Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gün icinde yorulmayinca sabah ezaninda uyaniyorum gün cok uzun oluyor aksamlarida cabuk sabah olmasi icin erken yatiyorum. Cok zor ya böyle günleri sayip cekmeyen anlayamaz gercekten. Insallahda cekmesin kimse.

Esimi ise gecirdikte sonra uzanayim dedim dalmisim rüya gördüm. Hamilemiyim degilmiyim kesinlessin diye doktora gidiyorum hicbiri düzgün bakmiyor bitanesine girdim icerde hasta dolu odada hepsi görüyor erkeklerde var sonra doktorda kiyafetlerimi kaybediyorlar cok tuhaf bir rüyaydi ama hamileydim galiba. Düzgün bakan bir doktor bulamamistim

Test bozulmus sanki ikinci cizginin olmasi gereken yerde beyaz cizgi olusmus

Eklentiler

• 20190902_092150.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 27
Simdikiyle karsilastirmak icin baktim eski yazdiklarima o zamansa igneden sonra 13. Gün erken gebelik testinde görmüsüm cok hafiften 2. Cizgiyi

Igneden sonra 13-16. Gün arasi önemli galiba. Ama o zamanlar 2 gün koyulasma olmamis 3. Günde cok az koyulasmis sonra silinmis yine. Insallah bu defa gittikce koyulasir tam görürüz cift cizgiyi

Canım hayırlara çıkarsın Allah rüyanı iyi düşünelim iyi olsun iğnenin etkisi geçmiş bence bundan sonra insAllah tekrar çift çizgi olmasını beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…