Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım evet çok kötüyüm boğazım tıkalı resmen
İğne de bir yakıyor ki üff
Raporluyum evde yatıyorum
Oğlum da babannesinde o da hasta biraz kreşe yollamadık
Çok geçmiş olsun ikinize de canım ya, dinlen hep. Bir an önce toparlan inşallah

Sağol canım evet çok kötüyüm boğazım tıkalı resmen
İğne de bir yakıyor ki üff
Raporluyum evde yatıyorum
Oğlum da babannesinde o da hasta biraz kreşe yollamadık

Ahh canim cok gecmis olsunn. Bu yil hastaliklari atlatamadik. Benim oglanda gecen persembe okula basladi cuma hasta geldi. Bende agir idrar yollari enfeksiyonu geciriyorum. Bu ayda bos gecicek anlayacagin. Allah sifa versin .

Ahh canim cok gecmis olsunn. Bu yil hastaliklari atlatamadik. Benim oglanda gecen persembe okula basladi cuma hasta geldi. Bende agir idrar yollari enfeksiyonu geciriyorum. Bu ayda bos gecicek anlayacagin. Allah sifa versin .
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin cann ilaçların faydası olmasını canm

Kizlar simdi dr geldim size butun olanlari anlatmak istyrm ama biraz karisik yani yasayan olursa destek olsun diye yaziyorum 5 yumurtamin 4 u catlamisti biride 24 ten 18mm dusmustu cuma gunu rahim duvarida 15mm ydi benim erken dolenme reglime 9 gun var bugun 18 mm yumurta 35 mm kist olmus rahim duvarida 19 mm bu hamilelik lehineymis cunku beta hcg yukselmesi o yumurtayi beslermis hamilelikte olurmus ama amcam saolsun illede ptesi kan vericeksin bekle hersey guzel gidiyor diye ikna etti bu arada yaptigim 3 idrar testide koyu iki cizgi hadi hayirlisi ptesiye kadar sabir

Kizlar simdi dr geldim size butun olanlari anlatmak istyrm ama biraz karisik yani yasayan olursa destek olsun diye yaziyorum 5 yumurtamin 4 u catlamisti biride 24 ten 18mm dusmustu cuma gunu rahim duvarida 15mm ydi benim erken dolenme reglime 9 gun var bugun 18 mm yumurta 35 mm kist olmus rahim duvarida 19 mm bu hamilelik lehineymis cunku beta hcg yukselmesi o yumurtayi beslermis hamilelikte olurmus ama amcam saolsun illede ptesi kan vericeksin bekle hersey guzel gidiyor diye ikna etti bu arada yaptigim 3 idrar testide koyu iki cizgi hadi hayirlisi ptesiye kadar sabir
Maşallah canım bak ne güzel haberler :) ama pazartesiye kadar bekleme işi biraz zormuş :) sabret artık

Maşallah canım bak ne güzel haberler :) ama pazartesiye kadar bekleme işi biraz zormuş :) sabret artık
Ya burda oyle hemen kan ver falan filan sknti illa bebegin kese zamanina yakin bir kere kan sonra kese sonra kalp isleyis bi garip hayirlisi insallah ya folik asit ne kullaniyorsun canim

Ya burda oyle hemen kan ver falan filan sknti illa bebegin kese zamanina yakin bir kere kan sonra kese sonra kalp isleyis bi garip hayirlisi insallah ya folik asit ne kullaniyorsun canim
Nerde yaşıyosun canım?
Ben hamile kalmadan önce 6 ay inofolic combi kullandım canım hem folik asit için hem kaliteli yumurtlamayı sağlaması için. Şimdi diofol verdi doktorum. Folik asit, b12, d vitamini ve iyot var içerisinde

Şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman canım :) inşallah p.teside beklediğin gibi alırsın sonuçları ve kafan tamamen rahatlar

Kızlar bugün iğnenin 14.günü dayanamadım test yaptım 5 dk sonra ikinci bir çizgi çıktı ama çok belli değil ilacın etkisimidir sizce:KK43: çünkü çizgi çok silik BONCUK23 BONCUK23

Nerde yaşıyosun canım?
Ben hamile kalmadan önce 6 ay inofolic combi kullandım canım hem folik asit için hem kaliteli yumurtlamayı sağlaması için. Şimdi diofol verdi doktorum. Folik asit, b12, d vitamini ve iyot var içerisinde
Amerika bende folic kullanmistim daha once ama baslicam simdi bitane aslinda uzun sure kullandim yeni birakmistim yine baslicam ☺️

Nerde yaşıyosun canım?
Ama simdi fransadayim is icin burdayiz hem amcamlarda burda benim

Sagol canim benimm.guzel haberlerini bekliyoruz. Senin bu sefer olmasi ayni durumda oldugumuzdan bana umut olucak.:dua::dua::dua:
Canım çok şükür sonuç iyi çıktı hiç beklemiyodum bthgc 462 çıktı. Inşallah devamı hayırla gelir dualarınıza ihtiyacım var .rabbim senin yuzunude güldürsün inşallah canım.

Back
X