Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az kalmis canim :) insallah cok güzel büyümüslerdir. Igne haptan daha etkili. Doktordan gelince haber verirsin yumurtalar insallah cok güzel olusmusmardir ❤
cnm yumoşlar 22, 23 ve 20 mm boyutları umarım iyidir. bgn çatlatma iğnesi ypcm. yarın aşılama bakalm. dua et ne olur

Birkac saat bekledikten sonra tekrar bakip fotografini cekerim yine sonradan cikabilir silik cizgi
kuzum kaç saat geçerse gecsin aldanma o cizgiye iğne etkisi tamamen bitmis 2 3 gün sonra bebek için koyulasmasi dileğiyle

Slm kizlar bu aralar pek giremiyorum oglan okula başladi alisveristi kayitti derken günler geciyor . Sadece ovulasyon testi yapiyorum.bugün reglinin 15.günü yumurtlamaya dair hic belirti yok.9vulasyonda cok silik cikiyor. Reglinin 20.gününe kadar test yapmaya devam edicem ama normalde 14.15.günler yumurtluyordum galiba bu ay yumurtlamicam.

canım nasilsin bende hiç sans yok kız 2 ovulasyon testi satan yere sordum tukenmis testler yenileri 2 haftaya gelecekmiş zaman geciyor ya off tam karar verdim oda bitmis napcam simdi vuslatahasretim Fit mutlu anne
iyiyim şükür cnm sen nasılsın yaaa hadi ya nerden alacaktın cnm bi gebenin günlüğü var instagramda ordan almayi denesen bi de 2 hafta cok gecmis ya bu ayi es geçmen gerekecek
Aleyküm Selam cnm gec yumurtlycaksn belki de cnm belli olmaz yaomaya devam et

canm hayirli olsun kacinxi sınıfa gidiyor oglusun allah bagslasin kuzum bende adet oldum ve bu ay ovulasyon testi alacaktim oda tukenmis 2 haftaua gelirmis napicam ya

kuzum oda kapida ödeme yok ben kapıda odemeli istiyordum ama yinede bir konusayim bakayim aynen ya boş gecsin istemiyorum yarinda 3. gün bi hormonlara baktiricam sene durumlar nasil

kuzum oda kapida ödeme yok ben kapıda odemeli istiyordum ama yinede bir konusayim bakayim aynen ya boş gecsin istemiyorum yarinda 3. gün bi hormonlara baktiricam sene durumlar nasil
Ben daha ince n11 hepsi buradadan aldim onlarda da pesindi kapida odeme yoktu sen nerden alacaktın vala halsizim cnm biraz ev isi yapayım dedim bugün her yer heryerdeydi süpürdüm toparladm elim ayağım titredi kac kez dinlendim basladm igne etkisi snrm bugun 5. Günüm daha cok

Insallah olusur yumurtalarin canim ve catlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…