Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nane maydanoz yeşilçay hiç içmiyorumda yemiyorumda ne olur ne olmaz diye sonuçta bunlar söktürücü.
Birde komşum çatlatma iğneden sonra ilişki filan herşey yaptu tahlil versi negatif çıktı sonra regl oldu sonra heralde 2. Veya 3.günü dr gitti yeni ayı degerlendirmek için sen hamilesin demişti bekledi regl bitti gerçektwn hamileydi sonrada 5 haftalık olana kadar kesin demeyelim demişti 5 hafta olunca kese filan hrp görüldü sonuç ikiz di hatta biri kız biri erkek dogurdu.
Çok ilginç rabbimin hikmeti büyük isteyen herkese versin

Yaaa inşallah tutar canım, bekleyişin son bulur. İlk senden güzel haberi duymak nasip olsun, arkandan geliyim :) aslında tüp bebek denemeden 1 kere aşılama düşünüyordum, bu ay da son kez deneyip yaza kadar ara vermeyi düşünüyorum. Acı yok diyorsun, sonrasında ne önerdi. Ben çalışıyorum. Pazartesi aşılama olsa, diğer günlere de mi rapor alıp yatsam diye düşündüm :) hep ayaktayım çünkü ve okul çok soğuk ayaklarım hiç ısınmıyor. Çok sordum ama kaç yumurtan gelişmişti?
Selam canim tesadufn gordm smdi asilamada gercktn bisi yok 2dklk;) ogun rapor alman yeterli normal hayatina devam edebilirsn o gun bile sana kalms dinlenmk daha iyi biraz karn agrisi olabilir hafif lekelenme alettn dolayi. Eger boyle bi karar verdysn ve sebep yoksa sizde once asilama bi kerede olsa dene doktornda bole yonlendirecktir basit ve konforlu yolu once bi denemk lazim:) Allah tez zmaanda bebisine kavustursn tatlim❤

Kızlar bu arada ayın 8 inde diyete başladım, 91,5 la, şu an 87 yim, tam gaz devam, bide bişey sorucam, kızacaksınız ama, günde yarım paket sigara içiyorum, naptıysam bırakamadım, bırakmaya yardımcı, önerebileceğiniz bişeyler varmı, kurtulmam lazım bu pislikten

Kızlar bu arada ayın 8 inde diyete başladım, 91,5 la, şu an 87 yim, tam gaz devam, bide bişey sorucam, kızacaksınız ama, günde yarım paket sigara içiyorum, naptıysam bırakamadım, bırakmaya yardımcı, önerebileceğiniz bişeyler varmı, kurtulmam lazım bu pislikten

Masallah canimmm.

Canim sigarada kilolu olmak gibi birsey. Nasil zayiflamaya karar verdiysen sigarayida birakmayi once gercekten istemen lazim.

Ben daha önce çatlatma iğnesi yaptım o baya sarsmıştı beni, ağrı açısından. Ben de klomen kullandım bu ay artı östrojen hormanu içtim 5 gün klomenle birlikte rahim duvarım için. Dün 12. Günümdü 13/14 mm 2 tane yumurta gelişmiş, her ikisi de sol tarafta. Sağdan hiç gelişmiyor benim. Yarın tekrar kontrol var. Geçen ay klomen günde 1 tane içmiştim ve 10 mm de kalmıştı, bu sefer 2 tane kullandırdı. Tedaviye cevap verebilmek de umut verdi bu ay bana. Seninki kendiliğinden çatladıysa 3 gün perhiz kısmı olmamıştır. Eşinin değerleri normalmiydi peki. Benim doktorun tavrı bu ay güzel gidiyor, sana burakmıycam falan dedi
İşte canım inşalalh kendi ayarlar benimde sol da gelişti ikiside şuna güzel gidiyorsun bence yumurtalar gayet iyi herkesin 20 de çatlamıyor zaten elimin değerleri normal sayı biraz düşğk ama sorum etmiyo doktorlar onu yeterli diyorlar 2 gün perhizle oldu 3. Gündü ama nasip işte herşey çatlatma iğnesi sancı yapıyo evet inaşşah olur bu ay kontrollü gitmek en güzeli

iyi dedi canım kalp atışlarını dinledik 8+2 günlük dedi Allah size de nasip etsin bakmayın fazla yazamıyorum buraya ama sürekli size dua ediyorum
Oy maşallah canım ya siz kocaman olmuşsunuz :nazar: yarın bana da duymak nasip olsun inşallah :dua:

Back
X