Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uzun zamandır girmiyorum 5 aylık hamileydim bazı sıkıntılar dan dolayı gebeliği mi sonlardırdım aldırdım çok üzgünüm bebeğimin ölümcül hastalığı dpgsada bir hafta bile yaşamayacağını doktorlar söyledi almazsan zamnla sana zararı olacak dedi aldırmak zorunda kaldım normal doğum olarak aldırdım sonrada kürtaj oldum bir hafta önce acaba tekrar tadaviylemi hamile olurum ilk ki aşılamaydı
ay canım benim :((
Rabbim sabırlar versin.
genetiğinde mi problem varmış? incelendi mi?

Biliyorum da işte insanın morali bozuluyor, ben de işe yaramıyor gibi geliyor. Devam edeyim nasıl ilerliycek. Arkadaşlarda şey silikleşiyor gibi olup, birden pik yaptı bizimkilerde dediler. Hasta oluncaya kadar yaparım artık yenileri geldi :)

Canim bende inanki bende ise yaramiyor diye düsunuyordum birakicaktim test yapmayi A AloeeVeraa I Ilkmelegim israr etti devam et diye. Oncesinde koyulastini diye sürekli bakardim hatta 1 saat sonra 2 saat sonra kuruyunca belirginlesiyorya onu tespit etmeye calisirdim. Sonra burgun bir baktim idrari dojer dojmez kopkoyu oldu.bosuna kendimi yipratmisim .Olucak Allah in izniyle

Bende iğneli asılamanın 8.gunudeyım gram agrı yok 🤔🤔🤔 son gunlere doğrumu agrı olur bende dertsiz basıma dert arıyorum yeminle.. İlk 3gun gonalf ıgne baya kotulettı beni halsızlik, sonra asılama gunu agrım oldu okadar.. Kuru sancı derler bizde aynen o agrı.. Asılama oncesı ekşınlı gectı ama hayırlısını ve saglikli bebekler versin Rabbim, sonunda kucaga saglikla almak bu en önemlisi..
Bıkac ay kendimi cok üzdüm, yumurta haftası haricinde Hıc onem vermedim belkide yumurta olması kadar onun uygun zamanda catlamis olması önemli bu ay ilk kez asılama deneyeyim derken ben cok hastaydım 1saat gecikti ovıtrelle ıgne... Bakalım kısmet kendını parcalasanda Rabbım bahsettıyse hersey bir sebep.. Sakin sakin beklıom

Biliyorum da işte insanın morali bozuluyor, ben de işe yaramıyor gibi geliyor. Devam edeyim nasıl ilerliycek. Arkadaşlarda şey silikleşiyor gibi olup, birden pik yaptı bizimkilerde dediler. Hasta oluncaya kadar yaparım artık yenileri geldi :)
Yap yap devam et olabilir neden olmasın yılmak yok :) sonuçta silik çıkması normal sadece bir gün koyu olıcak kafanınböyle bulandırma hiç gün aşırı ilişkiye devam

Canim bende inanki bende ise yaramiyor diye düsunuyordum birakicaktim test yapmayi A AloeeVeraa I Ilkmelegim israr etti devam et diye. Oncesinde koyulastini diye sürekli bakardim hatta 1 saat sonra 2 saat sonra kuruyunca belirginlesiyorya onu tespit etmeye calisirdim. Sonra burgun bir baktim idrari dojer dojmez kopkoyu oldu.bosuna kendimi yipratmisim .Olucak Allah in izniyle
İnanki sen bana umut oldun, normalde bu ay takip etmeyecektim. Sen de koyu gidip birden pik olunca neden olmasın dedim evde vardı 2 tane sonrada devamını aldım :) inşallah benim de senin ki gibi olur da görürüm. Kasık ağrılarım bel ağrılarım da var adet olacakmışım gibi bunlarda yumurtlama belirtileri diye biliyorum inşallah hayırlısı ile bekliyorum

Yap yap devam et olabilir neden olmasın yılmak yok :) sonuçta silik çıkması normal sadece bir gün koyu olıcak kafanınböyle bulandırma hiç gün aşırı ilişkiye devam
Yok canım yok yılmak, bu yolda devam :) dediğin gibi yapıyorum. Çok silik de çıkmıyor aslında baya da koyular yaklaştı gibi geliyor, hani daha koyu beklerken azalınca üzüldüm ben :) ya daha olmadan ne çileler ne stresler yaşıyoruz

Yok canım yok yılmak, bu yolda devam :) dediğin gibi yapıyorum. Çok silik de çıkmıyor aslında baya da koyular yaklaştı gibi geliyor, hani daha koyu beklerken azalınca üzüldüm ben :) ya daha olmadan ne çileler ne stresler yaşıyoruz
Bi anda koyulaşır şaşırırız bile ben umutluyum bİZde anne olucaz neden olmayalım yani :)

Evet canım ben de seni hatırladım, çok teşekkür ederim amiin inşallah 🙏 ameliyat olalı tam 3.5 ay olmuştu ki güzel haberi aldık çok şükür canım 🙏 darısı bir an önce sizlerin başına ❤
amin canım maşallah Rabbim kolaylık versin bebeğine sağlık versin inşallah. bizde inşallah bir an önce tadalım bu duyguyu hayırlısıyla

ay zaten önün arkam sağım solum hamile. hamile olmayanlar da 1 yaş doğum günü kutluyor 😃
Yazın temmuz ağustos eylül düğünler oldu, ben hariç hepsi hamile. Biri 38 yaşında biri de baya kilolu. Yani burdan anlaşılan yok kilo ile zor hamile kalınır yok yaş geçio falan hikayeeeeeeee :anneadayı: Olcaksa oluyor

Yazın temmuz ağustos eylül düğünler oldu, ben hariç hepsi hamile. Biri 38 yaşında biri de baya kilolu. Yani burdan anlaşılan yok kilo ile zor hamile kalınır yok yaş geçio falan hikayeeeeeeee :anneadayı: Olcaksa oluyor

Ben 77kg yum doktorum 10kg dahaver diyor.

aynen öyle kocamın kuzeni yazın evlendi çok yakınız bebek istediğimizi biliyor. adet düzensizliğinden dr a gitmiş doktor senin çok zor çocuğun olur çok uğraşırsın demiş. aklında bebek yoktu ailesinden çok uzak olduğu için korkusundan korunmayı bırakmışlar o ay hamile kaldı kız. ve dediğin gibi bana göre çok kilolu dr olmaz demiş. benim olmaması için bir nedenim yok 3 yıldır olmuyor. nasip kısmet işte

Back
X