Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım biz de ateşlenmediğimiz için umutluyuz. Bakalım artık hayırlısı

Öyle hissediyorum ayşe için 🥰 emir evet saf ve beyefendi ayrıca fikirleri güzel özgün ve deneyimli buna rağmen özgülle yarıştı bu hafta resmen ve yarışı geride tamamladı bu hafta emir iyi değildi sanki 🤔
Insallah bir sorun cikmaz ❤❤

İnşallah canım benimm❤️

Yaa annesi şebelek mi o yaa😂😂😂 minnoşum ya kurban olurum verene ❤️

Aminn Aminn canı gönülden 🤲🏻

Ben bugün daha iyiyim kuzum dün ağrım vardı ilaç içtim rahat uyudum çok şükür 🥰 çok zorlanırsan bir ağrı kesici iç kuzum

Oh ana kucağı sıcacık 🥰 hamdolsun bitanem ben de bildiğin gibi

Kuzumm afiyet olsun ben de yapacağım birazdan 😋❤️
Teşekkür ederim cnm aldım zaten cnm ama yinede buna şükürler olsun ki o kadar acillik değil ya🥰

Bugün 13. Günün akşamı. Biraz regl ağrısı gibi ağrım var ve az önce de test yaptım negatif çıktı😢
Canim igne oldugun gunu sayiyor musun?
Ben igne oldugum gunu de sayarsam 13.gunu sabah testimde 2. Cizgi yoktu aksam birdaha yaptim silik cikmisti🥰

Simdiden hayirli olsun canim. Biz doktorla daha gorusmedik bu ay kendisi tatilde ocak ayinda baslayacagiz insallah bir durum yada bir sorun cikmaz. Sizde tup bebek yaptiricaksiniz anladigim kadariyla.
Evet canım. Eşimin sperm dna hasarı vardı zaten. Takviye kullanıyordu

MelodiminEsi MelodiminEsi de bize iyi geceler demedi bugün
Haklısın kuzum ya olduğum yerde gitmişim öylece 🤦🏼‍♀️
Sorma teyzesi 15 gündür hayatta bizi şimdiden sıraya dizdi bütün ev sabaha kadar ayaktayız 🙈🥱
Oy yerim ben onu ya kıymetli çok kıymetli olsun o kadar 🤩
Günaydın kızlar. Güne şiddetli bir depremle uyandık maalesef 😒
Geçmiş olsun kuzum kaç büyüklüğündeydi acaba hasar falan var mı bir yerlerde ☹️

Sağolun kızlar hamd olsun büyük hasar yok. Psikolojik etkisi daha fazla oluyor. Geçen yıl da transferden 1 gün sonra 6.8 oldu. Depremle yaşamak zor maalesef
Benimde aşılamamdan 5 gün sonra izmir depremi olmuştu daha yeni geçiyo etkisi. Rabbim bidaha yaşatmaz inşallah

Back
X