• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birşey daha sorucam idrar testiniz çok belirgin miydi silik miydi acaba değeriniz çok iyi çıkmışta
Ekte atayım canım:
Yalnız koyu olan dünkü test, kan sonucu bugünki...

Eklentiler

• 11.webp
    11.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 52
Aradılar canım, 335 değerim, Pozitiff :))

Kızlar çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın :emir_bebek:Çok şükür bu günü de gördüm:) F feruze2 14. günde kan verdim canım..
İyi ki varsınız kızlar :)))
Müthiş bir değer 😍 Tekrar tebrikler sağlıkla büyüsün annesi 😌

benim de 12. gün resimde en alttaki, çok silik... son olan 14. günki... 14. günü 3-5 geçince koyuluk belli oluyor.. İnşallah seninledir bebeğin.. benimde ertesi günü sanki daha açık gibiydi, bak sana da moral olsun :)
Çok teşekkür ederim yarın kan veriyim belli olur inşAllah senin gibi hayırlı haberlerle gelirim🤲🏻🤲🏻❤️

Hahshsh vurdumu tam vursunlar Diyorsun yani 🤣
Bizde çok oynak balina gibiyiz gece gündüz ya horon ya kolbastı oynuyor
🤣🤣🤣
Senin kuzucuk büyüdü artık annesi 2 ay öndesin benden tabi oynar o kadar Allah esirgesin 🧿 şaka bir yana 2.5 ayın kaldı değil mi canım

Evet canım başladım yıkamaya ama bitmiyor tek olunca.
Yavaş yavaş yapayım dedim artık.
Sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyet nedir kaçırdım sanırım 🙈
öyle doğrusun cnm allahım sağ salim glmelerini nasip etsn inşallah cnımm ❤️
bizimki göstermiyor kendni ama doktor kız gibi dedi 2 haziranda perinatologa gidicm o zmn söylerler net glba kuzuş bnde heycanla beklyrmm 🙈❤️

Aradılar canım, 335 değerim, Pozitiff :))

Kızlar çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın :emir_bebek:Çok şükür bu günü de gördüm:) F feruze2 14. günde kan verdim canım..
İyi ki varsınız kızlar :)))
tatlımmm çok çok sevndmmm allah tamamına erdirsin inşallahhh sağlıcakla kucagına alman da nasip olsunnn ❤️❤️

Back
X