Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilk basa o ovitrelle icin mesela 6500
altina kendi kilonu
en altada igneden sonra gecen gün sayisini yani doldurdugun gün sayisini yaziyorsun

Eklentiler

• 03A28E8D-5480-4EB1-9C11-68FC81871787.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 18
en altta 2 tane yerin altini cizmeyr calistim orada da miktar araligi cikiyor mesela 5-3 10-7 gibi.

orada cikan rakamlara göre tahmin yürütebiliyorsun. 5 in altindaysa igne etkisi bitmis gibi sayiliyor. kanda baktirdiginda 5-3 aralik yaziyorsa ama sende 7-8 falan ciktiyda bebektendir büyük ihtimal.

idrar testindede hassasligi yaziyor icindeki kagitta yaziyor erken gebelik testleri 10 oluyor mesela genelde. normal gebelik testleri 20-25-50 arasi degisiyor. kontrol cizgisinin kalinligi bu yanda test cizgisinin kalinligina görede tahmin edebiliyorsun yaklasik degeri. mesela 50 hassasligindaki testte test cizgin yari silik gibiyse sendeki deger 25 gibi oluyor

bende durum karisin kendim anlayamadim. 46 gün adet olmayinca dogum kontrol hapini kullanmaya basladim 55. gün 2 damla 56. 1 damla pazar 57. gün yine 1 damla kan geldi adet olacak gibiydi sanki ama olmadi galiba yada insallah kistim gitmistir ondandir. hala dogum kontrol hapini kullanmaya devam ediyorum

Aa güzel bişeymiş o nerden bulabilirimki onu

ilk basa o ovitrelle icin mesela 6500
altina kendi kilonu
en altada igneden sonra gecen gün sayisini yani doldurdugun gün sayisini yaziyorsun
Canım bende 3-1 çıktı, test yapasım var sabah ama negatif çıksa üzülcem pozitif çıksa iğnenin etkisi mi acaba diye kendimi yicem en iyisi yapmamak mı bilemedim ya

Canım bende 3-1 çıktı, test yapasım var sabah ama negatif çıksa üzülcem pozitif çıksa iğnenin etkisi mi acaba diye kendimi yicem en iyisi yapmamak mı bilemedim ya
canim sen bilirsin bu sadece fikir edinmek icin olan bir yer. yani igne etkisi baya gecmis anlaminda oluyor test yaptiginda gözle görülür sekilde cikarsa olabilir. olmazsada üzülmemeye calis kesin cevabi en iyisi kan testiyle alirsin. bende yumurtlamadan sonra 6. gün farketmistim bazi belirtilerde degisiklikleri. ama acemi oldugum icin yinede doktor onaylamadan emin olamamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…