- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.168
- 63
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #89.581
Ne zaman belli olur acaba ikiz ultrason da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman belli olur acaba ikiz ultrason da
Kese görmeye gittiğinizde kesinleşir sanırım iki kese olarakNe zaman belli olur acaba ikiz ultrason da![]()
Yaaa canım çok sevindimhayır aklına kötü şeyler getirme herşey yolunda gidecek inşallah
dualarım seninle
![]()
Hiç kötü düşünme canım. İnşallah güzel olacak. Bak H halleycik de oldu aradan çıktı.C Capanin Gururu TeyomLaRisaCca @edaecoo @Skrkz17 kızlar 19 mayısta operasyon için konuştuk klinikle. Bir aksilik olmazsa ameliyat o gün olacak ama hiç sevinemiyorum kesin birşeyde diyemiyorum korkuyorum yine bir aksilik çıkacak diye ya
![]()
Ayyy canım benim, beni çok duygulandırdın, Allah razı olsun senden, kesin haber vereceğim. çocuklarını sağlıcakla kucağına al inşallah gülüm benim
![]()
Evett oldum cikti aradan
Histereskopi laparoskopi oldum daha önce. Ve nasıl olduğunu girerken bende bilmiyordum çıkınca gördüm başıma gelenleriEvett oldum cikti aradan
Ben hic ertelemedim dusunmedim bilee kafada buyuyor ve C Capanin Gururu Teyom sagolsun kotu olanlari anlatmadigi icin dizi izledim beklerken![]()
Ayyy hadi inşallah güzel haberler ile gelirsinCANLARIM bilgi vereyim dedimbata 4 gün kaldı, 4 gün önce doktora gittim görüştüm, tahlillerimi herşeyimi götürdüm, alttan baktı, hiç bir sorun gözükmüyor ama 3 yıldır hamile olamamışsın, burada da çokta vaktin yokmuş tüp yapalım dedi direk.
Adetinin 2. Günü gel dedi ilaç yazacakmış, kısacası hayırlısıyla bu ay başlıyorum. Dualarınızı bekliyorum![]()
Sonda takildi diyorum he ben onu korkma die demedim diyoo namissiz tamHistereskopi laparoskopi oldum daha önce. Ve nasıl olduğunu girerken bende bilmiyordum çıkınca gördüm başıma gelenleribizim dışımızdaki durumlardan ötürü ertelendi maalesef canım. Bu defa o yüzden endişeliyim. Hastaneye varınca endişem bitecek inşallah
![]()
Sonda takildi diyorum he ben onu korkma die demedim diyoo namissiz tam![]()
Ne kadar güzel, arkadaşın adına çok mutlu oldum :)) İnşallah bizlere de nasip olur. Bugün benim operasyon oldu, yarına döllenme olursa pzt transfer olacak. 3 tür iğne mi kullanıyorsun canım? toplama oldu mu hiç?benim arkadaşım 2 yumurtayla ikiz hamile kaldı. ben de 3tür kullanıyorum hep 1 yumurtam oluştu moralini yüksek tut
Arkadaşın ne kadar şanslıymış canım :))) İnşallah tutunur olursa... Bugündü benim opu, yarın inş güzel haberlerle gelicem :)))Canım hiiiç üzülme fazla yumurtan olsaydı hormonlarda yükselecekti belki taze transfer yapılamıcaktı? Ayrıca kaliteli bir yumurta olsun da gerisini kafana takma. Hiç yumurtası büyüyemeyen var. Merak etme tutunur insallahbir arkadasımın da az yumurtası olustu. Tek embriyo transfer edildi ve o döllenirken 2'ye bölümmüş ikiz doğurdu düşün yani sakın umutsuz olma
![]()
hehehe, ay çok hoşsun canım.. buna da şükür olmayan var... bakarsın futbol takımını kurarsın neden olmasın kiCanım tabi ki öyle benm 18 yumurtam toplandı ama 9 tanesi döllendi düşün. Doktorum futboll takımımı kurcan ne yapacan o kadar embriyoyu dedi1 tane olsun sağlıklı olsun
![]()
Kötü bişey yoktu kiEvett oldum cikti aradan
Ben hic ertelemedim dusunmedim bilee kafada buyuyor ve C Capanin Gururu Teyom sagolsun kotu olanlari anlatmadigi icin dizi izledim beklerken![]()

Canımcım çok geçmiş olsunArkadaşın ne kadar şanslıymış canım :))) İnşallah tutunur olursa... Bugündü benim opu, yarın inş güzel haberlerle gelicem :)))
İnsallah canım içini ferah tut döllenirler insallahArkadaşın ne kadar şanslıymış canım :))) İnşallah tutunur olursa... Bugündü benim opu, yarın inş güzel haberlerle gelicem :)))
Vayytt cok guzel artmisss ikiz olmasin bideHatunlardeğerim en son Salı günü 998 di bugün 3500 nasıl
![]()
Birkac gun daha bekle canim adetine ne kadar varYaptım canım ama sonuç hüsran bugün 12. Gün sonra pozitif olur mu acaba
Ben demiştim demekten çok hoşlanıyorumHatunlardeğerim en son Salı günü 998 di bugün 3500 nasıl
![]()
Pko dedi doktor bana bazen günü gününe olmuyor 12 nisanda regl olmuştum bu ayda olursa 12 Mayıs canım hayırlısı tekrarlarım bir kaç gün sonra dua et banaBirkac gun daha bekle canim adetine ne kadar var