Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kuzum biliyorsun insan ister istemez takıyor kafasına sürekli başka şeylerle meşgale olmaya çalışıyorum kafama takmayayım diye.. hamile olalım artık :KK43:

Kizlar biraz önce balkonda ayagim kaydi düştüm kasiklarima bicak saplandi gibi acidi.insallah birsey olmamistir.
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine dinlen biraz yat da veren de alan da Rabbim inşaAllah bir şey olmaz :dua:

Yaşa çok geçmiş olsun canım inşallah Rabbim korumuştur. Aklıma ne geldi sen ilk gebeliğinde de düştüğünü söylemiştin ay inşallah hamilelik getirir sana yine

Evet canim bende aynisini düsündüm. Gerci ben her düştügümde hamilelik olsa 25 30 tane cocugum olmasi lazimdi. Ben cok fazla düşerim.hatta bu konuda bu konuda çok ünlüyümdür

Kızlar şöyle bir şey buldum sizinle paylaşayım dedim yumurtlama öncesi ve sonrası hamile kalma oranları yazıyor;
*yumurtlamadan 5 gün önce-%0
*yumurtlamadan 4 gün önce-%11
* yumurtlamadan 3 gün önce-%15
*yumurtlamadan 2 gün önce -%20
*yumurtlamadan 1 gün önce -%26
*yumurtlama günü. %15
*yumurtlamadan 1 gün sonra -%0,9
*yumurtlamadan 2 gün sonra-%0,5
* yumurtlamadan 3 gün sonra-%0

Canim bu yumurtlama günü dedigi ovulasyonun pik oldugumu catladigi günmü demek istemis acaba. Bazi yerlesde catladigi güne yumurtlama diyor.

Geçmiş olsun canım inşallah bişey olmamıştır

Insallah canim. Iste biz herseyi dört dortlükte yapsak kismet işi. Ben oglana hamileligin 10haftasiydi sanirim düştum agzim burnum kaşımdaki kemikler kırıldı birsey olmadi. Rabbim karar veriyor iste.

Gittin mi doktora nasıl oldun merak ettim
Gittim canım çok sağol çok şükür bi sıkıntı çıkmadı progesteron iğne verdi 10 gün rapor verdi.ben böyle çok karamsar oldum hemen panik yapiyorum.korkuyorum hep 4 tane düşükten sonra piskolojim bozuldu hep aynısı olucak sanıyorm.hayirlisi artık.sizlerede çok teşekkür ederim destekleriniz den dolayı.

Gittim canım çok sağol çok şükür bi sıkıntı çıkmadı progesteron iğne verdi 10 gün rapor verdi.ben böyle çok karamsar oldum hemen panik yapiyorum.korkuyorum hep 4 tane düşükten sonra piskolojim bozuldu hep aynısı olucak sanıyorm.hayirlisi artık.sizlerede çok teşekkür ederim destekleriniz den dolayı.

Canim cok gecmis olsun.haklisin korkmakta seni cok iyi anliyorum. Bizim gibiler hamike kalinca sevinemiyor bile hep yürek çarpintisi.

Çok şükür kuzum Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bir daha kayıpla sınanma inşallah :dua:

Çok normal canım bende öyleyim yine bişey olur mu korkusu hep şükür ki iyi gidiyor Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. 10 gün yat hep çok dikkat et kendine.

Geçmiş olsun canım rabbim seni korusun

Back
X