Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim pko ile ilgili bilgilimisin? Ben doktor doktor gezdim bana ilk dotorlar pko dediler sebebpe amh yuksek ve prolaktinim yuksekti prolaktin sonradan duzenli ilac kullandigim icin dusti, birde folikulum cok fakat gunu gunune adet oluyorum ilacsiz folijulum yetisiyor ve catliyor sivilce kilo sorunum yok en sonuncu doktorum sana yalnis teshis koyulmus sen pko degilsin pko olanlar ilacsiz duzenli adet olamiyo dedi sende multifolikulyar var yeni folikulun fazla oluyo
anlattiklariniza gore bencede pko degilsiniz bende pko var kilo adet duzensizligi ilacsiz yumurtlayamiyorum dr kilo verdedi 15kilo verdim gunde 2klomen kullandigim halde 1tane yumurta oldu sizinki farkli sorun bwnce

Gunaydin kizlar cok cok üzgünüm yumurtam kiste dönüşmüş .artik nefes alamiyorum. Doktor 3 ay ara verdi sonra tüp bebek dedi. Tüp bebek yaptiramayiz. Bittii
cnm allahtan umut kesilmez hemen olumsuzluğa kapılma rabbim hiç ummadığın anda sevindirir seni benim ilkinde de kist vardı incir kürü denedim ardından tuttu sende bi denesene belki umudunun bittiği yerde sevinirsin 14 gün boyunca kiste çok iyi geliyor

cnm allahtan umut kesilmez hemen olumsuzluğa kapılma rabbim hiç ummadığın anda sevindirir seni benim ilkinde de kist vardı incir kürü denedim ardından tuttu sende bi denesene belki umudunun bittiği yerde sevinirsin 14 gün boyunca kiste çok iyi geliyor

Ben bu ay incir kürü yaptim canimmm .daha öncedende denedim incir kürünü ama bende tam tersi kist yapiyor. Kilo vermeye odaklanicam 1 2 ay belki sonradan baska doktora giderim.

Ayy canm ya hayirlisi olsun sıkma canını. kendini strese sokmadan oyle bi dene insallah olur.

Cok cok cok dua ettim ama rabbim ettigim dualari kabul etmiyorsa vardir daha iyi birsey benim adima. Zaten hep hayirlisini diledim.böyleymis. doktorda cok streslisin o yüzden olmuyor dedi.

Gunaydin kizlar cok cok üzgünüm yumurtam kiste dönüşmüş .artik nefes alamiyorum. Doktor 3 ay ara verdi sonra tüp bebek dedi. Tüp bebek yaptiramayiz. Bittii
canım progesteron testi yaptınız mı? belki çatlayan başka yumrta vardır.
ya iğneye rağmen çatlamıyor demek ki yumurta.
bir de bu kürler vs tedavi ile ters etki yapıyor bence
tedavi olurken ekstra bir kür uygulamamak gerektiği kanısına vardım ben.
canım tüp bebek için de her ay kenar bir miktar para atabilirseniz yaptırırsınız.
inşallah gerek kalmadan gebe kalırsın bekleme aşamasındayken
ne olur üzülme vardır Rabbimin bir bilidiği.

Cok cok cok dua ettim ama rabbim ettigim dualari kabul etmiyorsa vardir daha iyi birsey benim adima. Zaten hep hayirlisini diledim.böyleymis. doktorda cok streslisin o yüzden olmuyor dedi.
Kabul ediyordur canm ama zamanı var demekki bencede sen çok stres yapiyosun zaten stres yumurtaları kalitesizlestiriyomus.biseylerle uğraş kafanı dağıt çok düşünemeye çalış canm.simdi ben evdeyim kendimi çok dinliyorum en azından biyerlere gittiğimde çalıştığımda hiç aklıma gelmiyor buda rahatlatıyor.yoksa bende senin gibi stresli biriyim karamsarim.

canım progesteron testi yaptınız mı? belki çatlayan başka yumrta vardır.
ya iğneye rağmen çatlamıyor demek ki yumurta.
bir de bu kürler vs tedavi ile ters etki yapıyor bence
tedavi olurken ekstra bir kür uygulamamak gerektiği kanısına vardım ben.
canım tüp bebek için de her ay kenar bir miktar para atabilirseniz yaptırırsınız.
inşallah gerek kalmadan gebe kalırsın bekleme aşamasındayken
ne olur üzülme vardır Rabbimin bir bilidiği.

Bende ayni seye karar verdim.kürler bana yaramiyor. Kist icin sadece sogan kürü yapicam o kadar. Baska yumurta yoktu canim hatta kücuk yumurtam bile yoktu.

Canm bu bitkisel kürlerinde fazla yapma zaten ilaç kullandın sen benm şimdi gittiğim doktor kesinlikle soğan kurunu önermiyor çok hastam menopoza girdi bu kür yüzünden diyor

Canm bu bitkisel kürlerinde fazla yapma zaten ilaç kullandın sen benm şimdi gittiğim doktor kesinlikle soğan kurunu önermiyor çok hastam menopoza girdi bu kür yüzünden diyor

Ruhum bedenimden cikti resmen. Artik hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Kilo vermeye odaklanicam.

Bugun ignenin 7.gunu 18mm lik yumurtam catlamamis kiste donusmus oyuzden regliyi bekle dedi.
dr nezaman gittin canim bende ignegununu saymazsam 3.gun gittim yumurtayi gordum ama dr catlamis dedi bende kiste donusmesinden korkuyorum yumurtlayacakmiyiz catlayacakmi titacakmi aman kist olmasin kafayi yemezsek iyidir:işsiz:

Ruhum bedenimden cikti resmen. Artik hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Kilo vermeye odaklanicam.
Canm biraz kendi haline bırak rabbimin dediği olur biliyorum çok zor bisey biraz para biriktirip tüp bebek denersin olsunda nasıl olursa olsun yeterki senin sağlığına bisey olmasın.tup bebek için ailem yardım edermi canm

dr nezaman gittin canim bende ignegununu saymazsam 3.gun gittim yumurtayi gordum ama dr catlamis dedi bende kiste donusmesinden korkuyorum yumurtlayacakmiyiz catlayacakmi titacakmi aman kist olmasin kafayi yemezsek iyidir:işsiz:

Canim doktor catlamis diyorsa catlamistir illaki.kendini sıkma benim gibi .

Bende ayni seye karar verdim.kürler bana yaramiyor. Kist icin sadece sogan kürü yapicam o kadar. Baska yumurta yoktu canim hatta kücuk yumurtam bile yoktu.

soağn kürü için karar senin canım
ama bence hiç bir şey yapma kendi haline bırak
ben bir şey yapmıyorum yavaş da olsa küçülmeye başlamış kist.
başka uğraşlar bulman çok iyi olur canım
hatta bu konuya da girme istersen girdikçe de stres oluyor

Sıkma kendini bitanem, regli olunca atarsın kisti, bence Bi ay ara verip başka Dr la devam et, senin daha önce oldu gebeliğin çok şükür Bi tane de oğluşun var, kimyasalda geçirdin, yine olur doğal yollarla, biraz rahat bırak kendini,benim canım arkadaşım, rabbimin duası üzerine olsun, keşke yakınımda Bi yerde olsaydın:KK19:

Back
X