Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dogru balim evet hosbuldum canim ıyyim sukur sizler nasilsiniz nasıl aktif biraktiysam topigimi öyle devam etmis kizlar varmi güzel haberler peki
Bende iyiyim şükür cnm çatlatma ignesi oldum adet bekliorum bklm aynen canlı tutmaya çalıştık bi kac kişi ☺️😘

Canim baska test yaptinmi merak ettim seni ? Pazartesi yapacaktin galiba 14. Gün olunca.. yapinca burasasa paylas fotografi canim ❤
Yapmadım cnm pazartesi yapmam snrm carsamba gunu 14. Gun oluyor cunki bklm kasık ağrılarım devam göğüs uçlarım cok hassaslasti dokununca cok acıyor bel ağrım var adet belirtisi de olabilir artk hayırlısı

Yapmadım cnm pazartesi yapmam snrm carsamba gunu 14. Gun oluyor cunki bklm kasık ağrılarım devam göğüs uçlarım cok hassaslasti dokununca cok acıyor bel ağrım var adet belirtisi de olabilir artk hayırlısı
Insallah hamilelik belirtisidir canim dediklerin. Benimde adet olmaya yakin ama gögüsde hassasiyet yok gebelikte oluyor o daha cok. Insallah bize carsamba güzel haber verirsin. Bakacagim arada buraya insallah söyle güzelce kapkalin cift cizgili bir fotograf paylasmayi nasip etsin allah sana 🤲🏻😊

Insallah hamilelik belirtisidir canim dediklerin. Benimde adet olmaya yakin ama gögüsde hassasiyet yok gebelikte oluyor o daha cok. Insallah bize carsamba güzel haber verirsin. Bakacagim arada buraya insallah söyle güzelce kapkalin cift cizgili bir fotograf paylasmayi nasip etsin allah sana 🤲🏻😊
İnsAllah cnm hayrlisi bklm bekleyip gorcez cogu gitti azı kaldi bugün duphastona basladim ama o bitmeden zaten adet olmam snrm paylaşırım tabiki burqya da testi

Back
X