- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.064
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #27.001
amin canim sagol. ilk igne yumurta 18 mm ken yapildi birsey olmadi ikincisi 17 mm ken yapildi kimyasal gebelik oldu ücüncüsüde 20 mm ken yapildi bu defa dr kandaki hormona göre yapti igneyi ve hicbirsey olmadi. nasil ilerlicez bilmiyorum bencede sanki kücükken daha iyi gibiydi yumurta. esimlede birliktelik cok az oluyor. sürekli disarda baska yerlerde hem isi dolayisiyla hemde kendiside gidiyor. ayda 1-2 defa ya oluyor ya olmuyor birliktelik. bakalim allahim nasip ettiyse zaten bir defayi bile vesile edip verir insallah bebegimizi. devletteki doktorlar bakmiyor ilgilenmiyor beni adetin 16. gün cagiriyor. bende adetin 6. günü bile yumurta cok büyümüs. hep farkli doktorlar. özele gitsem onada para yetismiyor. 15 günlük muayene süreci icin 150 lira ödüyorum o süre icersindede ilk basta 2 defa gidiyorum sonra gerek kalmiyor bekleme sürecinde zaten birsey yapmiyorlar. doktor masrafi ilac igne derken bütün para oraya gidiyor heryerden kisiyorum zaten sirf bebegimiz olsun diye bu ise yatirim yapiyorum birsey olmuyorİnsaAllah canım sakın pes etme derim Allah tan ümit kesilmez kisen sadece duzenli olarak ultrasona girmelisin ki yumurtalarinin boyutunu bilesin bide bisey daha soyliyim yumurtayi cok buyutmek kalitesini etkileyebilir diyorlar, o yüzden bu süreçte doktorunla iletişimde ol ki belki sana uygun boyuta geldigi zaman catlatma ignesi verip uygun iliski gunlerini soyleyecektir
bol sabır ve şans diliyorum hepimize
![]()