- 20 Mart 2011
- 13.979
- 32.598
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.721
Ben özelden konuştum kuzum teo yla haberim varkız olucak kısmetse bbgmmevet sen baya yoktun özlettin kndni bizde esksi gibi girmiyoruz ama arada takip ediyoruz özellikle C Capanin Gururu Teyom nisam içinnnn
çok şükür başldı tüp bebegeee
 çok şükür diyelim onun da sırasını savdık eminim ben
 çok şükür diyelim onun da sırasını savdık eminim ben 
Kız demekk

isim belli mi peki? Sağlıkla gelsin anne kuzusu
 isim belli mi peki? Sağlıkla gelsin anne kuzusu 

devam edicekmisinntedaviye. İnşallah canım hayırlısıyla darısı başına
 devam edicekmisinntedaviye. İnşallah canım hayırlısıyla darısı başına   

.
.
 birdaha da ne için gidiyorsam hastaneye lavaboya girmeden gidicem. İdrar testide istemiş evden çıkmadan da yapmıştım
 birdaha da ne için gidiyorsam hastaneye lavaboya girmeden gidicem. İdrar testide istemiş evden çıkmadan da yapmıştım of birde sağlık ocağı o kadar eski o kadar piski. Tuvalete bir girdim kolum kadar hamam böceği. Ay may ay diyerek çıktım geri e çıksam nolcak mecbur vercem idrarı bereket hayvanda benden korkmuş kaçmışta korka korka girdim gelmiyor. 1 2 damla yaptım çıktım sordum biraz daha olsun dedi. Bekledim bekledim neyse 1 2 damla daha ekledim verdim
 of birde sağlık ocağı o kadar eski o kadar piski. Tuvalete bir girdim kolum kadar hamam böceği. Ay may ay diyerek çıktım geri e çıksam nolcak mecbur vercem idrarı bereket hayvanda benden korkmuş kaçmışta korka korka girdim gelmiyor. 1 2 damla yaptım çıktım sordum biraz daha olsun dedi. Bekledim bekledim neyse 1 2 damla daha ekledim verdim