- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.561
Kız yok ilk defa yazdım ben posta bugün 10. Günümdeyim akıntı bugün başladı böyle kremdi beyaz öyle ilk defa da test yaptım silik çıktı 14. Güne kadar da tekrarlıcamakinti nasil görünümp canim ? igneden sonra 7. gün akinti olmus galiba sende. tekrar edicekmi tek seferlikmi ? önceki mesajda yazmistim ay insallah bebege isarettir
evet canim 10. gün saliydi galiba senin. sonra birdaha birsey yaptinmi bir belirti farkli birsey hissettinmi kendinde ?10. Gündü kuzun ilk defa test yaptım silik gördüm
Yavrum bugün 10. Günevet canim 10. gün saliydi galiba senin. sonra birdaha birsey yaptinmi bir belirti farkli birsey hissettinmi kendinde ?
o dedigin akintiyi bilmiyorum canim herkezde farkli oluyor. daha önceki yazanlardan hatirladigim kadariyla kiminde öyle dedigin gibi akinti olunca hamile oluyorlardi kimisinde tam tersine akinti olunca hamile olmuyordu. o da yine herkeze göre biraz farkli oluyor galiba. igneden sonraki ilk günler cok heycanli cok zor oluyor. sona dogru yaklasincada bu defa insan test yapmaya korkuyor negatifi görmemek icinKız yok ilk defa yazdım ben posta bugün 10. Günümdeyim akıntı bugün başladı böyle kremdi beyaz öyle ilk defa da test yaptım silik çıktı 14. Güne kadar da tekrarlıcam
tamam canim ben karistirmisim kusura bakma :) az kalmis insallah bebegin seninledir canim. burada güzel haberler duymak bizede iyi geliyorYavrum bugün 10. Gün
İnşallah iğnenin etkisi değildir de kavuşuruz kuzuntamam canim ben karistirmisim kusura bakma :) az kalmis insallah bebegin seninledir canim. burada güzel haberler duymak bizede iyi geliyor
canim benim 10. günde ignenin etkisi olsa bile insallah birdahaki test yaptiginda dahada koyulasirda kavusursun insallah. buraya yazdiklarimi kalpten diyorum yazarken agliyorum bile sanki kendimde yasiyormusum gibi icimden hissediyorum hepimizin acisinida sevincinideİnşallah iğnenin etkisi değildir de kavuşuruz kuzun
Yumurta geliştirme iğnesi yaptık canım böyle deneyelim dedik ihtimali artırsın diye ama sanırım buda işe yaramadı düşük çıktı beta, doktor bekle dedi geç döllenme olur belki dedi ama umudum gitti bu ay daYa tabiki halimize bin şükür. Ben içiyorum bi kaç aydır folik asit. Ne iğnesi canım hayrolsun
Benim bugün 15. Günüm ama test yapmadım canım dün kan vermek zorunda kalmıştım kedi saldırısına uğradım da kuduz kontrolü yaptırdıkcanim senin durumun nasil tekrar test yaptinmi veya adet oldunmu ?
Aslında bi kere kalsam öyle de rahat ederim canım ama o da olmiyinca insan bi tedirgin oluyofilmi cektirsemmi diye bende dr a sormustum ama hicbir sorun yok sende diyorlar ve bir defa hamile kaldin yine kalirsin sorun yol diyorlar cok sükürsende dr cektirmek istiyorsa cektir canim. en azindan örenmis olursun icin rahat eder böyle sürekli kafanda olmasi daha cok stres sanki. insallah ondada sorun yoktur birde su kafamizi düsüncelerimizi degistirebilsek ondada sorun kalmayinca olacak insallah
canim 15. gün icin 1.3 yine iyi, olabilir belki. cünkü hic olmayacaksa 13.-14. gün falan 0 in altinda cikiyor. insallah yükselir degerin insallah katlanarak artsin. cok heycanli son günler insallah bu son bekleyisin olur sonra artik bebeginin dogmasini beklersinBenim bugün 15. Günüm ama test yapmadım canım dün kan vermek zorunda kalmıştım kedi saldırısına uğradım da kuduz kontrolü yaptırdıkbetam 1.30 çıktı, bu ay da olmadı yani, doktor bekle geç döllenmedir belki dedi ama umudum yok hiç
merhaba, ben asilama yaptirmadim ilk basta hormonlarina bakmak isteyebilir bu da adetin 2.-3. günü oluyor canim. imkanin varsa doktoruna telefon acip tam ögrensen daha iyi olur belki hemsireyle görüsürsün en iyi bilgiyi yine onlar verir. bende emin olamadigimda telefon acip soruyordum ona göre gitmistimKızlar merhaba öncelikle 2 yıldır korunmuyorum rahim filmi çekindim sağ tüp tıkalı çıktı ama bi sorun olmaz dedi doktorum yumurtalarımda 3 tane ve iki yıldır hiç 20 mm altına düşmedi en büyüğü 26 mm klomende kullandım sonra doktor 3 ay dinlenip yani klomeni bırakıp 3. Ayında gel aşılamaya başlayalım dedi ama adetliyken mi gitmem gerek sanırım 2 güne olurum hiç bir bilgim yok tecrübelilerden bilgi almak istiyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?