- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.861
Teşekkür ederim canımTedavileriniz hayırlı olsun kızlar insAllah hayırlısıyla guzel sonuçlar alırsınız
Evet canım kendim yaptım zaten çok kolay bi iğne sunmuştun olduğu için her türlü yapılır yani hemşireyim ben zatenInsallah hayirlisi canim
Igneni kendin mi yaptin?
Ben yill aylık evliyim hic korunmadim 23 yaşındayım doktorun dediği günlerde de ilişkiye girdim olmadi iğneden baska tedavi yöntemi yok mu ya iğne korkum var malesef ama hamilelik icin hersey göze almalıyım oda yapamiyorumMerhaba hosgeldin. Yumurtaliklar calisiyorsa bizim gibi hap kullanmana gerek yok masallah.
Catlatma ignesinide birliktelik zamanini denk getirebilmek icin demistir belki doktor. Kac yasindasin bilmiyorum yas ilerlediyse daha cabuk olsun diye vaktini denk getirmek icin olabilir. Daha önce kac yil normal yoldan denediniz ?
Ignenin fiyati en son hatirladigim 106 mi 110 lirami neydi. Ben hep ayni eczaneden aliyorum bütün ilaclari bana indirim yapiyorlar 90 liraya aliyorum. Bu dedigim ovitrelle ignesi genelde bu kullaniliyor. Baska marka igneler var onlarin fiyati farklidir. Benim ilk kullandigim igne choriomon du ismi onun fiyatida 49 mu 50 mi biseydi tek doz yada 2 doz isteyebilir doktor o zaman 2 kutu almalisin 100 lira ediyordu 1 yil kadar önce. Cok uzun yazdim kusura bakma 100 lira civari birsey.
Bu igne yumurtayi yüzde 99 catlatiyormus. Birliktelik Zamanini denk getirme acisindan ve yumurtanin catladigindan emin olabilmek icin iyi bence. Doktorun dedigi zamanlarda birliktelik olmali bosa gitmesin yoksa. Gece gece cok uzattim uyku sersemibaska sorun varsa bildigim kadariyla anlatmaya calisirim tekrar canim
Bende test yapmaktan ve 1 çizgi görmekten kafayi yiyecemIgneden sonraki 13. Gün yine tek cizgi gölge bile yok
Canim o ignenin ucu cok ince ve cok kisa. Kendini kasmazsan hissetmiyorsun bile igne yapildigini. Yemek yaparken yanlislikla elini kessen bile kat kat fazla agrir. Igne yapilirken gözlerini kapa farketmiceksin bile.Ben yill aylık evliyim hic korunmadim 23 yaşındayım doktorun dediği günlerde de ilişkiye girdim olmadi iğneden baska tedavi yöntemi yok mu ya iğne korkum var malesef ama hamilelik icin hersey göze almalıyım oda yapamiyorum
Bende test yapmaktan ve 1 çizgi görmekten kafayi yiyecem
Ben kendim yapamiyorum korkuyorum disari akar yapamam diye. Yarin sabah 9da hastanede yaptiracagim. Sizin bat ne zamanEvet canım kendim yaptım zaten çok kolay bi iğne sunmuştun olduğu için her türlü yapılır yani hemşireyim ben zaten
Ben de kendim yapamadim cesaret edemedim . Klinikte yaptirdim hepsiniBen kendim yapamiyorum korkuyorum disari akar yapamam diye. Yarin sabah 9da hastanede yaptiracagim. Sizin bat ne zaman
Kaçıncı gün şuan seninBen de kendim yapamadim cesaret edemedim . Klinikte yaptirdim hepsini
Sat:21 eylülBen kendim yapamiyorum korkuyorum disari akar yapamam diye. Yarin sabah 9da hastanede yaptiracagim. Sizin bat ne zaman
Benim 13. Gunum ve kirmiziciklari gördümKaçıncı gün şuan senin
Hadi ya inşallah bi daha ki ay olumlu sonuç alırsın canım benim Rabbim ne zaman nasip ederse bekleyip görücez artık :)Benim 13. Gunum ve kirmiziciklari gördümtutmadi asilamam
Evet o yuzden uzulmuyorum. Nasip herseyHadi ya inşallah bi daha ki ay olumlu sonuç alırsın canım benim Rabbim ne zaman nasip ederse bekleyip görücez artık :)
Ben hiç kullanmadım canım ne işe yarıyomuş kiSlm kizlar aranizda c life balli macun kullanan varmi .nasil kullaniliyor ve 1 kutu 1 ay yetiyormu
Ben hiç kullanmadım canım ne işe yarıyomuş ki
5 inci günü çok erken canım diyorlar bebeğin rahme yerleşmesi bile 7 8 gün falan sürermişKızlar durumlarınız nasıl gün sayan var mı aranızda çatlama iğnesinin 5.günü bugün ve hiç belirtim yok normal mi acaba
Teşekkür ederim canım elimde değil valla :) delirmiş gibiyim sürekli netten bişeylere bakıyorum5 inci günü çok erken canım diyorlar bebeğin rahme yerleşmesi bile 7 8 gün falan sürermiş ☺ az daha sabret stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?