durum olacagini icimizi ferah tutalim biz .
Aynen canım biz de ateşlenmediğimiz için umutluyuz. Bakalım artık hayırlısı
Emir biraz saf bi cocuk ya. Cok kendinide ifade edemiyor sanki. Ay insallah canim. Aysenin ocakta olur insallah ya.
Öyle hissediyorum ayşe için 🥰 emir evet saf ve beyefendi ayrıca fikirleri güzel özgün ve deneyimli buna rağmen özgülle yarıştı bu hafta resmen ve yarışı geride tamamladı bu hafta emir iyi değildi sanki 🤔

Back
X