Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen benimde 14. Günüm sabah test yaptım malesef bu ay olmadı gibi bende Çarşamba günü bekliyorum kırmızıları kaşık ağrım fazlasıyla devam ediyor her dk adet oldu zannediyorum ama birşey yok hep agrım devam ediyor bakalım bu ayda sanki boş geçti :olamaz:

Canim 14.gunde negatifi gorup pozitife donen cok kisi var yerlesme olabilir.bence persembeye kadar bekle ilac falan alma

Kizlar selam servis odasindayim transferi bkliyorum 10 bucukta alicaklar beni odadan. Dualarinizi bkliyorm. Ya transfer islemi de ameliythanede oluyoms ben muayene odasnda saniyordum yine onluk olaylari:)) steril ortam olsn die heralde bide embriyolar orada sanirim. Umutumut82 Umutumut82 sen regl olmadn mi aklm sende kaldi kuzum.
Hadi inşallah Rabbim yardımcın olsun, güzel haberlerini duyalım, dualarım seninle

Kizlar selam servis odasindayim transferi bkliyorum 10 bucukta alicaklar beni odadan. Dualarinizi bkliyorm. Ya transfer islemi de ameliythanede oluyoms ben muayene odasnda saniyordum yine onluk olaylari:)) steril ortam olsn die heralde bide embriyolar orada sanirim. Umutumut82 Umutumut82 sen regl olmadn mi aklm sende kaldi kuzum.
Allah inş güzel haberler almanızı nasip eder 14gün heyecanla beklicem bebeğin inş sağlıklı bir şekilde tutunur :dua:

ons c

nm sen ayni doktorami gitcksn
Ben aynı doktora gidicem canım. Zaten şu an beklemedeyiz, eşimin ameliyatı ocakta 3 ay olucak o zaman tekrar bi test vericek ona göre bakıcaz artık yolumuza. Çünkü ben de kayda değer bi problem çıkmıyo çok şükür. Doktorum güzel yönlendirdi şimdiye kadar, bi sıkıntı yaşamadım o konuda. Şu an istediğimiz eşimin sonrunu çözülsün

Ben aynı doktora gidicem canım. Zaten şu an beklemedeyiz, eşimin ameliyatı ocakta 3 ay olucak o zaman tekrar bi test vericek ona göre bakıcaz artık yolumuza. Çünkü ben de kayda değer bi problem çıkmıyo çok şükür. Doktorum güzel yönlendirdi şimdiye kadar, bi sıkıntı yaşamadım o konuda. Şu an istediğimiz eşimin sonrunu çözülsün
hmmn anladm cnm. ins gzl olur

Back
X