Ahahahah o kocamın lafı

pompiş.. biz balayındayken adamcağız bana utanırmış söylemeye . Aşkımmm sen pompiş mi yapmak istiyosun diyodu

ilk söylediğinde çok gülüyodum sonra versiyonlarını türettik

evde test olmayınca ben
Aşkım ocak 21 filan gibi adet olmam gerekiyordu olmadım hatta lekelenme gibi oldu sökülcem sandım adet olmadı. Tabi ben aralık ayında ikizleri düşürmüştüm adetim düzene girmedi diye düşünüyordum. Test yaptım yine de bat geçince negatif.3 şubatta doktora gittim yoğun akıntım vardı. Hcg negatif tarlusal yazdı gönderdi. Eşim dediki birkaç gün içme belki gebesindir, bekledik, bu sırada adet olcam diye fıtı fıtı da yapıyoruz

sonra baktım olacağım yok test yaptım birkaç gün sonra, negatif.. içtim tarlusalı. Adet olmadım. Doktora gittim ve hcg 463 mü ne çıkmıştı.. böyle öğrendik :)
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım semptomsuz ve hafif geçiriyorsundur acil şifa dilerim. Ben de aynı durumdayım. Ben iyileştim de adeti bekliyorum tüp için. Ama corona olanların spermleri zarar görüyor ve kadınların da yumurta kalitesi düşüyor diyorlar bu yüzden erteleniyormuş. Bana şuan öyle bir bilgi vermediler. Adet olunca arayacağım öğreneceğim durumu.