Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa cok üzüldüm. Ben ilacsiz ne yumurtlayabiliyorum ne de regli olabiliyorum. Bosu bosuna gün asiri iliski diye esimide kendimide strese soktum. Zaruri olunca cok strese giriyoruz. Gecen ay bugünlerde ilacla yumurtlamistim. Sanirim gecen ayki ilacta fayda etmedi. bari regli olabilsemde ilac kullansam.
Canım sen daha bekle sabırlı ol çok stres yapma tık olunca ilişkiye basla ben öyle yapmistim eşine de şöyle stres yapmasin tik oldu felan diye söyleme o bilmesin sen doktoru boşver tık olunca arka arkaya 3 gün sonra gün asiri

Kızlar bugün açık kahverengi akıntım için doktora gittim çok şükür bi sorun yokmuş düşük riskin kanama alanın falan yok dedi, tedbir amaçlı 10 gün progestan kullanıcam. Ayrıca bugün yolk sac ı ve bebişimizi gördük :) 4 gün önden gidiyodu, farkı 5 e çıkarmış 6+2 görünüyoruz bugün. Kalp atışından emin olamadı doktor çünkü aşırı gazım varmış her şey sisli görünüyodu. Zaten kalp atışı randevum cuma günü, bugün duymamız zor bi ihtimaldi dedi. Cuma kalp atışı için gidicem. İnşallah çok güzel bi şekilde duyarız cuma :dua:
İnşalla h canım ne güzel sağlıkla ilerlesin

ah canım ya aynı ben
ben bu yüzden ilişki için zorlamıyorum eşimi
nasılsa yumoş olmuyor diye

Zorla olunca olmuyor zaten canim. Bugün reglinin 13.günü regli bittiginden beri degerlendiriyorum gün asiri
Belki gecen ayki klomenin etkisi devam eder diye düsundum..bir yandanda sistit devam ediyor.

Bende aynı aşırı stres yapıyorum zoraki olunca :/ görev gibi.. bugünde yaptım ovulasyon yine pik gözüküyor bakalım ne zaman çatlayacak diye bekliyorum bugün akşam ilişki değilde sabah ilişkiye gireriz diye düşündüm ama çatlamamış diye :KK43: acaba akşam mı sabah mı daha iyi bilmiyorum .. gerçekten iyice bunaldık.. sen takibe devam et bence illaki geç de olsan görücen yoksa regl de olamazsın ki

Kuzum regli olamiyorum zaten. Catlama ignesi sayesinde regli oluyorum. Daha oncede 3.klomenden sonra 1 ay ara verdik 2 ay regli olamadim soktürücü ile geldi.yinede bir umut gun asiri iliskiye devam edicem. Yarinda sistit icin doktora gidicem o da gebelige engelmiş. Bizimde normalde esim daha isteklidir o da gorev gibi olunca stres yapti.

Canım sen daha bekle sabırlı ol çok stres yapma tık olunca ilişkiye basla ben öyle yapmistim eşine de şöyle stres yapmasin tik oldu felan diye söyleme o bilmesin sen doktoru boşver tık olunca arka arkaya 3 gün sonra gün asiri

Öyle yapicam normalde pik olunca ertesi gun falan diyorlar.ben pik i bir gorsem arka arkata ara vermeden degerlendiricem.

ben de cumartesi kontrole gittim kistim 5cm e düşmüş. 2 haftada 2 cm küçülmüş.
ama bu hızla küçülürse 2 ayda ancak kaybolur:cry:

Ahh canim. Bir taraftan onariyoruz bir taraftan bozuluyor. Regli olunca daha cabuk sökulür

Kuzum regli olamiyorum zaten. Catlama ignesi sayesinde regli oluyorum. Daha oncede 3.klomenden sonra 1 ay ara verdik 2 ay regli olamadim soktürücü ile geldi.yinede bir umut gun asiri iliskiye devam edicem. Yarinda sistit icin doktora gidicem o da gebelige engelmiş. Bizimde normalde esim daha isteklidir o da gorev gibi olunca stres yapti.
Sen doktora git bakalım sistit için onu tedavi et. Benim içimde umut var seni hiç tanımıyorum görmedim ama rüyamda seni gördüm hamile 2-3 gün önce de esmer hafif çekik gözlü bir bebek fotografı atıyorsun buraya sonra yolda görüyorum sizi sarılıyorum falan.. hayırlara gitsin Allah nasip ettiyse olmazlar oluverir, inanıyorum ben. :dua:

Sen doktora git bakalım sistit için onu tedavi et. Benim içimde umut var seni hiç tanımıyorum görmedim ama rüyamda seni gördüm hamile 2-3 gün önce de esmer hafif çekik gözlü bir bebek fotografı atıyorsun buraya sonra yolda görüyorum sizi sarılıyorum falan.. hayırlara gitsin Allah nasip ettiyse olmazlar oluverir, inanıyorum ben. :dua:

Ya oyle birseyki ben burda konustugum kisilegi reelde görsem hüngür hüngür aglarim herhalde

Ya oyle birseyki ben burda konustugum kisilegi reelde görsem hüngür hüngür aglarim herhalde
İnşallah rüyam gerçek olur da mutluluktan ağlarız karşılaşınca :dua: bugün eyüp sultan da okuduğum kağıdı denize attım ismini bildiğim herkese de dua ettim. Su gibi hızlı gelsin bebişlerimiz :anneadayı: hamile olanlar da sağlıkla alsınlar kucaklarına :anne:

İnşallah rüyam gerçek olur da mutluluktan ağlarız karşılaşınca :dua: bugün eyüp sultan da okuduğum kağıdı denize attım ismini bildiğim herkese de dua ettim. Su gibi hızlı gelsin bebişlerimiz :anneadayı: hamile olanlar da sağlıkla alsınlar kucaklarına :anne:

Ah insallah canim insallah valla gelsinler artikta hamikelik muhabbetleri edelim

Kızlar bugün açık kahverengi akıntım için doktora gittim çok şükür bi sorun yokmuş düşük riskin kanama alanın falan yok dedi, tedbir amaçlı 10 gün progestan kullanıcam. Ayrıca bugün yolk sac ı ve bebişimizi gördük :) 4 gün önden gidiyodu, farkı 5 e çıkarmış 6+2 görünüyoruz bugün. Kalp atışından emin olamadı doktor çünkü aşırı gazım varmış her şey sisli görünüyodu. Zaten kalp atışı randevum cuma günü, bugün duymamız zor bi ihtimaldi dedi. Cuma kalp atışı için gidicem. İnşallah çok güzel bi şekilde duyarız cuma :dua:
Ayy rabbim korusun sizi kuzum yaaa en güzel ses için sayılı günler rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah

Kizlarrr Bende kırmızı kartı yiyecem galiba :KK43: kötü benzetme olacak ama süt kesiği gibi akintim oluyor bu gün başladı :KK43:

Kuzum insallah gebelik belirtisidir. Bende bu ay 100kat fazla yoruldugumu hissediyirum. Ovulasyon testi yapmak strese sokuyor beni. Testleri cope atip kurtulsammi diye düsünüyorum ara ara.

Kuzum insallah gebelik belirtisidir. Bende bu ay 100kat fazla yoruldugumu hissediyirum. Ovulasyon testi yapmak strese sokuyor beni. Testleri cope atip kurtulsammi diye düsünüyorum ara ara.
Yok canim kesinlikle atma sende bende düzenli regli olmuyoruz ki o yüzden de tuttturamiyoruz çok zor inanki aynı şeyleri yaşıyoruz anlıyorum seni ama vazgeçersek biz kaybederiz devam et usanmadan diyorum ben 20lerde gördüm ovülasyonda piki.

Back
X