- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.081
AminnAminnn hepimiz en kısa zamanda görürüz insallahhh
Evet canim dedigin gibi. Ben o lh testini gebelik testi sandim hem sasirdim hem sevindim. Insallah allah söyletmistir birkacgüne gebelik testinde aynen öyle ciksin insallah ❤
Sağlık olsun canım üzüldümYine tek cizgi cikti kizlarolmadi galiba
Bugün igneden sonraki 14. Gün
Sagol canimSağlık olsun canım üzüldüm
Yani belli olmaz tabi yap bklm Rabbim herseyin hayirlisindan versin insAllahSagol canimadet olana kadar test yapmaya devam edecegim umut iste
Amin canimYani belli olmaz tabi yap bklm Rabbim herseyin hayirlisindan versin insAllah
Aynen canım en son bende oyle yapıp umudumu kesmiştim saglık olsun uzme kendiniYarin erken gebelik testi yapacagim ondada cikmazsa artik yoktur herhalde
Üzülmemek elde degil ki canimAynen canım en son bende oyle yapıp umudumu kesmiştim saglık olsun uzme kendini
Bekleyeelim cnm biliyorum cok zor ama insAllah vardr da çıkmamıştr iyi düşünelimOkudugum birkac yerde hesaplamaya göre cumartesi test yapmam gerekiyormus. Ama yazanlar galiba direkt kalin cizgi cikmayi diyorlar herhalde. Öyle olacaksa simdiden azsa olsa görünmesi gerekirdi
Insallah canimBekleyeelim cnm biliyorum cok zor ama insAllah vardr da çıkmamıştr iyi düşünelim
Amin insallah canim. Insallah sen erkenden görürsün ❤Bende bugun iki tane gebelik testi aldim bklm haftaya salı yapmayı düşünüyorum ilkini 13. Gün oluyor ikinciyi de sabredebilirsem persembe ya da cuma yaparm 15-16. Gun bklm Rabbim herseyin hayirlisindan versin insAllah tutar bu ay görürüm cift çizgiyi
İnsAllah cnm hyrlisi bklmAmin insallah canim. Insallah sen erkenden görürsün ❤
Insallah canım hayirlısıylaBende bugun iki tane gebelik testi aldim bklm haftaya salı yapmayı düşünüyorum ilkini 13. Gün oluyor ikinciyi de sabredebilirsem persembe ya da cuma yaparm 15-16. Gun bklm Rabbim herseyin hayirlisindan versin insAllah tutar bu ay görürüm cift çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?