Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canm daha çok erken belirti için kuzum olacak insalalh allah büyük bende adet olursam kesinlikle ovulasyon testi alicam
Ovulasyon testlerini falan internetten alirsin herhalde degilmi canim ? Hangi markalar iyi biliyormusun ? Ben ilk denemede eczaneden almistim birkac tane test cok pahali oluyor cok sükür bir arkadasim internetten siparis etti benim icin sagolsun

Insallah birdaha almama gerek kalmaz bu defa olur allahin izniyle

Evet kuzum eczanede 5 tanesi 40 tl innovita testlerden alacagim 35 40 tanesi 60 tl ve gebelik testide var 3 4 tane falan

Hic bilemiyorumki canim benim bir defa yumurta catlarken agri olmustu 4 saat kadar sonra birde kimyasal gebelikte bebegimi kaybederke 40 dakila süren bir agri olmustu yoksa agri olmuyor fazla.
ama ışte bulanik akinti basladi koyulasir gibi duruyk genelde adetlerim böyle gelirde

Allah razi olsun canim benim allah kat kat fazla güzel dualarin karsiligini sana versin insallah ❤
amin insAllah balım
Seninde 10 gün kalmis canim. Ay insallah tekrar cikar 2. Cizgi ama hicbir belirti yok malesef suan ya. Akintida olmadi yerlesme kanamasida olmadi sadece ara ara batmalar oluyor cok nadiren.
İlla belirtti olacak değil ya canım sıkıntı etme belirti yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…