Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlatma ignesinden sonra dikkat edilmesi gereken seyler var mi? Fiziksel guc anlaminda yatip dinlenmek vs gibi
Canim bana doktorum sordugumda dedikleri fazla agir is yapma ve agir kaldirma. Ben kimyasal gecirdigimde normal günlük hayatima devam etmistim sadece kendimi fazla zorlamamaya calistim. Bu defada öyle yine alisverise ciktim torbalari falan tasidim cok fazla agir degildiler ama öyle ekstradan cok asiri yapmiyorum sirf yatip dinlenmekde iyi olmaz galiba. Biraz hareket etmek kan dolasimini hizlandirir daha iyi gelir. Agir kaldirip cok zor isler yapma bütün evi bastan asagiya temilemek hali yikamak falan iyi olmaz bu sürecte.

Tek oldugumdan gecen defa cok takmistim test yapmistim hergün ama bu defa öyle degil :) aminn canim insallah gelirler artik bu defa.
Sende nasil kalabalik ailedemi yasiyorsun ?

Esimin ailesi de kalabalik benim ailemde kalabalik. Tabi herkes kendi işinde gücünde

Insallah dahada kalabaliklasip mutlu mutlu yasarsiniz. Allah huzur ve mutluluk versin canim en cok da artik seni ikinci evladina kavustursun❤

Canim sagolasin. Bazen insan kalabalik icinde bile yanliz kalabiliyor. Yani cokta kalabalik aile iyi diye birsey yok. Önemli olan birileriyle paylasabilmek. Bak bana okadar kalabalik ailelere ragmen derdimi buraya anlatiyorum. Rabbim herkese huzur ve saglik versin.

Evet canim haklisin. Bir kisi bile yetebiliyor aile birligini bozmaya.
Herseyin hayirlisi olsun. Biz burda hepimiz benzer durumlar yasadigimiz icin birbirimizi anlayabiliyoruz. Bizdede bitek esim ve benim annem biliyor denedigimizi ve 2 arkadasim. Yoksa cok fazla soruyorlar insan üzülüyor

Kaynanan görümcen falan yokmu

Cok sicaklik geliyor ara sira bana. Ayaklarim yani terliyorum bir süre sonra geciyor. Geceleri ayaklarim cok yaniyor sanki. Daha önce hic böyle olmamistim. Catlatma ignesini kullanan ve hamile kalan arkadaslar sizde böyle bir belirti oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…