- 12 Mart 2018
- 39
- 23
- 88
- 35
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #22.561
Çatlatma iğnesinden sonraki on dördüncü günüm canımkacinci günün canım çatlatma iğnesi mi olmuştun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesinden sonraki on dördüncü günüm canımkacinci günün canım çatlatma iğnesi mi olmuştun
şifanın nerden geleceği belli olmaz canım
şifa olsun inşallah
Canım şifa olsun bu ay oluruna mı bırakacaksin yum kontrolü yaptırcakmsınInsallah canim insallahh
Canım şifa olsun bu ay oluruna mı bırakacaksin yum kontrolü yaptırcakmsın
Alın benden de o kadar son sayfayi göremiyorum öncekileri de öyle yazilanlari takip etmekte zorlaniyorum yaAynısını buraya yazıcaktım şimdi kuzum. Ben hiç sevmedim, önceden hevesle direkt buraya girersim şimdi inan girmek istemiyorum bu ne ya
Hayırlısı olsun canım. inşallah dualarının ve yeni kullanacağın ilacın karşılığını bu süreçte alacaksın, alıcaz.Canim benim bat 7 8 mart regli olabilirsem sadece 2.günü kist kaybolmusmu diye bakilacak birde hormon testlerimi tekrarlaticam ve tedaviyi birakicam. Artik ilac ve yumurta kontrolu yapilmayacak 3 4 ayda böyle denicem. Olmazsa belki seneye kadar para biriktirip tüp bebek denerim.
Henüz vakti gelmemiş demek ki canım. Yeni ay yeni umutlar, inşallah yeni dönemde gelir mucizenBenim pembeler geldi peçeteye hemen çarşambaya randevumu aldım bub ayda bakalım neler yaşıyacagım. Negatif olanlar burdan birbirimizi haberdar edelim..
İnşallah cnm nezaman nasipseHenüz vakti gelmemiş demek ki canım. Yeni ay yeni umutlar, inşallah yeni dönemde gelir mucizen
Hayırlısı olsun canım. inşallah dualarının ve yeni kullanacağın ilacın karşılığını bu süreçte alacaksın, alıcaz.
adet olabilmek bile çok iyi
ben de bekliyorum ama kendiliğinden olmaz kesin
bi 10 gün daha bekleyip söktürücü kullanacağım
hayırlısıyla hepimiz kavuşacağız inşallah canımAhhh canim ayniyiz ayni seyleri yaşiyoruz. senin bekleyis daha anlamli en azindan tedavi sürecin baslicak. Biraz daha sabir
Kızlar dün benim iğneden sonra 9. Günümdü ama inanılmaz regli sancısı yaşadım bütün gün yattım o kadar ağrıdı özellikle sol kasık da batma ve bacağıma doğru çekilme hissi yaşadım, uyurken de uyutmadı. Bugün dünkü kadar şiddetli değil ama hala solda ağrı ve bacağa vurma hissi var? Var mı başına gelen, ne dersiniz. İğne etkisi test yaptım kalmamış
hayırlısıyla hepimiz kavuşacağız inşallah canım
senin için de geçerli aynı şey, biraz sabredeceğiz.
Canım o kadar umut oldun ki bana şuan, göğüs ucuma falan çok acıyordu azaldı, ateşim yüksek gibi hissediyordum o da azaldı. Ama bu bahsettiklerim başladı. Rabbimin izniyle tutmuştur inşallahCanim benim ilk asilamamda aynisi oldu tuttu.2.sinde olmadi tutmadi. Allah in izniyle senin bebis bu ay geldi bence. Ignenin 11.gununde bukadar etki kalmaz. 11.gün test yaparsin. Rabbim güldursun yüzunü.
Canım o kadar umut oldun ki bana şuan, göğüs ucuma falan çok acıyordu azaldı, ateşim yüksek gibi hissediyordum o da azaldı. Ama bu bahsettiklerim başladı. Rabbimin izniyle tutmuştur inşallah
Üyende cumartesi kalp atışlarını duymaya gittim bi sıkıntı yok dedi.biraz bulantılarım başlamıştı hafif hafif agzim ici tuhaf birde ama bugün bulanti olmadi belirtiler azaldığı korkuyorum hep yüreğim ağzımda duruyorum korkuyorumDoktora en son kalp atışını duyduğumda gittim canım, doktor artık 11-12.haftada gelebilirsin dedi ama ben dayanamam 9.haftayı bekliyorum o zaman bi giderim nasipse kuzum.
Bulantım geçen hafta çoktu ama 2-3 kez kusma oldu toplamda. Bu hafta daha iyiyim canım, iştahım açık. Sadece bazı yiyeceklerden acayip tiksinme var, tiksindiğim şeyleri yemek ya da duymak istemiyorum hiç canım. Bulantılar hafifledi, sabahları açken hafif oluyo sonra geçiyo artık.
Sende durumlar nasıl canım
Hadi inşalalh tuttu galiba canım ben testi tekrarladım canım negatif malesef nasip değilmiş benmCanım o kadar umut oldun ki bana şuan, göğüs ucuma falan çok acıyordu azaldı, ateşim yüksek gibi hissediyordum o da azaldı. Ama bu bahsettiklerim başladı. Rabbimin izniyle tutmuştur inşallah