- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #21.701
Amin canım gülsğn artık :) yatıştayım şu anInsallah canim benim .bu ay yüzumuz gulsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım gülsğn artık :) yatıştayım şu anInsallah canim benim .bu ay yüzumuz gulsun
Bence yap canmkızlar bende ayın 12sinde ovıtrelle oldum bat'a 4 gün var acaba erken gebelik testi yapsam mı yoksa beklesem mi
Sağol canım, amin inşallah :) bu ay çılgın mart olsun hepimiz birlikte sevinelimHayırlı olsun tedavin canım Allah nasip etsin de tutunsun sana sıkı sıkı inşallah
Ayy kuzum bebiş in inşallah sana sımsıkı tutunur rabbim seninle olsun inşallahGeçen ay kimyasal gebelik bu ayda tekrar geneyim keseyi gördük ama lekelenmm oluyo düşük riski var hayırlısı olur insallh saglikla gelir
Inşallah tutar canım bol bol dinlen kendine dikkat etAmin canım gülsğn artık :) yatıştayım şu an
Gelmez mi tabiki de daha olmadan neleri göze alıyor insan, olduktan sonrasını düşünemiyorum:) nasip olur inşallahOkadar olıyo canım ağrı ama bu yolda çekilen çile bize vız geliyo :) dinlen canım allah gönlğndekini versin sana inşallah
Amin canım gülsğn artık :) yatıştayım şu an
Amin canım çok sağol sende hayırlı haberi alırsın insallahAyy kuzum bebiş in inşallah sana sımsıkı tutunur rabbim seninle olsun inşallah
Gelmez mi tabiki de daha olmadan neleri göze alıyor insan, olduktan sonrasını düşünemiyorum:) nasip olur inşallah
Canım masallah 22. Haftaya grlmissiin durumun nasıl bebis iyimi cinsiyeti bellidir simdi
Aminn canım benim kaç haftaliksin şu anAmin canım çok sağol sende hayırlı haberi alırsın insallah
Belli cnm erkek olucak.nasip.ederse biraz sikintiliyiz malesef erken dogum.riskim.var istirahatteyim igne ve fitil kullaniyorum hamile.kalincada bitmiyor malesef Rabbim.saglikla hamile.kalip kucagimiza almayi nasip etsin![]()
Geçen ay kimyasal gebelik bu ayda tekrar geneyim keseyi gördük ama lekelenmm oluyo düşük riski var hayırlısı olur insallh saglikla gelir
Cogu gitmis canim dikkat et kendine. Saglikla gelir insallah.
yarın sabah denicem o zaman inş aşılamaya gerek kalmazBence yap canm
İnsallah kuzum Allah razi olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin sanada isteyenlerede![]()
Sağol canım inşallah :) senin de kan değerin güzel çıksın da için rahat etsin :)Canım hayırlı olsun bol bol dinlen kendini sıcak tut inşallah bebişin seni bulur
İnşallah bugün için rapor alıcaktım, valla haftayı kapattım okul soğuk oluyor. Ayaklarım ısınmıyor hiç diye :)Inşallah tutar canım bol bol dinlen kendine dikkat et
Canın o ihtimal maalesef eşim yarım gün izin almış, çıktık yola inşallah kötü etkilemez. Arabada yatıyorum artık :)Yola gideceginden yatabildigin kadar yat. Hatta cikis yapsalarda.hastanede bir koltuk bul ayaklarini uzak 1 2 saatte orda otur...
Canın o ihtimal maalesef eşim yarım gün izin almış, çıktık yola inşallah kötü etkilemez[/QUOTE
İçini rahat tut ayaklarınınuxat hatta arkaya otursaydın keşke eve gidince uzat ayaklarını dinlen ilaç verdi mi doktorun