- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.861
Canim orada doktorlarin hepsi bos bos oturuyor en az 10-15 defa gitmisimdir benim disimda hic hasta görmedim randevusuz gittigim gibi hemen hep direkt girdim doktorlarin hepsinin odalarinin kapilarida acik öyle oturuyorlardi cay iciyorlardi. Bi yogunluk yok yani hatta tek bi hasta yok hastane bombosÇok yoğun olmayan doktorlara yönlendiriyor olabilirler canım bence ona dikkat et
Allah razı olsun canım Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤
Sanki bu yerleşme falan değil yalnızca tam sökülemedim kasıklarda dolu dolu baskı hissediyorum yarın her şey belli olur ama umudum kalmadıCanim insan o durumun icinde olunca hicbise anlamiyor farkedemiyor ben kimyasal gecirdigimdede öyleydi anlayamiyordum bitürlü ama sonradan düsününce birsürü sey vardi tekrar olursa bu defa erkenden farkederim diye tahmin ediyorum.
Bekleyelim biraz daha seninle birlikte bizde hepimiz heycanla bekliyoruz :)
O degisiklik bebektendir insallah.Sanki bu yerleşme falan değil yalnızca tam sökülemedim kasıklarda dolu dolu baskı hissediyorum yarın her şey belli olur ama umudum kalmadı
Bu ay çok farklıydı ama her şey, tutmadı biliyorum ama farklı bir şeyler olduğu kesin vücudumu azıcık tanıdıysam bu ay normal değildi hiç
Bu baski falan dediklerinde hep iyi belirtiler sanki canim. Benim tecrübem olmadigi icin birsey diyemiyorum hamile olan arkadaslar daha iyi yardimci olabilirlerSanki bu yerleşme falan değil yalnızca tam sökülemedim kasıklarda dolu dolu baskı hissediyorum yarın her şey belli olur ama umudum kalmadı
Bu ay çok farklıydı ama her şey, tutmadı biliyorum ama farklı bir şeyler olduğu kesin vücudumu azıcık tanıdıysam bu ay normal değildi hiç
Sana bakmaya girmiştim, nasıl bir sınav veriyoruz bilmiyorumGunaydin kizlar mutlu sabahlar simdi doktordan ciktim moralim cok bozuldu catlatma ignesine ragmen 2yumurtam kist olmuş. Doktor bundan baska yapabilecegim kalmadi dedi .yinede progestron tahlili verdi. Acikcasi onunda iyi cikacagini sanmiyoruz. Öyle işte.
Sen yinede ara bi belki ilaç verir beklemezsinBiliyorum da işte, insan kendine engel olamıyor. Çatlamadı herhalde. Doktoru arıycam yarın, bekle mi der yoksa gel mi der, ona göre. İlde yaşamamanın en kötü yanı işte
Belki kist var mı diye kontrol etmek ister, belki ilaç verir. Kan testi ister diye onu verdim sabah. İlla orda 0.1 görmek gerekiyor, idrarı kabul etmiyorlar.çıksın arıycamSen yinede ara bi belki ilaç verir beklemezsin
Sana bakmaya girmiştim, nasıl bir sınav veriyoruz bilmiyorumherhalde benim de çatlamadı ki hala hasta olmadım.
Alla alla acaba minik olanlar mı büyüdü sonradan, ne tuhaf işler valla. Her seferinde başka bir şey yaşıyoruzKuzum sagdaki 2yumurtada 3.60cm olmus soldaki yumurta kendi icine kanamis dedi hepsi kendisi regliyle atilir dedi. Simdide aradi progestron 25.80 cikmis dedi. Doktorda saskin bende şaskinim arkadas ben simdi yumurtladimmi yumurtlamadimmi. acaba minik olan yumurtalarmi sonradan catladi. Gerci catladiysada iliskiyi kesmistik. Ya sabır
Alla alla acaba minik olanlar mı büyüdü sonradan, ne tuhaf işler valla. Her seferinde başka bir şey yaşıyoruz
Amann benimki de gitmiyor, düzenli hasta olmayı özledimValla zaten benim bir isim düzgun gitse olmaz.
Yok canım tamamen söküldüm bugün kısmet değilmiş bu ay da.. bu ay itibariyle bir seneyi doldurdum pes edebilirim her an artık tükendimO degisiklik bebektendir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?