Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba yeni üyeyim bende ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 13. Gün kan tahlili yaptırdım 114 çıktı 2 gün sonra 212 2 gün sonrada 375 çıktı doktor sağlıksız gebelik olabılır dedi benim durumumu yaşayan var mı acaba

C Capanin Gururu Teyom teommmm canımın içiiiii bugün büyük gün hadi rabbim yüzüne baksın kuzummmmm o sana can olsun yoldaş olsun stres yapma keyfini çıkar bebişin seninle olucak herşey güzel olucak tm mı dua ediyoruz snn için 🤲🤲😍😍 bizi habersiz bırakma 💋💋❣️❣️🧿🧿 hadi annesi Allaha emanetsiniz

Kızlar merhaba yeni üyeyim bende ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 13. Gün kan tahlili yaptırdım 114 çıktı 2 gün sonra 212 2 gün sonrada 375 çıktı doktor sağlıksız gebelik olabılır dedi benim durumumu yaşayan var mı acaba
Evet canım sağlıksız gözüküyor inşallah dış gebelik değildir kimyasal ile çabucak atlat inşallah geçmiş olsun

C Capanin Gururu Teyom teommmm canımın içiiiii bugün büyük gün hadi rabbim yüzüne baksın kuzummmmm o sana can olsun yoldaş olsun stres yapma keyfini çıkar bebişin seninle olucak herşey güzel olucak tm mı dua ediyoruz snn için 🤲🤲😍😍 bizi habersiz bırakma 💋💋❣️❣️🧿🧿 hadi annesi Allaha emanetsiniz
Ayy bugün transfer olacak mı... ben mi kaçırdım yazdığını acaba...

C Capanin Gururu Teyom kuzum kap gel bebişini, bol şans diliyorum :)))

edaecoo edaecoo coconatt coconatt Nm88326 Nm88326 peraares peraares Nureella Nureella S Spagetti bolonez M Muallimezzz ve şuan hatırlayamadığım diğer kızlar, transferimi oldum şükür ❤️Rabbim sağlıkla tutundursun inşallah. Rabbime hamd olsun eli boş göndermedi bizi 🤲
oyy kuzummmmmmmmm rabbim tamamına erdrsin inşallah güzel sonuçlarda alıcaz şimdi gün sayma zamanı testleride depoladık 1 hafta bekleyelm snraa gelsn güzel günler allahın izni ile belirtilerini paylaş bizimleee ❤️❤️ bebişinle olmanın keyfini çıkar tm mı stres olma poztf düşünnn

AYnen canım tahlili aynı yerde yaptırmak en doğru sonucu verir merak etme herşey yolunda ve öyle devam edecek 🤗💕

Ömüş iyiyiz biz canım sen nasılsın 🤗 2 ay kaldı neredeyse bebişine kavuş mana 🤗
Çok şükür iyiyim ama 2 aya gider mi bilmiyorum.
🤔

Back
X