Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğne vurdrdktan snra ağrı olmuş muydu. Kaçıncı gün başladı nekdr sürdü
cok belirgin agrim olmadi ama ogneden sonraki 3.4.gunlerde oldu sonra dolgunpuk hisside 10.gundeyim 3gundur hissediyorum canim hayirlisi olsun

Evet canim . Bu ay sadece catlama ignesi oldum. Yumurtam kendi gelisti. Yarin progestrona bakilacak. Benim yumurtam ignede olsa catlamayabiliyor. Yine öyle olmysmu diye
benimde stresli oldugumdanmidir nedir 2defa igne oldum 2sindede catlamadi ins. bidefa catlamistir
Yarın inşallah canım yine test yapacam böyle çıkarsa verecem inşallah
hayirli olsun ins. canim gebelik var gibi

Artık beklemek beni cok üzüyor

Cnm inanki umursamadign zaman oluyor ben ilk ignemde hep herseyi saati saatine yaptım gittim progesteron testi verdim yumurtam catlamismi diye surekli test yapiyodum vs vs ama negatif oldu

2.ignede umursamadim hatta igneden 40 saat sonra munasebet oldu dedim olmicaksa olmasin progesteron testi de vermedim zaten olacaksa adet olmam olmicaksa adette anlarım diye 9.gunde basladim koyulugu izlemeye 12.gun kan testi yaptim o bile negatifti düşün dedim olmicak anlasildi ama 14.gun kan verdigimde pozitifti. Rahat birak kendini gercekten evet düşünüyorsun ne olursa olsun ama beb kendime odev gibi yapiyodum butun bu sureci insallah tez zamanda kavusursun bebegine ve bütün isteyenler

Darisi bizim başimıza :dua:
amin canım önce bu ay sen, martta da ben inşallah :)
ben de cuma günü devlet hastanesine gittim nasıl bi yol çizelim diye.
taa çarşambaya ultrason için gün verdiler.
çarşamba sabah çektirip doktorla konuşacağım.
özelde yarım sattlik işi devlette 4 günde halledebiliyorsun maalesef

Canım senin nasıl gidiyor, kaç gün oldu aşılamadan sonra. Biz de örnek verdik sabah hazır olmasını bekliyoruz işlem için, bunaldım bekle bekle:KK43:
5 gün oldu canım aşılamadan sonra valla bilmiyorum adet ağrısı gibi ağrım var aşılama olduğundan beri artık hayırlsı çok uzun sürmüyor canım sen rahat ol işlem sırasında dua et bol bol inşallah tutunur bebişin acı ağrı yok hiç kasma kendini ya evvel çek bol bol

5 gün oldu canım aşılamadan sonra valla bilmiyorum adet ağrısı gibi ağrım var aşılama olduğundan beri artık hayırlsı çok uzun sürmüyor canım sen rahat ol işlem sırasında dua et bol bol inşallah tutunur bebişin acı ağrı yok hiç kasma kendini ya evvel çek bol bol
İnşallah tutunmuştur bebilin sana. Sabah 8 de geldik biz de hala hazır olmadı ona gerildim biraz. Beklemek bunaltıyor insanı. Ediyorum sürekli dua. Ya evvel de çekerim :)

İnşallah tutunmuştur bebilin sana. Sabah 8 de geldik biz de hala hazır olmadı ona gerildim biraz. Beklemek bunaltıyor insanı. Ediyorum sürekli dua. Ya evvel de çekerim :)
He baya erken gitmişsiniz inşalah eşinin değerleride iyi çıkar hiç gerilme rahat ol en önemlisi o zaten yapılınca anlıycaksın bu kadar mı diceksin :)

amin canım önce bu ay sen, martta da ben inşallah :)
ben de cuma günü devlet hastanesine gittim nasıl bi yol çizelim diye.
taa çarşambaya ultrason için gün verdiler.
çarşamba sabah çektirip doktorla konuşacağım.
özelde yarım sattlik işi devlette 4 günde halledebiliyorsun maalesef

Napican canim biraz daha sabir. Bende bu ayda olmazsa 2 3 ay ara verip devlet hastanesinde başka bir doktora gidicem.

canım senin lekelenmm Ne kadar olmuştu bende ara ara hala oluyo biraz fazla hareket edince progesteron iğneye vurunuyorum
Benim 3 gün sürdü canım. İlk gün önemsemedim doktor olabilir demişti, 2.gün ben kendim doktora gidemedim dışarıdan misafirlerim vardı, sonra hafta sonu girdi ama doktorla hep konuştum normal bunlar kan gibi değilse korkma dedi. Sonra zaten pazar günüydü kendi kendine geçti beyaza döndü, ben yine de pazartesi gittim doktora bi şey yoktu şükür. Önlem amaçlı progestan kullanalım 10 gün dedi, hala kullanıyorum canım 2-3 gün kaldı inşallah bi daha tekrarlamaz :dua:

Yaa inşallah yarın olumsuz çıkarsa çoook üzülürüm hadi inşallah. Kızlar hepiniz ıyiki varsınız eşim kız kardeşim bile bilmiyor neler yaşayıp hissettiğimi iyi ki varsınız hepiniz
Birbirimizi tanımadan birbirimize destek oluyoruz hepimiz :KK54: Allah’ın izniyle güzel müjdeyi alan ilk sen oldun devamımız da gelir inşaAllah :dua: Belirtin var mıydı ben bi umutlu bi umutsuzum ama midem çok kötü ya :KK43:

Canim bizde 8de gittik en az 1 saat dinlendiriyorlarmiş örnegi... bizimde 11.30gibi cikmisti. Oyüzden ben igneyi gece 23.30dan sonra yapmistim. Gerci tuttumu tutmadi. 1 2 saatten birsey olnaz zaten 36_48 saat aradinda catliyor diyorlar. Islemden sonra yikama sonuclarinida al.esinin degerlerini ögrenmis olursun

Buralardan cok uzak kaldim simdi gordum gebelik takvimini cnm hamilemisin cok cok sevindim Rabbim.saglikla kucgaina almayi nasip etsin tedavi ilemi yoksa kendiligindenmi oldu bebis :):KK200:
Ay canım benim yaa amiin inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı basip etsin :dua: kendiliğinden geldi bebiş canım :KK33: eşimin ameliyatından tam 3.5 ay geçmişti ki güzel haberi aldık çok şükür :dua::KK200:

Back
X