Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evt çok umutluyum Rabbim isteyen herkese hayirli sağlıklı evlat nasip etsin birbirimizin az çok çektiğini anlıyoruz beklemek zor Rabbim en güzelini yaşatsın insallah yarın vericem
Aynen oyle cnm birbirimizi en iyi biz anlarız Rabbim emeklerimizin karşılığını versin insAllah hayırlısıyla guzel haberlerini bekliorim 🤲☺️

Iyi akşamlar kızlar akşam yemekten sonra avmye gittik eşimle kızımla ama benim yürürken otururken baya karın ağrısı hissettim hala da devam ediyor kasık bel ağrısı da var rutin adet oncesi gibi sanki ama içimde ateş yanıyor gibi bi ateş basması var başım gözlerim ağrıyor 🧐🙄
Canim sen sonra birdaha test yaptinmi ? Bugün igneden sonra kacinci günün oldu ?

Canim sen sonra birdaha test yaptinmi ? Bugün igneden sonra kacinci günün oldu ?
Canım benim bugun akşam acayip karın kasık ağrım oldu adet ağrısı gibi de ama farklı gibi farkettim bi kac gündür yorulunca ya da uzun süre ayakta durunca falan oluyor dinlemediğim günler olmuyor acaba hamilelik varsa ondan olabikir mi

Yapmadım canım işte en son erken olandan yapmıştım o kahverengi akintidan sonra biraz ümitliyim yenilemeye korkuyorum bugün 21. Gün olacak cnm
Canim hala adet olmadiyaan bi muayeneye git kist falan olmasin sonra. Artik cok gecmis ya tam belli olmasi gerekiyor gebeligin yasa adet olmalisin. Bence muayeneye git imkanik varsa uzakta degilsen

Canım benim bugun akşam acayip karın kasık ağrım oldu adet ağrısı gibi de ama farklı gibi farkettim bi kac gündür yorulunca ya da uzun süre ayakta durunca falan oluyor dinlemediğim günler olmuyor acaba hamilelik varsa ondan olabikir mi
Olabilir insallah öyledir. Ama iste kist de olabilir allah korusun. Bendede ksit olustugunda az kahverengi akinti oldu adet geliyo sandim gelemedi gebelik testide negatif kist varmis. Insallah senin bebektendir. Baska belirti varmi yorgunluk gögüs uclari falan ? Gidip kan ver bence ve sonuc cikinca doktora gir.

Benimde akinti biraz fazlalasti yarin doktora gidecegim insallah yumurtlama zamanini kacirmam. Sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum geceden beri. Insallah yumurtanin büyüdügüne isarettir bunlarda. Pazar veya pazartesi igneyi yap diyebilir doktor. Insallah hangi zamanda gerekiyorsa esim o gün gelsin bana :( cok korkuyorum tam lazim oldugunda gelmezse evede bosa gider diye ama yapacak birsey yok allah nasip ettiyse gerektigi zamansa denk getirir diyorum. Bu defa hic umudum yok hicbirsey yok öylesike denicem yine olmayacak nasilsa.. biraz para biriktirene kadar böyle deniycem ben 2 yil daha. O zamana kadar olmazsa tüp bebek falan yaptiririz artik mecbur

Sizde yumurta catlayacagi zaman adet agrisi gibi agri oluyormuydu ? Ben bir defa farkettim o agri cok farkliydi.

Canim hala adet olmadiyaan bi muayeneye git kist falan olmasin sonra. Artik cok gecmis ya tam belli olmasi gerekiyor gebeligin yasa adet olmalisin. Bence muayeneye git imkanik varsa uzakta degilsen
Olabilir insallah öyledir. Ama iste kist de olabilir allah korusun. Bendede ksit olustugunda az kahverengi akinti oldu adet geliyo sandim gelemedi gebelik testide negatif kist varmis. Insallah senin bebektendir. Baska belirti varmi yorgunluk gögüs uclari falan ? Gidip kan ver bence ve sonuc cikinca doktora gir.
Canım kist bilemiorum insAllah olmamıştır ama bekleme nedenim duphaston salı bitti zaten bu hafta sonuna kadar adet olmazsam mutlaka gidicem doktora zaten

Benimde akinti biraz fazlalasti yarin doktora gidecegim insallah yumurtlama zamanini kacirmam. Sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum geceden beri. Insallah yumurtanin büyüdügüne isarettir bunlarda. Pazar veya pazartesi igneyi yap diyebilir doktor. Insallah hangi zamanda gerekiyorsa esim o gün gelsin bana :KK43: cok korkuyorum tam lazim oldugunda gelmezse evede bosa gider diye ama yapacak birsey yok allah nasip ettiyse gerektigi zamansa denk getirir diyorum. Bu defa hic umudum yok hicbirsey yok öylesike denicem yine olmayacak nasilsa.. biraz para biriktirene kadar böyle deniycem ben 2 yil daha. O zamana kadar olmazsa tüp bebek falan yaptiririz artik mecbur

Sizde yumurta catlayacagi zaman adet agrisi gibi agri oluyormuydu ? Ben bir defa farkettim o agri cok farkliydi.
Bende kasık karın ağrısı olmuştu igneden sonra ilk üç gün ama ne zmn çatladı bilmiyorum

Back
X