Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah ugrastirmazlar seni cok kötü gercekten bunlar. karsidakini anlamiyorlar onlar her sordugunda senin icin nasil yaniyor ama onlara karsi gülümseyip gecistiriyorsun iste
Öyle ama her alanda her daim mücadele var buda onlardan birisi eltim ikiz doğum yaptı bana dua ediyor inşallah abla seninde olur tez zamanda diyor art niyet aramak istemiyorum ama içimden samimiyetine inanmakta gelmiyor açıkçası

Anladım kuzum bende dua zincirine katılmıştım da kapattı daha ya

canım bugün sabah yaptım malesef negatif çıktı Bir umut beklcem inşallah pozitife döner bilmiyorum böyle yaşayan var mı ama
öyle okudum canim arkadaslardan önxe igne etkisi tamamen gidiyor beyaz oluyor sonra tekrardan gözüküyor 2. cizgi. bendede öyle olmustu silindi sonra tekrar göründü ilk baslarda kuruduktan 2 saat 5 saat sonra cikiyordu 2. cizgi insallah sende koyulasir tekrar

bilemiyorum canim insallah birseyden biri belkide eltinin duasi vesile olur. benimde eltim dogum yapti gecende cok sevimli ya cok seviyorum cok tatli oluyorlar ya allahim bizede nasip etsin insallah. cok sevdigim icin nazar deyecek diyede korkuyorum cocuga.

239.121 kizlar burda bir sayfada okumustum dualar arasindaydi 239.121 defa allahin ya fettah ismini söylemekde iyi olabiliyormus vesile olabilecek dualardan birtanesiymis meryem suresinide okuyan cok var cok sey denedim bakalim bana hangisi vesile olacak bilmiyorum

Teşekkür ederim canım cevapladığın için.
Bilmiyorum ten rengimden mi yoksa demir tüplerim boşalmıştı kanım düşük diye ferro sanol vermişti doktor bir kutu bitirdim ondan mı bilmiyorum

neden samimiyetine inanmiyorsun canim ? cok özel degilse. hamilelerin dualari daha cok kabul olurmus yeni dogum yapmis ne güzel dua ediyor

Bilmiyorum ten rengimden mi yoksa demir tüplerim boşalmıştı kanım düşük diye ferro sanol vermişti doktor bir kutu bitirdim ondan mı bilmiyorum
bendede cok eksiklikler var demir haplari kullaniyorum bende öyle birsey farketmedim ama yinede iste her insan farkli oluyor. birkac güne ögreniriz insallah belirtidir bu da sende

rica ederim canim elimden geleni yapmaya calisiyorum fazla tecrübem yok malesef cocugum yok daha. insallah olursa daha fazla yardimci olabilirim burada

Elti ya sonuçta yok şaka bir yana sinsi buluyorum biraz yinede kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma geliyor böyle düşünceler
olsun sen yinede düsünmemeye calis kötü seyler. o kötülük yapsada sen yinede iyi davran sonunda o da degisir :) ben öyle yapiyorum kötülük yapanlara bile iyi davranmaya calisiyorum en sonunda pes ediyorlar hersey cok daha güzel oluyor cok sükür aileyiz hepimiz sonucta

Ben yapamıyorum ne yalan söyleyim kötülük yapana iyilik yapamıyorum fıtratıma tersama uzak durup araya mesafe koyuyorum iyilikte kötülükte haketmiyor bana göre zarar veren insanlar.

Ben yapamıyorum ne yalan söyleyim kötülük yapana iyilik yapamıyorum fıtratıma tersama uzak durup araya mesafe koyuyorum iyilikte kötülükte haketmiyor bana göre zarar veren insanlar.
sende dogru diyorsun canim ama onuda ben yapamiyorum yapabilsem iyi olurda birsey diyene hemen inaniyorum ve yardim isteyene vicdanim el vermiyor görmemezlikten gelemiyorum :) hepimizin hakkinda hayirlisi olsun allahim bizi kötülüklerden korusun

Amin canım ama bazen görmemezlikten gelip yoklarmış gibi davranınca iyi oluyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…