Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman yavaştan hasta oluyorsun çünkü bnmde öyle ilaç kullandığım için o ay farklı oldu adetim önce az leke geldi sonra kesildi sonra hasta oldum Yani dört beş gün oyalandı kanama gelmesi için 😊
😊 valla artik gelsede sakinlestm elimizden hicbisi gelmez durda diyemem mecburen temizlik basina gecip aksam yemegi dusunmeye baslicaz

Bende hicbirsey yokmus gayet saglikliymis hersey hatta ben kistmi var pco mu var diye doktora sordukca belanimi ariyorsun temiz hersey dedi adet olunca gel dedi esiminde degerlerine bakacak galiba sizce onun sonuclari yapilsa sonucun cikmasi uzunmu suruyor
Sperm testi yapılacak sanırım eşine oda bir gün sonra yada aynı gün çıkıyor

Madem doktor sıkıntı Yok saglıklısın diyo neden iki yıldır olmuyor oda düşündürücü ? Tedavin nasıl peki Klomen ve çatlatma iğnesi mi vuruyorsun
Aynen bende onun icin sordm klomen folik asit verdi 10 gun sonra ovitrelle verdi vurdurdum 36 saat sonra saatlerini bile yazdi iliskinin hatta ben tip ne kadar gelismis arkadas saatine kadar yazmis dedm adet olunca gel dedi esime bakacak galiba bide rahim filminey isterse diye korkuyorm

Bn daha
Sen kaç aydır istiyorsun canım? Benim bir buçuk yıldır olmuyor da
bir yıllık evliyim ama Eylül ayından beri istiyoruz . İlk Bikaç ay doktorlar sıkıntı Yok dediler ama içim rahat etmedi özelde bi doktora gittim alttan muayene etti diğerleri gibi ultrasondan bakmadı . Yumurta takibi yaptık yumurtan büyümüyor belli küçüklükte kalıyor dedi doktor ondan sonra üç aydır da klomen , iki aydır çatlatma iğnesi vuruyorum

Aynen bende onun icin sordm klomen folik asit verdi 10 gun sonra ovitrelle verdi vurdurdum 36 saat sonra saatlerini bile yazdi iliskinin hatta ben tip ne kadar gelismis arkadas saatine kadar yazmis dedm adet olunca gel dedi esime bakacak galiba bide rahim filminey isterse diye korkuyorm
Ama rahim filmi çektirmekte fayda var cnm bide göbek kaldırması diye koca karı tedavileri var hiç baktırdın mı ona

Bn daha

bir yıllık evliyim ama Eylül ayından beri istiyoruz . İlk Bikaç ay doktorlar sıkıntı Yok dediler ama içim rahat etmedi özelde bi doktora gittim alttan muayene etti diğerleri gibi ultrasondan bakmadı . Yumurta takibi yaptık yumurtan büyümüyor belli küçüklükte kalıyor dedi doktor ondan sonra üç aydır da klomen , iki aydır çatlatma iğnesi vuruyorum

Bn daha

ya bazı sıkıntılar olduğu zaman hamile kalmak daha kolaymış biliyor musun. En azından tedavi edince oluyor çocuk. Ama bana doktor sen en sıkıntılı gruptasin hiçbir sıkıntı yok ama sebepsiz infertilite var dedi

Back
X