Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar ben geçen ay klomen ovitrelle kullandım fakat kiste dönüştü çatlamadı pkoluyum bu arada doğum kntrol hapı kullanıyorum eritmesi için adet olunca tekrar gidicem çatlaması için ne önerirsiniz aşılama yapabilir aşılamadada çatlamama ihtimali varmı yardımınıza ihtiyacım var :(

Selam kızlar ben geçen ay klomen ovitrelle kullandım fakat kiste dönüştü çatlamadı pkoluyum bu arada doğum kntrol hapı kullanıyorum eritmesi için adet olunca tekrar gidicem çatlaması için ne önerirsiniz aşılama yapabilir aşılamadada çatlamama ihtimali varmı yardımınıza ihtiyacım var :KK43:
aşılamada da çatlamama ihtimali var canım maalesef.
havuç kürü iyi geliyor diyorlar ama tedavi olurken kür yapma taraftarı değilim ben
bende de kist oluştu ama dkh vermedi doktorum kendisi sönecek dedi.
hakikaten 1 ay olmadan küçüldü çok şükür

Selam kızlar ben geçen ay klomen ovitrelle kullandım fakat kiste dönüştü çatlamadı pkoluyum bu arada doğum kntrol hapı kullanıyorum eritmesi için adet olunca tekrar gidicem çatlaması için ne önerirsiniz aşılama yapabilir aşılamadada çatlamama ihtimali varmı yardımınıza ihtiyacım var :KK43:

Canim var malesef gecen ay asılama oldum yumurtam catlamadi. Bu ayda catlama ignesi oldum yine catlamadi. Bende şasirdim napacagimi doktor ovitrelkenin muadili yok diyor

Sağlık ocagından şimdi geldim dünya kadar soru sorduktan sonra aile hekimi beta hcg tatlıl verdim ama sonucu pazaetesi vercekmiş bana şifre verin ben bakayım dedim yok bende hekimim deyip tuhaf baktı yarında gezici dr belki yarın o yokken gider öğrenirim. Bir umut
İnşallah öğrenirsin canım öyle beklemek de zor.
Kizlarrrrrrr :halay::anneadayı: test sonucu 62.9 tiliiiiliiii ya heyyyyy ya heyyyyy darisi tüm bebek isteyenlere :halay:
Yaaaa ne güzel bir haber bu maşallah barekallah hayırlı olsun hayırla sağlıkla devam etsin inşallah, tebrik ederim. Kaçıncı günündü canım. Ben de yarın iğne sonrası 14.gün kan testine gideceğim eğer adet olmazsam. Bakalım ben de yarın güzel haber verebilecek miyim böyle :KK55:

tebrik ederim canım darısı bizlerin tüm bebek isteyenlere inşallah..
peki sürecin nasıl geçti canım ne zamandır bekliyosun bi sıkıntın varmıydı
Evet canim 15 yasinda pko oldugumu ogrendim 14 aylik evliyim ve hic olmadi tabi adetlerde cok duzensizdi.en son subatta klomen ve catlatma ignesi vurdum yumurtalarim catlamiyordu.ve iste ilk deneme ve sonuc pozitif darısı tüm isteyenlerin başına insallah

Back
X