Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bende ovl yapacaktım ama doktorum.yapma dedi çatlatma iğnesinden dolayı hep pozitif gösterirmiş zaten iğneyle ne zaman catlayacagini biliyoruz sonraki ay kullan dedi
Hadıya bak dogru hcg ıcerıyor ya zaten dr dıcek bıze dımı hanı ıgne yapalım dıye olgunluga erısınce senın kacıncı gunun cnm pekı dr a gıdene kdr ıkıgunde bırmı ılıskı oldu

Dün aksam ve bir gün öncesini degerlendirdik.acaba bugün ara verip yarinimi degerlendirsem.
Canım bugünde degerlendirin yarın da biliyorum ardi ardina işkenceye dönüyor.. Bizde hep yeter diyip 4 güne tamamlamiyorduk sonuc da alamadk zaten.. Bugün çatlamış yumurtan daha tüpte bekliyor cok bekletmeyin hadi inşallah 😊

Kızlar üstteki iki gun önceki testim alttaki bugün ümit verin demiyorum ama bugunkinde golgeyi görüyor musunz ben çıplak gözle görüyorum ikisi de beklemis test tabi ama digerindr cikmadi o kadar

Eklentiler

• Screenshot_20190913-160634.webp
    Screenshot_20190913-160634.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 41
Umutumut82 canim senin bugünkü ovulasyon siliklesmis bugün yumurtan catlamis olmali hem bugün hemde yarinida degerlendirsen zarari olurmi bilmem ama sperm kalitesi iyiyse 2 günüde degerlendir. Bugün bence daha önemli. Cünkü yumurta catladiktan sonra fazla yasamiyo spermlerde dölleyebilmesi icin belirli bir sürekcten geciyormus 7 saat kassr sürüyomus gec olabilir yarin belki. Bugünü degerlendir bence ❤

Bugün ignenin vurulduğu günü saymazsak 15. Gün cnm
15. Güne igne etkisi kalmaz en gec yine 13. 14. Gün falan gider tamamen. Sende hala görünüyor hemde baya basa rahat görünüyor. Insallah sana tutubur bebegin olur bu defa. Birdaha ne zaman kan vereceksin ?

15. Güne igne etkisi kalmaz en gec yine 13. 14. Gün falan gider tamamen. Sende hala görünüyor hemde baya basa rahat görünüyor. Insallah sana tutubur bebegin olur bu defa. Birdaha ne zaman kan vereceksin ?
İnsAllah cnm bklm hayırlısıyoa grlir kizima kardes salı vericem cnm kan bi daha

Canım bugünde degerlendirin yarın da biliyorum ardi ardina işkenceye dönüyor.. Bizde hep yeter diyip 4 güne tamamlamiyorduk sonuc da alamadk zaten.. Bugün çatlamış yumurtan daha tüpte bekliyor cok bekletmeyin hadi inşallah 😊

Canim dun aksami degerlendirdik.esim bugun evde yok.yarin sabah gelicek bakalim nasipte varsa olur. Hersey ustuste geldi bu ay

çikolata kistim ve vitamin değerlerim düşüktü ama kist etkilemeyecek boyuttaydı 2cm falandı. eridi ve değerlerim için vitamin desteği verdi doktor ve şükür oldu
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz.birsey soracağım çikolata kistiniz nasıl eridi acaba ?

Back
X