- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #21.481
İnşallah kuzum bi bakayım alacağım olmazsa .Bence kesin kullan canım hem ilişkiden de sıkılmıyorsun ona göre yapinca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzum bi bakayım alacağım olmazsa .Bence kesin kullan canım hem ilişkiden de sıkılmıyorsun ona göre yapinca
7 martHey millet herkes Mart’ı mı bekliyor nedir benim iki Mart başka Mart’ı bekleyen var mı ??????
Kuzum ne desek olmaz sen yine de dikkat et Rabbim verecek olduktan sonra ister erken yakala ister geçKızlar benim reglim bu gün 3 gün gecikti ama yumurtlamayı Ge c yakaladım bu yüzden regli de gecikir sanırım. Ama sol kasiğım çok ağrıyor bu gün biraz iş yaptım acayip bi batma var sol bacak arama vuruyor ağrım sızı şeklinde regli olacam ben herhalde ya
benim yumurta gorundugu halde catlamis dedi oyuzden kafam karistiCanım iğnenin vurulduğu gün 19, 20 mm idi. Sonra gittiğimde görünmedi. Yumurtanın olmaması görünmemesi çatlamış anlamına geliyor.
benimde 3mart ins. olmayiz 9 ay boyunca hamilelikten dolayiHey millet herkes Mart’ı mı bekliyor nedir benim iki Mart başka Mart’ı bekleyen var mı ??????
Canım regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı olduğu için ayırt etmek çok zor test yaptın mı?Kızlar benim reglim bu gün 3 gün gecikti ama yumurtlamayı Ge c yakaladım bu yüzden regli de gecikir sanırım. Ama sol kasiğım çok ağrıyor bu gün biraz iş yaptım acayip bi batma var sol bacak arama vuruyor ağrım sızı şeklinde regli olacam ben herhalde ya
Yaptım canım negatif maalesefCanım regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı olduğu için ayırt etmek çok zor test yaptın mı?
Teşekkür ederim canım şimdi elektrikli battaniye aldım üstüme yatıyorum hayırlısı olsun artıkKuzum ne desek olmaz sen yine de dikkat et Rabbim verecek olduktan sonra ister erken yakala ister geçsıcak bişeyler iç belki onlar rahatlatır bi de ayağına mümkünse sıcak su torbası koy o kaşık ağrısını alıyor
![]()
Bat ne zamandı?Yaptım canım negatif maalesef
Canım bunlar gebelik belirtileri bi yandan da ama inşallah öyledirKızlar benim reglim bu gün 3 gün gecikti ama yumurtlamayı Ge c yakaladım bu yüzden regli de gecikir sanırım. Ama sol kasiğım çok ağrıyor bu gün biraz iş yaptım acayip bi batma var sol bacak arama vuruyor ağrım sızı şeklinde regli olacam ben herhalde ya
Kızlar benim reglim bu gün 3 gün gecikti ama yumurtlamayı Ge c yakaladım bu yüzden regli de gecikir sanırım. Ama sol kasiğım çok ağrıyor bu gün biraz iş yaptım acayip bi batma var sol bacak arama vuruyor ağrım sızı şeklinde regli olacam ben herhalde ya
Sen ne durumdasın?Kuzum bariz gebelik belirtisi sali carsamba test yaparsan cikar artik.
Canım pcos musun ben de bazen akıntılardan takip ediyorum ayda iki defa oluyor aradaBen ovulasyonla devam ediyorum regl bittiğinden beri yumurtlamayı görüp çatlamayı gördükten sonra 5 gün gözle zor görülecek çizgi çıkıyordu dün ve bugün ovulasyon koyulaşmaya başladı tekrar mı yumurtlayacağım acaba ben?
Değilim canım :) bu ay doktora gitmedim doğru düzgün gidince sorucam bunu geçen ay da böyle olmuştu ..Canım pcos musun ben de bazen akıntılardan takip ediyorum ayda iki defa oluyor arada
Yaaa inşallah gebeliktir buu burada bir çok arkadaşımız ovulasyon testi ile öğrendi hamile olduğunuBen ovulasyonla devam ediyorum regl bittiğinden beri yumurtlamayı görüp çatlamayı gördükten sonra 5 gün gözle zor görülecek çizgi çıkıyordu dün ve bugün ovulasyon koyulaşmaya başladı tekrar mı yumurtlayacağım acaba ben?
Sen ne durumdasın?
Gebelikten oldugu sanmıyorum cunku gecen ay cok daha koyuydu ama gebelik yoktu. Bence ben iki kere yumurtluyorum dicem eğer koyulaşırsaYaaa inşallah gebeliktir buu burada bir çok arkadaşımız ovulasyon testi ile öğrendi hamile olduğunu
Oh en güzeli stres stres nereye kadar bu ay da relax ol bakalım ne olacak.Canim ben dun dusünce sol kasigim agrimisti simdide ara ara agriyor. Ama benim en bariz gebelik belirtim bel agrisi ve uyku hali ve sık idrara cikma .suan bende hicbiri yok. 7marta kadar test yapmamaya calisicam. Gecen ay test yapa yapa kendimi cildirtmistim bu ay cok rahatim nedense test yapasim hic yok.
Oh en güzeli stres stres nereye kadar bu ay da relax ol bakalım ne olacak.
Zaten pazartesi mi kan verecektin progesteron için