- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.121
Insallah düzelir canim. Tedaviye basladiginda istersen birde kafana nasilsa olmicak ama ölesine bi deneyeyim diye düsünerek basla hepsi cok zor ama oldugu kadar isteBe
Sanırım olunca kendini belli ediyor, bebiş bir şekilde. Ona göre karar verirsin canım. Ne zamanki tedaviye başladım düzen kalmadı ben de. İlk hedefim onun düzene girmesi inşallah çok stres yapıyor bana haliyle. Ben gününü denk getiremiyorum evet çatlatma iğnesi bile geç çatladı, artık geçmiştir diye düşünmüştüm
Benim yumurta catladimi catlamadimi bilmiyorum cok sükür simdiye kadar igne catlatti hep zamaninda. Bu defada geceye denk geldi daha fazla bekleyemedim uyudum ama uyumadan önce agri yavas yavas cogaliyordu sabah uyandigimdada agri gecmisti ama hafifti. Gece 1 sabah 6 arasi catlamistir diye tahmin ediyorum cumartesi.Be
Sanırım olunca kendini belli ediyor, bebiş bir şekilde. Ona göre karar verirsin canım. Ne zamanki tedaviye başladım düzen kalmadı ben de. İlk hedefim onun düzene girmesi inşallah çok stres yapıyor bana haliyle. Ben gününü denk getiremiyorum evet çatlatma iğnesi bile geç çatladı, artık geçmiştir diye düşünmüştüm
Benim simdi aklima gelen acaba rahim kalinligi nasil ? Dr a kalinligina bakabilirmisin diye sordugumda o simdi önemli degil yumurtalar önemli demisti bakmadi. Klomen de kalinlastiriyormus galiba rahimin icini. Sabah doktoru arayip sorsammi geleyimmi bakmasi icin diye acaba?Be
Canim cok uzun olmasin ve karismasin diye konulari ayri ayri yaziyorum mesajin altina.Be
Sen de sağolasın canım :) elimizden geldiğince işte.bence doktoru arasan da gelme diycek. Şu an da rahim kalınlığı için ekstra birşey yapacağını sanmıyorum. Ama aklım da kalır diyorsan ara. Ben 3 kere ovitrelle vuruldum hiçbirinde de aynı etkiyi yaşamadım. Bünyeye göre değişiyor bu işlerCanim cok uzun olmasin ve karismasin diye konulari ayri ayri yaziyorum mesajin altina.
Tesekkür ederim bana yardimci oluyorsun allah razi olsun canim ❤
Daha öncekilerde sorun yoktu bende kimyasal gecirdigimde ayni klomen ve catlarma ignesi kullandim rahim cok iyi demisti doktor. Son denedigimizde mayista doktor cok ince dedi. O yüzden aklima geldi yine aynisi olmasin diye. Ne yapayim bilemedim yada bosvereyim nasip olduysa zaten olur bi sekildeSen de sağolasın canım :) elimizden geldiğince işte.bence doktoru arasan da gelme diycek. Şu an da rahim kalınlığı için ekstra birşey yapacağını sanmıyorum. Ama aklım da kalır diyorsan ara. Ben 3 kere ovitrelle vuruldum hiçbirinde de aynı etkiyi yaşamadım. Bünyeye göre değişiyor bu işler
sagolasın canımEvet duydum canim cocuk olmadan öncede sonrada gelebiliyor bir cin bu dedikleri. Belirli dualar var yapilmasi gerekenler var. O dedigi ne kadar dogru bilmiyorum ama normal bir cami hocasinada danisabilirsin onlar daha iyi bilir ve yönlendirirler seni
Rica ederim canim allah hepimizin yardimcisi olsun. Insallah en yakin zamanda bize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Amin.sagolasın canım
Sizlerde igne yaptiktan sonra beklediginiz sirada doktor progesteron hormonuna baktimi ?
Adetin 21. Günü bakiliyormus internette öyle yaziyor. Kanama olunca doktora gidiyor ondan sonra kullanmaya basliyor cok kisi burdan öyle okudum.
Bende nasil olacak o konuda ne yapayim ?
Doktor birsey demedi ben sordugumda dedi igneden 15 gün sonra test yap diye ona görede tekrar gidecegim herhalde.
Ocak ayinda kimyasal gecirdim simdi yine varsa olursa belki progesteron eksikliginden olmustur o zaman ve simdi tekrar aynisinin olmasindan biraz endiseliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?