- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #30.561
Olmazsin insallah canim. Hamilesindir inaallahBen 13.eylulde yaptm cqnm 12.gunm bgn ama adet olck gibi hissdyrm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmazsin insallah canim. Hamilesindir inaallahBen 13.eylulde yaptm cqnm 12.gunm bgn ama adet olck gibi hissdyrm
Hayirli olsun. Bende 23 eylülde oldum igneyi. Yakiniz seninleMerhaba kizlar bende 20 eylulde ignemi oldum. Sizinle bekliyorum. 5. Gunum bugun kasiklarimda agri var biraz.
Ben de catlatma ignesini dun gece 11 de yaptirdimYine tek basima bekleyecegim sanirim
Insallah hcg testindedir bunu görürsün bu ayIgneden sonra 3. Gün
hepimize hayırlı olsunHayirli olsun. Bende 23 eylülde oldum igneyi. Yakiniz seninle![]()
Tedavin hayirli olsun canim. 3 kisi oldukBen de catlatma ignesini dun gece 11 de yaptirdim
Aminnn insallah canim. Insallah en gec 15. Gün de görürüm bu kalinligi.Insallah hcg testindedir bunu görürsün bu ay![]()
Bende birsey yok canim bir belirti falan farketmiyorum. Hic ignelerde farketmedim. Ovitrelle iyi yan etki yapmiyor.hepimize hayırlı olsun. ilk kez kullanıyorum çatlatma iğnesini. biraz şişkinlik yapıyor sanırım ve hafif bi bel ağrısı.sizde varmı bi değişiklik.
InsalllaaahhTedavin hayirli olsun canim. 3 kisi oldukhepberaber beklemek daha güzel oluyor. Insallah birde hepimiz hamile oldugumuz haberini verebilsek
Igne etkisi bayagi gecmis.insallah hayirlisiyla bu sefer hamileligin gerceklesir.Igneden sonra 4. Gün
Evet canim daha ignenin etkisi. Insallah hic silinmez hep cift cizgi cikar. Test yapiyorum hergün paylasiyorum birbirimizi karsilastirabilmemiz icin iyi olur diye düsündüm.Bi silik cizgi goruyorum![]()
Amin canim insallah hepimizinIgne etkisi bayagi gecmis.insallah hayirlisiyla bu sefer hamileligin gerceklesir.. Tabi bizlerinde
Iyi dusunmussun . Insallah silik cizgi bi an da koyulasirEvet canim daha ignenin etkisi. Insallah hic silinmez hep cift cizgi cikar. Test yapiyorum hergün paylasiyorum birbirimizi karsilastirabilmemiz icin iyi olur diye düsündüm.
Amin canim. Daha cok erken bekliyoruz isteIyi dusunmussun . Insallah silik cizgi bi an da koyulasir
Canim onceki ignende ikinci cizgi kac gun sonra tamamen kaybolmustuAmin canim insallah hepimizin
O iki cizgiyi gorecegimiz gunlerde olur insallahAmin canim. Daha cok erken bekliyoruz iste
Canim onceki ignende ikinci cizgi kac gun sonra tamamen kaybolmustu