- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.241
Canim bana doktorum sordugumda dedikleri fazla agir is yapma ve agir kaldirma. Ben kimyasal gecirdigimde normal günlük hayatima devam etmistim sadece kendimi fazla zorlamamaya calistim. Bu defada öyle yine alisverise ciktim torbalari falan tasidim cok fazla agir degildiler ama öyle ekstradan cok asiri yapmiyorum sirf yatip dinlenmekde iyi olmaz galiba. Biraz hareket etmek kan dolasimini hizlandirir daha iyi gelir. Agir kaldirip cok zor isler yapma bütün evi bastan asagiya temilemek hali yikamak falan iyi olmaz bu sürecte.Catlatma ignesinden sonra dikkat edilmesi gereken seyler var mi? Fiziksel guc anlaminda yatip dinlenmek vs gibi
Ne zaman oldun veya olacaksin catlatma ignesini ?Catlatma ignesinden sonra dikkat edilmesi gereken seyler var mi? Fiziksel guc anlaminda yatip dinlenmek vs gibi
Tek oldugumdan gecen defa cok takmistim test yapmistim hergün ama bu defa öyle degil :) aminn canim insallah gelirler artik bu defa.
Sende nasil kalabalik ailedemi yasiyorsun ?
Insallah dahada kalabaliklasip mutlu mutlu yasarsiniz. Allah huzur ve mutluluk versin canim en cok da artik seni ikinci evladina kavustursun❤Esimin ailesi de kalabalik benim ailemde kalabalik. Tabi herkes kendi işinde gücünde
Ne zaman oldun veya olacaksin catlatma ignesini ?
Insallah dahada kalabaliklasip mutlu mutlu yasarsiniz. Allah huzur ve mutluluk versin canim en cok da artik seni ikinci evladina kavustursun❤
Hayirlisi olsun canim haber verirsin insallah hamile olursunBu ay canim henuz olmadimm cok tesekkur ederiimmmm
Evet canim haklisin. Bir kisi bile yetebiliyor aile birligini bozmaya.Canim sagolasin. Bazen insan kalabalik icinde bile yanliz kalabiliyor. Yani cokta kalabalik aile iyi diye birsey yok. Önemli olan birileriyle paylasabilmek. Bak bana okadar kalabalik ailelere ragmen derdimi buraya anlatiyorum. Rabbim herkese huzur ve saglik versin.
Hayirlisi olsun canim haber verirsin insallah hamile olursun
Evet canim haklisin. Bir kisi bile yetebiliyor aile birligini bozmaya.
Herseyin hayirlisi olsun. Biz burda hepimiz benzer durumlar yasadigimiz icin birbirimizi anlayabiliyoruz. Bizdede bitek esim ve benim annem biliyor denedigimizi ve 2 arkadasim. Yoksa cok fazla soruyorlar insan üzülüyor
Sadece kaynanam var canim ve esimin birtane erkek kardesi var o kadar. Fazla kalabalik degilizKaynanan görümcen falan yokmu
Ben dün çatlatma iğnesi vuruldumYeni tedaviye baslayan varmi ?
Hayirli olsun canim insallah en yakin zamanda bize güzel haberi verirsin ❤Ben dün çatlatma iğnesi vuruldum
Bugünü mutlaka degerlendir igne vurdugun saate yakin civarlarindaBen dün çatlatma iğnesi vuruldum
İnşallah canımBugünü mutlaka degerlendir igne vurdugun saate yakin civarlarinda
Insallah nasip olur bu defa canim.İnşallah canımdoktorum 36 saat sonra iliski demisti gece 11 de değerlendircez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?