Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çiçek kızlar sizlere bi sorum olacak netten araştırdım biraz ama net bi sonuç alamadım burdaki herkez canlı bir örnek olduğu için size sormak istedim ama biraz çekiniyorum sormakta ayıp olurmu yanlış anlarmısınız diye :110:
Canım burda herşey konuşuluyor yani daha özeli mi var yardımımız olacaksa sor tabiki

Kızlar sizi takip ediyorum ama bir süredir yazacak gücüm yoktu. Bugün kontrole gittim. Rahim duvarın güzel kalınlaşmış dedi. İki tane 13 ve 14 mm de solda yumurtam gelişmiş. Günde iki tane klomen içmiştim. Cuma günü tekrar çağırdı kontrol için. Bu ay tedaviye güzel cevap verdin dedi. Daga önce hapla da gelişmemişti. Dualarınıza ihtiyacım var, cuma ya kadar büyüsünler :dua: sanırım aşılama yapalım diycek. Cuma günki duruma göre karar vericez dedi.
Hayırlı olsun yenibtedavi sürecin canım inşallah güzel sonuçlar alirsin

Canım kızlar aşılama tedavisindeydim yumurtam kendiliğinden çatlamış hemen aşılama ilemi yapılacak dua istiyorum hepinizden allah hayırlısını nasip etsin hepimize
Maşallah canım bak kendi kendine çatlamış da yumurta. İnşallah aşılaman hemen tutar ve olumlu sonucu alırsın, dualarım seninle :dua:

Kızlar sizi takip ediyorum ama bir süredir yazacak gücüm yoktu. Bugün kontrole gittim. Rahim duvarın güzel kalınlaşmış dedi. İki tane 13 ve 14 mm de solda yumurtam gelişmiş. Günde iki tane klomen içmiştim. Cuma günü tekrar çağırdı kontrol için. Bu ay tedaviye güzel cevap verdin dedi. Daga önce hapla da gelişmemişti. Dualarınıza ihtiyacım var, cuma ya kadar büyüsünler :dua: sanırım aşılama yapalım diycek. Cuma günki duruma göre karar vericez dedi.
İnşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın kuzum, tedaviye güzel cevap vermen bile çok güzel bi gelişme

Canım burda herşey konuşuluyor yani daha özeli mi var yardımımız olacaksa sor tabiki

sorayım ozaman şimdi ilişki zamanlarında birlikte olduktan sonra spermlerin içeri atılmasının ardından yaklaşık bir dakika bekliyoruz oşekilde buraya kadar sıkıntı yok yanlız çıkardıktan sonra sanki çeşme gibi hepsi geri akıyo gibi oluyo yada bilmiyorum hepsimi değilmi ama herkezde böyle mi oluyor direk dışarımı atılıyor birde her ilişkiden sonra mutlaka ayaklarımı diker yatarım genede o şekilde dışarı atılıyo bayadır aklımda bu soru soramadım da sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz acaba

sorayım ozaman şimdi ilişki zamanlarında birlikte olduktan sonra spermlerin içeri atılmasının ardından yaklaşık bir dakika bekliyoruz oşekilde buraya kadar sıkıntı yok yanlız çıkardıktan sonra sanki çeşme gibi hepsi geri akıyo gibi oluyo yada bilmiyorum hepsimi değilmi ama herkezde böyle mi oluyor direk dışarımı atılıyor birde her ilişkiden sonra mutlaka ayaklarımı diker yatarım genede o şekilde dışarı atılıyo bayadır aklımda bu soru soramadım da sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz acaba
Canım sen belinin altına ince bi yastık da al istersen yani bizde de oluyor illaki o fazlası akıyor ki sen kendini eşin çıkarken biraz sık rahimi yani idrar tutar gibi yani

Doktorun neden femara veya iğneli tedavi uygulamadı peki klomen den daha etkili bunlar
Bende yumurta tembelliği var, zaten ilk ilaç kullnımda 1 doz içmiştim. Diğerin de 2 ye çıkartı. Klomrnin yanın da östrojeb hapı da kullandırdır. Femarayı bilmiyorum ama iğneye bu sefer ilaçlara cevap vermeseydim vaşlatacaktı

Bende yumurta tembelliği var, zaten ilk ilaç kullnımda 1 doz içmiştim. Diğerin de 2 ye çıkartı. Klomrnin yanın da östrojeb hapı da kullandırdır. Femarayı bilmiyorum ama iğneye bu sefer ilaçlara cevap vermeseydim vaşlatacaktı
Inşallah hayırla sonuçlanir canım bu ay güzel haberlerini alırız :anneadayı:

Canım ben bu durumu doktoruma sormuştum
Sen merak etme giden gitmiştir demişti

Bu gayet olağan bir durum zaten spermlerden fazla gelen kısım dışarıya akıyor. İçini ferah tut, bende senin gibi düşünüyordum doktor olağan bir durum dedi yıkanırken su yere de akıyor ama ıslanıyorsun da onun gibi düşün amaç içeri giden sağlıklı spermin turunması

Maşallah canım bak kendi kendine çatlamış da yumurta. İnşallah aşılaman hemen tutar ve olumlu sonucu alırsın, dualarım seninle :dua:
İnşallah canım evdeyim dinleniyorum ever aslında yapıp yapmamakta kararsız kaldık doktorla inşallah tutar kendi çatladığı için tam zamanını bilmiyoruz sonuçta

Ge
İnşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın kuzum, tedaviye güzel cevap vermen bile çok güzel bi gelişme
doğru söylüyorsun gerçekten bir adım daha yaklaşmış hissediyorum kendimi. Yaza tüp bebek düşünüyordum, öncesinde de bir kere aşılama denesem mi diye de aklımdan geçiyordu. Bakalım normal mi deneriz, aşışamamı olur cuma belli olacak :)

Back
X