- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #21.621
Canımm resmen gözüküyor ya Allahım oldu bu sefer çok sevindim senin adınaCanım test de bu özellikle başından ayrılmadım bu defa ilk 5 dk belirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm resmen gözüküyor ya Allahım oldu bu sefer çok sevindim senin adınaCanım test de bu özellikle başından ayrılmadım bu defa ilk 5 dk belirdi
cok belirgin agrim olmadi ama ogneden sonraki 3.4.gunlerde oldu sonra dolgunpuk hisside 10.gundeyim 3gundur hissediyorum canim hayirlisi olsunİğne vurdrdktan snra ağrı olmuş muydu. Kaçıncı gün başladı nekdr sürdü
benimde stresli oldugumdanmidir nedir 2defa igne oldum 2sindede catlamadi ins. bidefa catlamistirEvet canim . Bu ay sadece catlama ignesi oldum. Yumurtam kendi gelisti. Yarin progestrona bakilacak. Benim yumurtam ignede olsa catlamayabiliyor. Yine öyle olmysmu diye
hayirli olsun ins. canim gebelik var gibiYarın inşallah canım yine test yapacam böyle çıkarsa verecem inşallah
Artık beklemek beni cok üzüyor
amin canım önce bu ay sen, martta da ben inşallah :)Darisi bizim başimıza![]()
Canım senin nasıl gidiyor, kaç gün oldu aşılamadan sonra. Biz de örnek verdik sabah hazır olmasını bekliyoruz işlem için, bunaldım bekle bekleCanımm resmen gözüküyor ya Allahım oldu bu sefer çok sevindim senin adına
5 gün oldu canım aşılamadan sonra valla bilmiyorum adet ağrısı gibi ağrım var aşılama olduğundan beri artık hayırlsı çok uzun sürmüyor canım sen rahat ol işlem sırasında dua et bol bol inşallah tutunur bebişin acı ağrı yok hiç kasma kendini ya evvel çek bol bolCanım senin nasıl gidiyor, kaç gün oldu aşılamadan sonra. Biz de örnek verdik sabah hazır olmasını bekliyoruz işlem için, bunaldım bekle bekle![]()
İnşallah tutunmuştur bebilin sana. Sabah 8 de geldik biz de hala hazır olmadı ona gerildim biraz. Beklemek bunaltıyor insanı. Ediyorum sürekli dua. Ya evvel de çekerim :)5 gün oldu canım aşılamadan sonra valla bilmiyorum adet ağrısı gibi ağrım var aşılama olduğundan beri artık hayırlsı çok uzun sürmüyor canım sen rahat ol işlem sırasında dua et bol bol inşallah tutunur bebişin acı ağrı yok hiç kasma kendini ya evvel çek bol bol
Amin canm inşallahErkek kuzum Allah razi olsun Amin Rabbim.herkese isteyenlere nasip etsin insallah :)
Hayırlı olsun kuzuuuuu minik geliyor Allah’ın izniyleCanım test de bu özellikle başından ayrılmadım bu defa ilk 5 dk belirdi
He baya erken gitmişsiniz inşalah eşinin değerleride iyi çıkar hiç gerilme rahat ol en önemlisi o zaten yapılınca anlıycaksın bu kadar mı diceksin :)İnşallah tutunmuştur bebilin sana. Sabah 8 de geldik biz de hala hazır olmadı ona gerildim biraz. Beklemek bunaltıyor insanı. Ediyorum sürekli dua. Ya evvel de çekerim :)
Inşallah olmuştur inşallahCanımm resmen gözüküyor ya Allahım oldu bu sefer çok sevindim senin adına
Yaa inşallah yarın olumsuz çıkarsa çoook üzülürüm hadi inşallah. Kızlar hepiniz ıyiki varsınız eşim kız kardeşim bile bilmiyor neler yaşayıp hissettiğimi iyi ki varsınız hepinizHayırlı olsun kuzuuuuu minik geliyor Allah’ın izniyle![]()
Bana iğneyi cumartesi akşam 10 gibi vur dedi. İşleme de o saatte alacaktı aslında sarktı baya. İşlemden çok beklemek gerdi beniHe baya erken gitmişsiniz inşalah eşinin değerleride iyi çıkar hiç gerilme rahat ol en önemlisi o zaten yapılınca anlıycaksın bu kadar mı diceksin :)
o İnstagrödaki sayfayla mı hamile kalmış oldun şimdi canım o mu belirledi ilşiki gümleriniInşallah olmuştur inşallah![]()
Haklısın kuzum olsun doktor işini biliyordur hiç ağrım sancın var mı tekrar muayene etti mi bugün seniBana iğneyi cumartesi akşam 10 gibi vur dedi. İşleme de o saatte alacaktı aslında sarktı baya. İşlemden çok beklemek gerdi beni![]()
amin canım önce bu ay sen, martta da ben inşallah :)
ben de cuma günü devlet hastanesine gittim nasıl bi yol çizelim diye.
taa çarşambaya ultrason için gün verdiler.
çarşamba sabah çektirip doktorla konuşacağım.
özelde yarım sattlik işi devlette 4 günde halledebiliyorsun maalesef
Benim 3 gün sürdü canım. İlk gün önemsemedim doktor olabilir demişti, 2.gün ben kendim doktora gidemedim dışarıdan misafirlerim vardı, sonra hafta sonu girdi ama doktorla hep konuştum normal bunlar kan gibi değilse korkma dedi. Sonra zaten pazar günüydü kendi kendine geçti beyaza döndü, ben yine de pazartesi gittim doktora bi şey yoktu şükür. Önlem amaçlı progestan kullanalım 10 gün dedi, hala kullanıyorum canım 2-3 gün kaldı inşallah bi daha tekrarlamazcanım senin lekelenmm Ne kadar olmuştu bende ara ara hala oluyo biraz fazla hareket edince progesteron iğneye vurunuyorum
Birbirimizi tanımadan birbirimize destek oluyoruz hepimizYaa inşallah yarın olumsuz çıkarsa çoook üzülürüm hadi inşallah. Kızlar hepiniz ıyiki varsınız eşim kız kardeşim bile bilmiyor neler yaşayıp hissettiğimi iyi ki varsınız hepiniz
İnşallah tutunmuştur bebilin sana. Sabah 8 de geldik biz de hala hazır olmadı ona gerildim biraz. Beklemek bunaltıyor insanı. Ediyorum sürekli dua. Ya evvel de çekerim :)
Ay canım benim yaa amiin inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı basip etsinBuralardan cok uzak kaldim simdi gordum gebelik takvimini cnm hamilemisin cok cok sevindim Rabbim.saglikla kucgaina almayi nasip etsin tedavi ilemi yoksa kendiligindenmi oldu bebis :)![]()