2 Nisan Çatlatma iğnesi sonrası görüşlerimiz

Ağrılar gayet normal. Daha önceki denemelerimde de çok kasık ağrım olmuştu. İğnenin etkisi geçene kadar devam ediyor ağrılar. Ama eğer gebelik oluşmuşsa onda da benzer ağrılar olduğu için iğneden mi bebişten mi kaynaklı bilemeyiz tabiki. Doktorum iğneden sonraki 13. Gün kan testi verilebilir demişti. İsterseniz yarın bir kan verin. Zaten sizin yarın 14. Gün. İğnenin etkisi de geçmiştir. Benim de cuma günü 14. Günüm olacak. Ama sürekli negatif görmeye o kadar alıştım ki test yaptırmaya hevesim kalmadı resmen 🙈
Pilatese devam ediyorum sizce hata mı yapıyorum doktorum devam edebilirsin dedi ama hayatımın akışını da tamamen değiştirmek istemiyorum

Pilatese devam ediyorum sizce hata mı yapıyorum doktorum devam edebilirsin dedi ama hayatımın akışını da tamamen değiştirmek istemiyorum
Bence üç dört gün ara verin. Bebek yerleşme aşamasındaysa riskli olabilir. Tutunmayı etkileyebilir. Doktor daha iyi bilir tabiki ama genelde önermiyorlar ilk üç ay. Özellikle yerleşme zamanında. Gerçi ağır işler yapıp gebe kalan da çok insan var. Kader kısmet biraz da.. Ama tedbir bizden 🙏🏻

Bence üç dört gün ara verin. Bebek yerleşme aşamasındaysa riskli olabilir. Tutunmayı etkileyebilir. Doktor daha iyi bilir tabiki ama genelde önermiyorlar ilk üç ay. Özellikle yerleşme zamanında. Gerçi ağır işler yapıp gebe kalan da çok insan var. Kader kısmet biraz da.. Ama tedbir bizden 🙏🏻
Haklısınız

Merhabalar 2 nisanda çatlatma iğnesi oldum. Pcosum var. İki yumurtam gelişti biri 21mm biri 18mm. Şu an kasıklarımda şişlik var. Ayrıca gün içinde sol kasığımda batma şeklinde ağrılar oluyor. Dolgunluk hissi var. Benimle aynı durumda olanlar beraber sohbet edelim.
15 nisanda çatlatma iğnesi oldum dün gece 11 36 saat sonrasıydı bugün 2. Günüm olucak. Bu arada yumurta sayılarımız ve mm aynı inşallah gönlünüzce olur. Benimde kaşıklarda ara ara bir hareketlilik var ama dr um demişti ağrın olucak diye zaten

15 nisanda çatlatma iğnesi oldum dün gece 11 36 saat sonrasıydı bugün 2. Günüm olucak. Bu arada yumurta sayılarımız ve mm aynı inşallah gönlünüzce olur. Benimde kaşıklarda ara ara bir hareketlilik var ama dr um demişti ağrın olucak diye zaten
Bende 14 nisanda oldum çatlatma iğnesini. Akşamına karnımda bi ağrı oldu o kadar şuan hiç belirtim yok benim. Bir de 15 16 Nisan akşamını değerlendirdik siz nasıl değerlendirdiniz aceba

Benım hala değerlendirme devam edıyor 14dünde oldum 36 saat gectı 15inde gece oldu 16sında da oldu bugün 17sı bugunde olucak ve Dr bır 18 inide önerdi . Bugun ama ağrım var biraz benim reglden önceki ağrının biraz daha hafifi ve bel anlamadım neyın nesı :)

İnşallah 🤲🏼
İğne yaptırdığım günü saymazsak 19 gün sonra hafif gelmeye başladı
Bugün 20. gün, tam regl oldum
Merhaba benim reglime 3 gün kaldı dün kahverengi leke geldi regl oldm sandım ama devamı gelmedi günümün gelmesini bekliyorum tam gününüzdemi regl oldunuz erken mi

Şöyle bir problemim var ki düzenli regl olmadığım için bilemiyorum. En son 22 martta regl olmuştum buna göre 22 nisanı mı baz almayalım. Regl takvimi uygulamasına göre benim 35 günde bir oluyormuş ve 2 Mayıs gösteriyor kafam karışık açıkçası bu ağrılar ile Regl çok yakın gibi hissediyorum
Merhaba siz herhangi test verdiniz mi

2 hafta önce regl oldum 😔
Geçen hafta Klomen kullandım fakat bu sefer yumurtam büyümedi
Pazartesi günü kontrole gideceğim
İnşallah büyür yoksa bu ayı pas geçeceğim maalesef
Femara kullanmaya başladım bende klomenden etkiliymiş bu hap devlet karşılamıyormuş bunu önerdi doktor bana

Femara kullanmaya başladım bende klomenden etkiliymiş bu hap devlet karşılamıyormuş bunu önerdi doktor bana

Ben de önümüzdeki ay Femara kullanacağım
Her ay yumurtlama farklı yumurtalıkta olabiliyormuş ve bir taraf daha iyi çalışabiliyormuş
Geçen ay sağ tarafta Klomen ile yumurtam çok güzel büyümüştü ama bu ay sol tarafta büyümedi
Önümüzdeki ay tekrar sağa geçer dedi doktor ama yine de Klomen kullanmayacağım bir daha

İnşallah güzel sonuçlarımızı yazarız
Ben de önümüzdeki ay Femara kullanacağım
Her ay yumurtlama farklı yumurtalıkta olabiliyormuş ve bir taraf daha iyi çalışabiliyormuş
Geçen ay sağ tarafta Klomen ile yumurtam çok güzel büyümüştü ama bu ay sol tarafta büyümedi
Önümüzdeki ay tekrar sağa geçer dedi doktor ama yine de Klomen kullanmayacağım bir daha

Back
X