Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yill aylık evliyim hic korunmadim 23 yaşındayım doktorun dediği günlerde de ilişkiye girdim olmadi iğneden baska tedavi yöntemi yok mu ya iğne korkum var malesef ama hamilelik icin hersey göze almalıyım oda yapamiyorum

Canim o ignenin ucu cok ince ve cok kisa. Kendini kasmazsan hissetmiyorsun bile igne yapildigini. Yemek yaparken yanlislikla elini kessen bile kat kat fazla agrir. Igne yapilirken gözlerini kapa farketmiceksin bile.
Klomen hapi falanda catlamasina yardimci oluyormus ama senin yumurtalar catlamiyorsa igne daha iyi olur bence.

Bende test yapmaktan ve 1 çizgi görmekten kafayi yiyecem
bende son 1 yildir cok denedim olmuyor. Allah nasip edince vakti gelince olacak insallah. Cuma günü adet olacagim igneden sonraki 18. Gün. Cuma günü dogum günüm benim. Bende esime bir hediye verebilirim belki diye düsünüyordum ama nasip degilmis. Igneden sonraki 15. Gün bile cikmadiysa dahada cikmaz hic belirtide yok zaten

Slm kizlar aranizda c life balli macun kullanan varmi .nasil kullaniliyor ve 1 kutu 1 ay yetiyormu

Kızlar durumlarınız nasıl gün sayan var mı aranızda çatlama iğnesinin 5.günü bugün ve hiç belirtim yok normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…